Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

"ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ" Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ - Ο ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΕΚΟΡ

Ενω ο θαλάσσιος πάγος γύρω από την Ανταρκτική έχει φτάσει σε ένα νέο υψηλό ρεκόρ, οι γελοίες δικαιολογίες των επιστημόνων της  Νέας τάξης πραγμάτων ολοένα και πληθαίνουν - για να καλύψουν την αποτυχία της Λευκής Αδελφότητας να πετύχει την μείωση των πάγων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
9 Οκτωβρίου 2014


Η Νάσα λέει ότι καλύπτει τώρα περισσότερη έκταση στους νότιους ωκεανούς από ό, τι έκτοτε οι επιστήμονες άρχισαν μια μακροπρόθεσμη δορυφορική χαρτογράφηση της θαλάσσιας έκτασης του πάγου στα τέλη της δεκαετίας του 1970. 

Λένε ότι ακόμα και αν ο θαλάσσιος πάγος της Ανταρκτικής έχει αυξηθεί, «ο πλανήτης συνολικά κάνει ότι αναμενόταν από την άποψη της θέρμανσης.»

Η ανοδική τάση στην Ανταρκτική, ωστόσο, είναι μόνο περίπου το ένα τρίτο του μεγέθους της ταχείας απώλειας του θαλάσσιου πάγου στον Αρκτικό Ωκεανό.

Το νέο ρεκόρ των θαλάσσιων πάγων στην Ανταρκτική αντικατοπτρίζει την ποικιλομορφία και την πολυπλοκότητα του περιβάλλοντος της Γης, ανακοίνωσαν οι ερευνητές της Νάσα.


«Ο θαλάσσιος πάγος στο σύνολό του μειώνεται, όπως αναμενόταν, αλλά όπως και με την υπερθέρμανση του πλανήτη, δεν σημαίνει ότι κάθε τοποθεσία του θαλάσσιου πάγου θα έχει μια πτωτική τάση στην έκταση των πάγων,« ανέφερε η Claire Parkinson. 

Από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, η Αρκτική έχει χάσει κατά μέσο όρο 20.800 τετραγωνικά μίλια (53.900 τετραγωνικά χιλιόμετρα) πάγου ετησίως, η Ανταρκτική έχει κερδίσει κατά μέσο όρο 7.300 τετραγωνικά μίλια (18.900 τετραγωνικά χιλιόμετρα). 

Ενω μπορεί τα λεγόμενα των επιστημόνων της Νέας τάξης στο θέμα της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την αύξηση των πάγων στην Ανταρκτική για μερικούς ανθρώπους να ακούγονται εξωφρενικά παράλογα, λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να αντιδράσουν και να τους αμφισβητίσουν ακούγοντας όλες αυτές τις μπουρδολογίες.

Ο πόλεμος των αδελφοτήτων συνεχίζεται, και οι επιστήμονες της Λευκής Αδελφότητας προσπαθούν να επινοήσουν κάθε βλακώδεις ερμηνεία που δεν στέκει πουθενά προβάλλοντάς την επίσημα ως τεκμηριωμένη. 

Εμείς στην Αθέατη γνώση, θα κάνουμε μια μικρή περίληψη στο τι πραγματικά κρύβεται πίσω από ολο αυτό το φαινόμενο με βάση τα στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου που είναι και τα μοναδικά που λύνουν τον γρίφο της Ανταρκτικής.

Ο Walt Meier, ερευνητικός επιστήμονας μας λέει ότι το κλίμα του πλανήτη αλλάζει τις καιρικές συνθήκες, και μερικές φορές αυτές οι καιρικές συνθήκες φέρνουν πιο δροσερό αέρα σε ορισμένες περιοχές και γι αυτό αυξάνονται οι πάγοι στην Ανταρκτική (;)

Οπως διαπιστώνετε, οι ερευνητές διερευνούν μια σειρά από "πιθανές εξηγήσεις" χωρίς να γνωρίζει πραγματικά κανένας την προέλευση του (ας το πούμε) προβλήματος. 

Αναγκαστικά, προσπαθούν να καταλήξουν σε ορισμένα συμπεράσματα τα οποία όσο παράλογα και να φαίνονται, πρέπει να ειπωθούν για να συνεχιστεί η απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη και η προσπάθεια της Λευκής Αδελφότητας που δημιούργησε την αποκαλούμενη απο την επιστημονική κοινότητα τρύπα του όζοντος - για να προσπαθήσει να λίωσει τους πάγους από το εργοστάσιο παγοποιΐας που βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Μαύρης Αδελφότητας στην υπόγεια πόλη Καντάθ που συγκεντρώνει σε όλη την ανταρκτική και στη γύρω θαλάσσια περιοχή πάγους κάποιων χιλιομέτρων.

Η Λευκή Αδελφότητα αποτυγχάνει να πραγματοποιήσει το λιώσιμο των πάγων μέχρι σήμερα αφού όπως γνωρίζετε, οι πάγοι στην Ανταρκτική αυξάνονται παρά τον πόλεμο με την τρύπα του όζοντος. 

Τρύπα του όζοντος ονομάζεται το φαινόμενο κατά το οποίο το στρώμα του όζοντος που βρίσκεται στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας (στρατόσφαιρα) της γης μειώνεται σε πάχος πάνω από την Ανταρκτική.  Το περίεργο όμως είναι, πως αφού το επίκεντρο της τρύπας βρίσκεται πάνω από την Ανταρκτική δεν λιώνουν οι πάγοι, και οχι μόνο δεν λιώνουν, αλλά αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Το σχέδιο της Μαύρης Αδελφότητας είναι να λιώσουν απότομα τους πάγους δημιουργώντας τσουνάμι για να καταστρέψουν τον πλανήτη με τους ανθρώπους μαζί. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger