Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΛΕΣΧΗ "ΑΜΠΡΟΣΕΤΙ" (ΤΥΠΟΥ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ) ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Αποκαλύφθηκε επιτέλους το βρώμικο παιχνίδι που παίζει ο Κύριος Τσίπρας στην ελλάδα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Σεπτεμβρίου 2014



Ο Τσίπρας θα είναι μεταξύ των ομιλητών στο ετήσιο φόρουμ της ιταλικής λεγόμενης "δεξαμενής σκέψεων" "Ο Ευρωπαικός Οίκος - Αμπροσέτι" που θα διεξαχθεί από τις 5 ως τις 7 Σεπεμβρίου στην περίφημη "Villa d'Este" στη λίμνη Κόμο. 

O κ. Τσίπρας θα μιλήσει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου  στον κύκλο παρεμβάσεων με γενικό τίτλο: «Η ατζέντα για την αλλαγή στην Ευρώπη» και ειδικότερα στο κεφάλαιο για το συσχετισμό των δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη. 

Η μυστικοπαθής λέσχη, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα περισσότερο από την Νεοταξική λέσχη Μπιλντερμπέργκ που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο κάθε λογής λαμόγιο από όλα τα κράτη όπου αποφασίζουν εκεί για το μέλλον του κόσμου, της Ευρώπης, και πολλά άλλα. 

Οσον αφορά τώρα την λέσχη Αμπροσέτι, ίσως κανένας από εσάς να μην έχει ακούσει γι αυτή. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από το 1975 την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Στη Λέσχη συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της πολιτικής, τραπεζίτες, και από την διεθνή βιομηχανία. Προφανώς και η είσοδος δεν είναι ανοιχτή σε όλους και είναι «πολύ επιλεγμένη» με περιορισμένη συμμετοχή. Μόνο όποιος λαμβάνει προσωπική πρόσκληση μπορεί να πλησιάσει τον κύκλο τους. Οι παραλήπτες είναι συνήθως: αρχηγοί κρατών, υπουργοί, οικονομολόγοι, τραπεζίτες,  Πρόεδροι και διευθυντές πολυεθνικών.

Και για να πάρετε μια μικρή ιδέα εδώ είναι μια μικρή λίστα από αυτούς που τα τελευταία χρόνια είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο νεοταξικό στέκι: Μάριο Μόντι, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Ρίτσαρντ Τσένει, Τζο Μπάιντεν, Χοσέ Μανουέλ Μπαρόσο, ο Μπίλ Γκέιτς, Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ΄, Χένρι Κίσινγκερ, Βαλερί Ζισκάρ ντ'Εσταίν, Κριστίν Λανγκάρτ, Ζαν-Κλοντ Τρισέ και πολλά άλλα λαμόγια. 

Μέσα σε όλη αυτή την μασονική ελίτ της Νέας τάξης πραγμάτων θα συμπεριληφθεί και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι βλέπετε κι αυτός ενα γρανάζι της μηχανής τους και πειθήνιο τους όργανο που μπροστά του ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου είναι αγγελούδια (που λέει ο λόγος δηλαδή ...).

Βλέπετε πλησιάζει η στιγμή να τον χρήσουν πρωθυπουργό και φαίνεται ότι το χρήσμα του Κυβερνήτη της ελλάδος θα το πάρει αρχικά απο την μασονική λέσχη Αμπροσέτι, και μετέπειτα από τη λέσχη Μπίλντερμπέργκ. 

Η λέσχη, όπως ήδη αναφέραμε από την Αθέατη γνώση, είναι κεκλεισμένων των θυρών. Στην πράξη, οι δημοσιογράφοι παραμένουν εκτός. Ό, τι λέγεται στα μυστικά δωμάτια παραμένει ένα αίνιγμα για μας τον απλό λαό. 

Διάφορες νεοταξικές λέσχες που σχετίζονται με παρόμοιες οργανώσεις όπως το ευρωπαϊκό σπίτι - Αμπροσέτι είναι: Σας θυμίζω την ύπαρξη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ , την Τριμερής Επιτροπή , τη Λέσχη της Ρώμης , το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), η Ομάδα των Τριάντα , της Στρογγυλής Τραπέζης κ.λπ. Ξεφυλλίζοντας τις λίστες των μελών και των συμμετεχόντων μπορεί να παρατηρήσετε εύκολα μια συνεχή παρουσία από τους ίδιους χαρακτήρες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger