Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

BITCOIN ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ G20 ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Ποιο είναι το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων παγκοσμίως; Πώς θα αντιμετωπίσουν οι κυβερνήσεις την ανάπτυξη του Bitcoin; Η ομάδα του βιομηχανικού λόμπι Σύλλογος Ψηφιακού νομίσματος της Αυστραλίας θα επιδιώξει να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις συγκεντρώνοντας τα λαμπρότερα μυαλά από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία ώστε να συνεχίσει τη συζήτηση σχετικά με αυτό στο συναρπαστικό χώρο των G20.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Νοεμβρίου 2014


Η Αθέατη γνώση σας κρατάει ενήμερους πάντα σχετικά με το ψηφίακο νόμισμα και την έλευση του - καθώς σας είχαμε προειδοποιήσει ότι θα ξεκινήσει να εισέλθει στις ζωές μας από το 2015. 

Η ομάδα του βιομηχανικού λόμπι Σύλλογος Ψηφιακού νομίσματος της Αυστραλίας (ADCCA) θα φιλοξενήσει μια ειδική εκδήλωση εστιασμένη στο κρυπτονόμισμα που θα συμπίπτει με τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της G20 που λαμβάνει χώρα στο Μπρίσμπεϊν μέσα στην εβδομάδα.

Ονομάζεται, Συζήτηση για το Παγκόσμιο Φηφιακό Νόμισμα (GDCC), το φόρουμ θα λάβει χώρα στις 16 με 17 Νοεμβρίου κατά το κλείσιμο της συνόδου κορυφής των ηγετών », η οποία είναι γνωστή ως το πιο σημαντικό γεγονός για το ετήσιο ημερολόγιο των G20.

Η GDCC θα διαθέτει ομιλητές και πανελίστες και όσους εκπροσωπούν τόσο τη βιομηχανία του ψηφιακού νομίσματος και την κυβέρνηση για τη χάραξη πολιτικής.

Ο πρόεδρος του Σύλλογου Ψηφιακού νομίσματος της Αυστραλίας Ρον Τάκερ, ο οποίος ηγείται επίσης για την τοπική ανταλλαγή Bitcoin Bit Εμπορίου της Αυστραλίας , είπε ότι το συνέδριο δίνει στην Αυστραλία την ευκαιρία να εδραιωθεί ως παγκόσμιος ηγέτης στην πιο επίσημη συζήτηση για το ψηφιακό νόμισμα που θα έχει πραγματοποιηθεί παγκοσμίως.

Οι συνεδρίες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου. Για περισσότερες λεπτομέρειες αναμείνατε για ενημέρωση από την Αθέατη γνώση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger