Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η CRYPTOLABS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ BITCOIN ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Καθημερινά σας ενημερώνουμε από την Αθέατη γνώση σχετικά με την πορεία του ψηφιακού νομίσματος και την ημερομηνία που έχουν θέσει ως απαρχή της προώθησης του παγκοσμίως.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Νοεμβρίου 2014



Ηδη έχουν έτοιμο το ψηφιακό πορτοφόλι (μεγέθους τσέπης) bitcoin από την CrytoLabs, και προωθείται στο επίκεντρο της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα, αφού αναγγέλθηκε ότι θα ξεκινήσει στην αγορά το 2015.

Η συσκευή, που μετρά διαστάσεις περίπου 86mm επί 54mm, θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν, καθώς επίσης να στέλνουν και να λαμβάνουν, bitcoin. Το ψηφιακό πορτοφόλι καυχάται ότι, εκτός από το συμπαγές μέγεθός του, θα παρέχει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της βιομετρικής πιστοποίησης.

Η Διευθύνων Σύμβουλος Melanie Shapiro πλαισίωσε την πρώτη προσφορά της επιχείρησης ως μια προσπάθεια να βρεί μια μέση λύση μεταξύ της δυνατότητας χρησιμοποίησης των κινητών πορτοφολιών smartphone και την ασφάλεια των υπαρχουσών λύσεων αποθήκευσης υλικού, όπως το πορτοφόλι Trezor.

Η CrytoLabs θα αρχίσει την κατασκευή του προϊόντος την 25η Νοεμβρίου και η συσκευή θα είναι διαθέσιμη για προ-πώληση το Δεκέμβριο.

Οπως διαβάσατε κι εσείς, οι χρήστες του ψηφιακού πορτοφολιού θα μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν μέσω αυτού τα πάντα. 

Οταν όμως σε λίγο καιρό καταργηθούν τα χρήματα και θα υπάρχουν μόνο τα ψηφιακά νομίσματα, τότε τα πράματα θα είναι πολύ δύσκολα για πολλούς που θα προσπαθήσουν να αντισταθούν στην Νέα τάξη πραγμάτων, διότι, δεν θα μπορούν να αγοράζουν ούτε και να πωλούν τίποτα χωρίς αυτό.

Μόλις προωθηθεί κατάλληλα σε ολόκληρο τον πλανήτη, ολοένα και περισσότερα καταστήματα θα χρησιμοποιούν το ψηφιακό νόμισμα στις συναλλαγές τους, κι έτσι αναγκαστικά, πολλές επιχειρήσεις αν δεν ακολουθήσουν αυτό τον τρόπο συναλλαγών θα αναγκαστούν να κλείσουν.

Θα ακολουθήσει η μετάβαση μας στο παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα, και κατόπιν, αυτοί που έχουν στήσει την διαδικασία του ψηφιακού πορτοφολιού/νομίσματος, θα έχουν μελετήσει και προγραμματίσει ότι το ψηφιακό πορτοφόλι σαφώς και θα μπορεί να παραβιάζεται από χάκερ και θα καταλήξει να είναι ενα μη ασφαλές αντικείμενο συναλλαγών για το ψηφιακό νόμισμα.

Τότε θα έρθει η λύση του εμφυτεύματος ενός τσίπ στο χέρι η στο μέτωπο του ανθρώπου, το οποίο θα έχει τον αριθμό του θηρίου και θα είναι το πιό ασφαλές αφού θα μπορεί να παραβιαστεί μόνο αν κάποιος κόψει το κεφάλι η το χέρι αυτού που το φέρει.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger