Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: BITCOIN ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ

Οπως αναφέραμε σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση, το ψηφιακό νόμισμα ετοιμάζεται να μπεί για τα καλά στις ζωές μας, ετοιμάζοντας την απαρχή μετάβασης στο ψηφιακό νόμισμα και την σταδιακή κατάργηση των χρημάτων.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Νοεμβρίου 2014


Επίσης, σε άρθρο μας αναφέραμε ότι το πράσινο χρώμα υπάρχει σε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που σχετίζονται με τον Έμπολα στην Αφρική. Η Αθέατη γνώση σε άρθρο της ξεσκέπασε την απάτη που κρύβεται πίσω από το πράσινο χρώμα που χρησιμοποιείται από τα ΜΜΕ για τον ιό Εμπολα.

Προσέξατε το λογότυπο Bitcoin κατά του Εμπολα;;;  Ναί! Είναι πράσινο! Εντελώς τυχαία βεβαίως βεβαίως !

Τα μέσα ενημέρωσης με τη χρήση του πράσινου χρώματος ή με Νέον πράσινο θέλουν να χειραγωγήσουν τις πεποιθήσεις του κοινού. Ο λεγόμενος έλεγχος του νού.

Η τιμή του Bitcoin συνεχίζει να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, με περαιτέρω αύξηση 2% σε αξία κατά τις τελευταίες 24 ώρες. 

Τα περισσότερα άλλα μεγάλα κρυπτονομίσματα έχουν δει επίσης θετική κίνηση της αγοράς, έστω και οριακή. Το Litecoin, Dogecoin, peercoin, namecoin και darkcoin όλα αυξήθηκαν σε αξία κατά 1% και 4,5% από χθες.

Η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη σε όλες τις αγορές είναι το scotcoin. Το ανεπίσημο εθνικό κρυπτονόμισμα της Σκωτίας παρουσίασε εκτίναξης των τιμών του κατά πάνω από 100% για να λάβει την κεφαλαιοποίηση της αγοράς του πάνω από $ 50.000.

Βλέπετε λοιπόν πόσο αστραπιαία τρέχουν τα γεγονότα; 

Προχωρούν με ταχύτερους ρυθμούς, ώστε να μας παρουσιάσουν το ψηφιακό νόμισμα με τέτοιο τρόπο που θα τους ευχαριστούμε κι από πάνω.

Μάθαμε, ότι μια φιλανθρωπική οργάνωση με βάση την Γκάνα έχει ξεκινήσει μια πλήμνη από δωρεές με Bitcoin για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πρόσφατης επιδημίας Έμπολα στη Δυτική Αφρική.

ΚΑΛΟ???

Το Bitcoin Ενάντια στον Έμπολα  συστάθηκε από την BeamRemit με σκοπό τη μείωση του ποσού των χρημάτων που χάθηκαν με τα τέλη μέσω των παραδοσιακών δωρεών με νόμισμα fiat (χρήματα εξουσιοδότησης).

"Εμείς απλά δεν μπορούμε να σταθούμε στο γεγονός ότι πάνω από το 15% των φιλανθρωπικών οργανώσεων σε χρήματα που έστελναν στη Σιέρα Λεόνε για να βοηθήσουν τη χώρα τους ξοδεύονταν στις αμοιβές συναλλαγής,»" είπε ο Falk Benke, προϊστάμενος τεχνολογίας της BeamRemit.

"Οι άνθρωποι μας στέλνουν Bitcoin και το μετατρέπουμε σε τοπικό νόμισμα (SLL) και το βάζουμε στο λογαριασμό Splash (κάρτα πληρωμής) του παραλήπτη.

2015: Το έτος μετάβασης. Εν αναμονή των εξελίξεων, με άμεση ενημέρωση από την Αθέατη γνώση.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger