Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ: ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΤΟΥ - ILLUMINATI TV ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}

Γιατί υπάρχει το πράσινο χρώμα σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σχετίζονται με τον Έμπολα στην Αφρική; Η Αθέατη γνώση ξεσκεπάζει την απάτη που κρύβεται πίσω από το πράσινο χρώμα που χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ για τον ιό Εμπολα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Οκτωβρίου 2014



Ναι πράσινο είναι το θέμα για τον ιό Εμπολα. Φαίνεται όμως πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι δράστες της κρίσης έχουν το μερίδιό τους για να απαντήσουν σε πολλές ερωτήσεις ανθρώπων που έχουν σχετικά με τον Έμπολα.

ΤΑ MEDIA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΕΜΠΟΛΑ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Ναι, αυτό ακούγεται μάλλον περίεργο για πολλούς ανθρώπους να το κατανοήσουν, ότι τα μέσα ενημέρωσης με τη χρήση του πράσινου χρώματος ή με Νέον πράσινο θέλουν να χειραγωγήσουν τις πεποιθήσεις του κοινού.


Στο βίντεο που ακολουθεί μετά το άρθρο, θα δείτε κτίρια τα οποία στο παρασκήνιο, είναι στολισμένα με πράσινο νέον.

Είναι τυχαίο επίσης ότι όλοι οι κακοί των κόμικ είναι πράσινοι;

Η μεγαλύτερη αδυναμία του Σούπερμαν είναι ο πράσινος Κρυπτονίτης, ένα ραδιενεργό μέταλλο που προέρχεται από τα συντρίμμια του πλανήτη Κρύπτον. Η έκθεση σε Κρυπτονίτη εξασθενεί τις δυνάμεις του Σούπερμαν και τον κάνει να αισθάνεται αφόρητο πόνο, και η υπερβολική έκθεση μπορεί να αποβεί μοιραία για την ζωή του.

Πράσινο Kryptonite


Hulk: O πράσινος γίγαντας Χάλκ, με ύψος 2.13 και βάρος 470 κιλά, πρασινίζει από τα νεύρα του και την έκθεσή του στην ακτινοβολία Γάμμα.



Swamp Thing
Το τέρας του βάλτου, που προέκυψε από το κουφάρι του επιστήμονα που είχε φτιάξει μία φόρμουλα που την πέταξε στο βάλτο. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.



Green Goblin
Ο κακός της παρέας. Πρώην επιχειρηματίας χωρίς ηθικές αναστολές, νυν αιώνιος αντίπαλος του Spiderman. Οι «κολοκυθοβόμβες» του είναι η μεγάλη του ατραξιόν.








Στα χρόνια του Μεσαίωνα, το πράσινο ήταν συνδεδεμένο με το κακό και συχνά ακόμα και με τον ίδιο το Διάβολο αλλά και τους Νεφελίμ 

Ο Θεός έφτιαξε το σύμπαν εκ του μη όντος. Δημιουργήθηκε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας που θα υπήρχε με συγκεκριμένους κανόνες, δημιουργήθηκε και ο χρόνος και άρχισε να κυλά. Το υλικό σύμπαν άρχισε να εξελίσσετε. Ο Σαμαέλ και οι δαίμονες έκαναν φωλιές σε νεφέλες που έπαιρναν πράσινο χρώμα. Δηλαδή πιάνανε στρατηγικές θέσεις….

Το χρωμα του αίματος των Νεφελίμ είναι επίσης πράσινο.  



Ο τίτλος αυτής της κάρτας των Illuminati ονομάζεται "Επιδημία" η οποία ορίζεται ως ενα διαδεδομένο περιστατικό μιας μολυσματικής ασθένειας σε μια κοινότητα σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Η εικόνα που εμφανίζει αυτή η κάρτα παρουσιάζει μια αναπνευστική μάσκα, μερικά μπουκάλια, μια σύριγγα, λάτεξ γάντια και ένα κόκκινο σταυρό. Η εικόνα δείχνει επίσης τη λέξη "ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ" Αυτό δίνει την εντύπωση ότι η φαρμακευτική αγωγή, τα νοσοκομεία και τα φάρμακα δεν θα λειτουργούν σωστά για να σταματήσουν αυτή την επιδημία.









ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger