Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ {ΒΙΝΤΕΟ}

Το Hellascoin, η διαφορετικά Greekcoin, είναι ενα Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα το οποίο φαίνεται θα προωθηθεί ευρέως στην πιάτσα όπως και τα υπόλοιπα ψηφιακά νομίσματα το 2015.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Νοεμβρίου 2014Η ομάδα, η οποία το προβάλλει δείχνει οργανωμένη τυπώνοντας αφίσες, φτιάχνοντας μπλουζάκια, ιστοσελίδες, σήματα με το λογότυπο του νομίσματος ακόμη και χορηγίες σε μπλουζάκια ποδοσφαιρικών ομάδων.Είναι προφανώς εντεταλμένοι από κάποιους για να προχωρήσουν με ταχύτατους ρυθμούς την διαφήμιση του στο διαδύκτιο ψάχνοντας θύματα τα οποία ψαρεύουν μέσα από αντινεοταξικές ιστοσελίδες και μπλόγκ που υποτίθεται ότι είναι κατά της Κατοχής που μας έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα, και άρα μάχονται κατά αυτής.

Δημιούργησαν μια σελίδα στο Facebook η οποία ιδρύθηκε στις 19 Φεβρουαρίου και ονομάζεται GreekCoin. Η σελίδα αυτή έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα από την Ελλάδα τα οποία θα επιζητήσουν το ψηφιακό νόμισμα και φυσικά την κατάργηση των χρημάτων.

Σχεδίασαν πιλοτικά μια εικόνα ενός νομίσματος η οποία είχε το βαρβαρικό γράμμα G που παρεμπιπτώντως είναι και σύμβολο των ελευθεροτεκτόνων και πως υποτίθεται ότι συμβολίζει το πρώτο γράμμα από την λέξη Greece (Ελλάδα), πράγμα το οποίο δεν πολυάρεσε στα μέλη της σελίδας, και το διαφοροποίησαν σε GR, το οποίο έφερε κλαδιά ελιάς και τον παρθενώνα.

Το νόμισμα κατέληξε να φέρει στο κέντρο το Δελφικό Εψιλον, πράγμα το οποίο άρεσε στους αντιΚατοχικούς οπαδούς της σελίδας.

Συνάμα, οι τύποι αναπτύσσουν και την ιστοσελίδα τους η οποία ονομάζεται Greek Coin
και http://www.hellascoin.gr/ .Επίσης, έχουν δημιουργήσει και ενα φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το ψηφιακό νόμισμα. 
Το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα, όπως ανακοίνωσε η σελίδα τους βγήκε στην κυκλοφορία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 23/5/2014, και όσον άφορα τα ανταλλακτήρια των ψηφιακών νομισμάτων με ΕΥΡΩ ετοιμάζουν να ιδρύσουν κοινωφελή οργανισμό, πράγμα που σημαίνει ότι οι δημιουργοί και η υποστήριξη του Ελληνικού ψηφιακού νομίσματος κάθε μήνα θα μοιράζουν ένα ποσό νομισμάτων σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα επιβίωσης κατόπιν ηλεκτρονικής αίτησης και έλεγχου από τους αρμόδιους φορείς π.χ πρόνοια κάθε περιοχής και θα παρέχονται σαν δωρεά από τους δημιουργούς μαζί με τις οδηγίες ανταλλαγής σε ΕΥΡΩ.

Τι φιλάνθρωποι όμως που είναι .... Κλαίω από συγκίνηση!

Επίσης, η ποδοσφαιρική ομάδα Ελλάνιος Δαίδαλος ήρθε σε συμφωνία με το ψηφιακό νόμισμα ως μέγας χορηγός για την περίοδο 2014-2015 σε μια ιστορική, για τα οικονομικά μεγέθη, συμφωνία. 
Το Hellas Coin έχει πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ένταξη του στα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια του κόσμου.

Μάλιστα καυχώνται ότι το ψηφιακό τους νόμισμα βρίσκεται απο τα 567 στην θέση 150. 

Θα συνεχίσετε να το ανεβάζετε; 

Μην πέφτετε άλλο πιά στην παγίδα τους. Ξυπνήστε!

Οπως βλέπετε, οι πληροφορίες της Αθέατης γνώσης όσον αφορά την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως από την παγκόσμια ελίτ δεν πέφτουν έξω. Εχει καθοριστεί να είναι το 2015 η χρονιά που θα διαφημίζεται σε παγκόσμια κλίμακα ακόμη και από τα ΜΜΕ.

Οι προβατόσχημοι λύκοι ζούν ανάμεσα μας. Προσέχετε ποιές ιστοσελίδες διαβάζετε και μην παρασύρεστε από υποτιθέμενα αντιΚατοχικά μπλόγκ και ιστοσελίδες που στόχο έχουν να σας δελεάσουν και να σας παρασύρουν ακόμη περισσότερο στον Νεοταξικό τους βούρκο.

Δείτε το βίντεο
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger