Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΕΝΑΣ ΛΕΝΙΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ

Ενας Λενινιστής στο Λευκό Οίκο. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Αυγούστου 2014


Σύμφωνα με τον Λένιν, η σοβιετική κυβέρνηση στηρίχτηκε "άμεσα στη δύναμη, που δεν περιορίζεται από τίποτα, που δεν περιορίζεται από οποιουσδήποτε νόμους και απόλυτους κανόνες.» (Λένιν, «Μια συμβολή στην Ιστορία της Δικτατορίας," 20 Οκτώβρη , 1920, στο Collected Works , 4η ρωσική έκδοση, σελ. 326)

Τον 21ο αιώνα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει την απήχηση του Λένιν. Κανένας νόμος, εγχώριος ή διεθνής, δεν σταματά τις ΗΠΑ από τα βασανιστήρια. Οι νόμοι δεν εμποδίζουν τις ΗΠΑ να επιτεθούν σε κυρίαρχα κράτη ή από τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων εντός των συνόρων των κυρίαρχων χωρών. Η συνταγματική προστασία και η δέουσα διαδικασία δεν εμποδίζουν τις ΗΠΑ να κρατούν τους πολίτες κατά τρόπο αόριστο ή να τους δολοφονούν με την υποψία και μόνο της κατηγορίας.

Η τελευταία εκδήλωση του λενινισμού της Ουάσιγκτον είναι η ανακοίνωση της Ουάσινγκτον ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει κανένα σχέδιο για να συντονίσει τις επιθέσεις των ΗΠΑ στην ΙΣΙΣ σε συριακό έδαφος με τη συριακή κυβέρνηση. Η Ουάσιγκτον δεν αναγνωρίζει τους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση της βίας, και η κυριαρχία των χωρών δεν παρέχει καμία παρεμπόδιση.

Στην Ουάσιγκτον ο εξαναγκασμός έχει αντικαταστήσει το κράτος δικαίου.

Στη Συρία έχουν κάθε δικαίωμα να είναι νευρικοί. Ο λόγος της ΙΣΙΣ που σκοτώνει στα συριακά εδάφη είναι ότι η Ουάσιγκτον τους οπλίζει και τους στέλνει στη Συρία. Οι αεροπορικές επιδρομές της Ουάσινγκτον για την ΙΣΙΣ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το κάλυμμα για τις αεροπορικές επιδρομές στις ένοπλες δυνάμεις της Συρίας.

Εδώ βλέπουμε την πλήρη αποτυχία του καθεστώτος Ομπάμα. Όπως και στη Λιβύη, με το καθεστώς του Ομπάμα όπου οι τζιχαντιστές χάνουν στη Συρία, προσποιούμενοι ότι αγωνίζονται για τη δημοκρατία εναντίον ενός δικτάτορα. Ομως, η Ουάσιγκτον έχασε τον έλεγχο του τέρατος της, το οποίο έχει καταβροχθίσει μεγάλα τμήματα της Συρίας και του Ιράκ και διαμορφώνεται μια νέα χώρα εχθρική τόσο προς τη Δύση αλλά και στους μουσουλμάνους υποτελείς της Δύσης.

Ταυτόχρονα, οι ΗΠΑ απειλούν τη Ρωσία με πόλεμο. Και παντού η εχθρότητα αυξάνεται ενάντια στην Ουάσιγκτον. Χωρίς διπλωματία η Ουάσιγκτον έχει μόνο τον εξαναγκασμό. Μήπως στην Ουάσιγκτον έχουν αρκετό εξαναγκασμό για να υποτάξουν τον κόσμο;

Η κυβέρνηση του συμμάχου της Ουάσινγκτον, το Ισραήλ, έχει επίσης τα γονίδια του λενινισμού και χρησιμοποιεί την ίδια αρχή του απέραντου καταναγκασμού εναντίον των Παλαιστινίων.

Από όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, μόνο η Ουάσιγκτον και το Σιωνιστικό Ισραήλ ετάχθησαν να είναι ασύδοτοι και πέρα των νόμων. Αυτά είναι τα μοντέλα της ανύπαρκτης δημοκρατίας αλλά και της τυραννίας.

Paul Craig Roberts
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger