Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΠΛΑΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Την επιβολή φόρου πολυτελείας στην περιουσία, απαιτεί η Ατζέντα 21 μέσο της Τρόικας για τους Ελληνες πολίτες, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για κινητή και ακίνητη, ούτε και ποιο είναι το όριο πλούτου που θα τεθεί.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Δεκεμβρίου 2014



Το ποιός θεωρείται πλούσιος στις μέρες μας, θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας σχετικά άρθρα για την Ατζέντα 21 από την Αθέατη γνώση. Τα πράγματα είναι ολοφάνερα γι αυτούς που θέλουν να δούν. Οτι δεν περιλαμβάνεται στο περιουσιολόγιο, θα δημεύεται. Ουσιαστικά, όποιος δεν δηλώσει ακόμη και τα όποια ακριβά αντικείμενα έχει στην κατοχή του.

Ο Πρώτος ένθερμος υποστηρικτής του περιουσιολόγιου και της Ατζέντα 21, δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου μάλιστα έχει δωθεί εντολή να υλοποιήσει τα σχέδια της όσο το δυνατόν συντομότερο με το που πάρει την εξουσία στα χέρια του.

Και καλά, η κυβέρνηση, υποτίθεται ότι αποδέχεται κάθε απαίτηση των δανειστών χωρίς καμία διαπραγμάτευση-αν και δηλώνουν (έστω και υποκρινόμενοι), αντίθετοι σε αυτά που ζητάει η Τρόικα,  ο Τσίπρας όμως, για ποιό λόγο καίγεται μετά μανίας να εφαρμοστεί όλο αυτό στην Ελλάδα;

Τα λαμόγια επιθυμούν Τσίπρα δαγκωτό, επειδή για να περάσει το περιουσιολόγιο και άλλες πολιτικές της Ατζέντα 21, χρειάζεται μια χούντα αριστερής κυβέρνησης. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014:

«Κάποτε έλεγαν θα έρθουν οι κομμουνιστές να μας πάρουν τα σπίτια, τα σπίτια όμως μας τα πήραν οι τραπεζιτες και η τρόικα. Δεν θα ορίσω εγω το όριο του πλούτου»

Σχόλιο Αθέατη γνώση: Η χούντα του Αντιχρίστου, η οποία θα είναι κομμουνιστική, μπορεί να επιβληθεί με μεγαλύτερη άνεση και αποφασιστικότητα από αριστερή κυβέρνηση, και για να γίνω πιό συγκεκριμένος, από την ψευτοκομμουνιστική κυβέρνηση του Τσίπρα. 

Τα σπίτια δεν θα μας τα πάρουν οι κομμουνιστές, αλλά η Ατζέντα 21.  Επίσης δηλώνει ο ίδιος με θράσος, ότι δεν θα ορίσει εκείνος το όριο του πλούτου, αφήνοντας μετέωρο το ποιός, σε ποιούς και πως. 


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2012:

«Το νούμερο της φορολόγησης του εισοδήματος θα πρέπει να ποικίλει ανάλογα με το πραγματικό εισόδημα. Για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε τον συντελεστή, πρέπει πρωτίστως να κάνουμε κάτι άλλο, θα πρέπει να κάνουμε μια ριζική τομή στην χώρα, και να δημιουργήσουμε περιουσιολόγιο».

Θα είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας και η κάθε μια να δηλώνει το εισόδημα του, την περιουσία του σε κινητή η ακίνητη αξία, και τις καταθέσεις του όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, και αν κάποιος πολίτης δεν δηλώνει την περιουσία του η δεν λέει την αλήθεια, θα απειλείται με δήμευσή της. Αυτές είναι διαρθρωτικές αλλαγές, τις οποίες εμείς θα υπηρετήσουμε κατά προτεραιότητα, και να ξέρετε ότι αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές τις θέλουν και στην Ευρώπη»

Σχόλιο Αθέατη γνώση: Οπως διαπιστώνετε, το περιουσιολόγιο, ήταν από πιό παλαιά στα σχέδια του Τσίπρα, μάλιστα όποιος δεν δηλώσει ακόμη και τα αντικείμενα αξίας που έχει στο σπίτι του, αυτά θα δημεύονται. Τα λέει ξεκάθαρα! Δεν κρύβεται. Θα τα υπηρετήσει ως καλός Νεοταξικός υπηρέτης κατά προτεραιότητα, αφού αυτές τις αλλαγές τις θέλουν και στην Ευρώπη.

Για το περίφημο περιουσιολόγιο είχε αναφερθεί ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε άρθρο του τον Σεπτέμβριο του 2014, και όπως φαίνεται, δικαιώθηκε δυστυχώς για ακόμη μια φορά. http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/09/21_29.html

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger