Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ

Η Ατζέντα 21 επιβάλλει και την προσφορά δωρεάν ενέργειας. Το άνοιγμα της ιστοσελίδας www.energo-eke.gr, του υπουργείου Εργασίας, παρέχει ήδη το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Δεκεμβρίου 2014


Οπως βλέπετε κι εσείς, το πράσινο χρώμα της πράσινης ανάπτυξης του Γιωργάκη Παπανδρέου, και της Ατζέντα 21, παρουσιάζονται πλέον και επίσημα μέσα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου εργασίας energo-eke.gr. 

Στο λογότυπο, αναγράφεται η λέξη "ΕΝΕΡΓΩ" με πράσινα γράμματα (εντελώς τυχαία;) που σαφώς προέρχεται από την λέξη ενέργεια, και συγκεκριμένα την "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ" της Ατζέντα 21 που έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση.

Αν αυτά που ανέφερα, σας φαίνονται εξωπραγματικά η θεωρίες συνομωσίας, τότε παρακαλώ να μην διαβάσετε το άρθρο που ακολουθεί.

Το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Ε.Ε.Ε.)  αποτελεί ενα μέτρο, ώστε τα άτομα να μην πέσουν κάτω από το οικονομικό όριο που θεωρείται το ελάχιστο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης. 

Το 1992, η Ευρωπαϊκή κοινότητα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην υποχρέωση των κρατών για ένα ισχυρό κοινωνικό μοντέλο. Και δεν είναι τυχαίο ότι η πλειονότητα των χωρών εφαρμόζει πολιτικές Ε.Ε.Ε. 

Αυτό που διαβάσατε, είναι απόσπασμα από την επίσημη έκθεση για τον προυπολογισμό του κράτους. «ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ »

Οστόσο, η παροχή βοήθειας εκτός από την εισοδηματική στήριξη μπορεί να περιλαμβάνει:

1. Παροχή στέγης σε αστέγους.

2. Δημιουργία κοινωνικών ιατρείων για την περίθαλψη των ανασφάλιστων.

3. Παροχή κουπονιών για αγορές αγαθών και υπηρεσιών που καλύπτουν βασικές ανάγκες των νοικοκυριών και των ατόμων.

4. Σύνδεση της εισοδηματικής στήριξης με εθελοντική κοινωνική εργασία ή προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης. 

5. Επανένταξη των δικαιούχων στην απασχόληση σημαίνει τη μείωση του δημοσιονομικού κόστους του προγράμματος.

Ποιός έλληνας πολιτικός, ξεστομίζει αυτά που διαβάσατε, τάζοντας όλες αυτές τις παροχές στους ψηφοφόρους του σήμερα;

Νομίζω ότι το γνωρίζετε όλοι, κι αν οχι, σας λέω ότι το άτομο αυτό ονομάζεται Αλέξης Τσίπρας, και δεν είναι ο μοναδικός πολιτικός ο οποίος κοροιδεύει τον κόσμο.

Προσέξατε όμως και κάτι άλλο; 

Αναφέρουν ως ημερομηνία εκκίνησης για την προώθηση του το 1992.

Θυμάστε μήπως τι ψηφίστηκε το 1992 στο Ρίο της Βραζιλίας;;

Ω ναί!!! Η Ατζέντα 21. 

ΤΥΧΑΙΟΟΟΟ ;;;;;;;;

Ακολουθεί απομαγνητοφωνημένο κείμενο από ανάλυση του Δημοσθένη Λιακόπουλου σχετικά με την Ατζέντα 21 και το βρώμικο σχέδιο της ελίτ, το οποίο υλοποιείται επίσημα για πάνω από 20 χρόνια. 

Δωρεάν ενέργεια λοιπόν,  θα προσφέρει και ο Αλέξης Τσίπρας, που ανέφερε σε πολλές δηλώσεις και συνεντεύξεις του, ότι όποιου του κόβουν το ρεύμα θα του το συνδέει, οπότε, θα τους παρέχει δωρεάν ενέργεια. 

Οποιος δεν έχει σπίτι, θα στεγάσει τους άστεγους, η αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν νοίκι (στα άδεια σπίτια όπως είχε προφητεύσει ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός), και θα πληρώσει το κράτος τους ιδιοκτήτες των σπιτιών 3 ευρώ το τετραγωνικό ενοίκιο το μήνα. 

Ουσιαστικά,  αν κάποιος πάρει 100 τετραγωνικά σπίτι, επί 3 ευρώ, θα πεί 300 ευρώ ενοίκιο, που υπολογίζεται σε 3600 ευρώ το χρόνο. 

Να έχεις να λαβαίνεις δηλαδή. 

Ολες λοιπόν οι εξαγγελίες της Ατζέντα 21 εφαρμόζονται. 

Αλλη μια εξαγγελία είναι ότι όποιος δεν έχει χρήματα, θα παίρνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 

Ποιό ελάχιστο ρε παιδιά; σου λέει ο άλλος. Εγω είμαι άνεργος. Θα μου παρέχετε ταμείο ανεργίας για παραπάνω από ενα χρόνο; 

Οχι ταμείο ανεργίας, αλλά το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, το οποίο δίνει τώρα, αυτή την στιγμη που μιλάμε και η κυβέρνηση Σαμαρά, και θα συνεχίσει να δινει και η επόμενη κυβέρνηση.

Ως αντιπολίτευση μπορείς να τάζεις και να προσφέρεις ότι θέλεις, μόλις όμως πάρεις την εξουσία, λές παρέλαβα καμμένη γή, δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Ουσιαστικά σου λένε, έλα ζήσε σαν χαιβάνι, σε ενα σπίτι που στο παρέχω εγώ, και εννοείται σε πετάω έξω από αυτό ότι ωρα θέλω, άρα σε "κρατάω" και σου πληρώνω τη ΔΕΗ, αλλά και στην κόβω ότι ώρα θέλω, άρα σε "κρατάω", σου δίνω και φαγητό από τα συσίτια να φάς, άρα, και σου τα κόβω όποτε θέλω, αρά σε κρατάω, και σου δίνω επίσης και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, άρα σε "κρατάω" .

Ολα τα παραπάνω που ειπώθηκαν τα αποδείξαμε σε αυτό το άρθρο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση με επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης.

Η Ατζέντα 21 είναι μια, και υλοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα από όλους τους ηγέτες κρατών, ανεξάρτητα από τα πολιτικά  πιστεύω και τις ιδεολογίες του καθενός. 

Οποιοσδηποτε λοιπόν μπεί στον χορό, πρέπει και να χορέψει σύμφωνα με τον ρυθμό των οργανοπαιχτών.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger