Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΣΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Το σύστημα ηλεκτρονικού χρήματος του Εκουαδόρ ξεκίνησε τον Δεκέμβριο, να δίνει άδεια στους χρήστες που πληρούν τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία λογαριασμών, και θα αρχίσει να δρά σαν πραγματικό μέσο συναλλαγής αυτό το μήνα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Φεβρουαρίου2015


Η Αθέατη γνώση είναι το μοναδικό μπλόγκ που έχει αποκαλύψει τα επερχόμενα σχέδια της Ελίτ για μια αχρήματη κοινωνία η οποία θα σχετίζεται με την προώθηση των Ψηφιακών νομισμάτων και ιδιαίτερα του Bitcoin για το έτος 2015.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι έχουν πάρει εντολή, το 2015 να είναι η απαρχή τους έτους που θα πραγματοποιηθεί μια παγκόσμια μαζική προώθηση από την παγκόσμια Ελίτ.  

Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε ανώνυμο νησί της Καραϊβικής, μια μυστική, κεκλεισμένων των θυρών συγκέντρωση της ελίτ του Bitcoin με αυθεντίες στο χώρο του ψηφιακού νομίσματος τελείωσε πρίν απο λίγο την συνεδρίαση της η οποία αφορούσε τα σχέδια για μια μεγαλύτερη διαφήμιση του ψηφιακού νομίσματος παγκοσμίως. 

Το αν είναι το νόμισμα τοπικό η τύπου Bitcoin δεν παίζει καμία απολύτως σημασία στην παρούσα φάση διεξαγωγής της προώθησης του. Η ουσία είναι ο κόσμος να το αποδεχτεί ως ωφέλιμο και ασφαλές, ώστε μετέπειτα - μετά την ένωση της Μεσογείου και την Διατλαντική ένωση να υιοθετηθεί σε παγκόσμια κλίμακα - αφού τότε δεν θα κυκλοφορούν πλέον τραπεζογραμμάτια σε κανένα κράτος στον κόσμο. Θα κυκλοφορεί μόνο το ψηφιακό νόμισμα μαζί το χάραγμα.

Ας δούμε όμως τι συμβάινει στο Εκουαδόρ αυτή την στιγμή με το ψηφιακό νόμισμα.

Μόλις η κυβέρνηση του Εκουαδόρ αντιστρέψει το διακόπτη, το έθνος των 16 εκατομμυρίων Νοτιοαμερικανών θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το κρατικό ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών. (Άλλες χώρες, όπως η Σουηδία, χρησιμοποιούν τα ψηφιακά νομίσματα ευρέως, αλλά δεν υποστηρίζονται από το κράτος) Ομως η κυβέρνηση του Εκουαδόρ λέει ότι το σχέδιο έχει ως σκοπό να υποστηρίξει το νομισματικό σύστημα που βασίζεται στο δολάριο του, και δεν το αντικαθιστά.

Ο Lawrence White, καθηγητής οικονομικών στο Πανεπιστήμιο George Mason, έγραψε σε ένα πρόσφατο έγγραφο ότι: "το ηλεκτρονικό χρήμα δεν θα βοηθήσει μόνο τους φτωχούς, αλλά θα λειτουργήσει ως μηχανισμός οικονομίας για την κυβέρνηση."

Επίσης δήλωσε ότι η απαγόρευση της κυβέρνησης σχετικά με το Bitcoin τον Ιούλιο και η φραγή των ανταγωνιστικών συστημάτων του ηλεκτρονικού χρήματος καταδεικνύουν τις προθέσεις του Κουίτο. Αν και οι αξιωματούχοι του Εκουαδόρ δεν έχουν δηλώσει δημοσίως ότι βλέπουν το ηλεκτρονικό χρήμα ως μια πιθανή έξοδο από το νόμισμα των ΗΠΑ, «θα κρατήσουν την απογοήτευση τους να βρίσκονται στο πρότυπο του δολαρίου" 

Ένα ψηφιακό νόμισμα, θεωρητικά, θα επέτρεπε στην κεντρική τράπεζα του Ισημερινού να εκδώσει νέο χρήμα, που δεν θα συνδέεται άμεσα με τα αποθεματικά του δολαρίου των ΗΠΑ. Αλλά οι αξιωματούχοι του Εκουαδόρ έχουν αρνηθεί επανειλημμένα ότι υπάρχουν τέτοια σχέδια.

Η Κεντρική Τράπεζα του Ισημερινού ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι είχε υπογράψει μια συμφωνία με μια οργάνωση ταξί 60.000-μελών όπου θα δέχονται το ηλεκτρονικό χρήμα.

Μια τρίτη φάση του συστήματος ηλεκτρονικού χρήματος θα ξεκινήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με κυβερνητικές ανακοινώσεις, και θα επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν για τις δημόσιες υπηρεσίες, όπως οι φόροι μέσω κινητών πληρωμών.

Ο Fausto Villavicencio, που επιτηρεί το πρόγραμμα για την κεντρική τράπεζα, είπε ότι η κυβέρνηση αναμένει περίπου 500.000 ανθρώπους να υπογράψουν μέσα στο 2015.

Παρά τα αρκετά πρωτοσέλιδα για το αντίθετο , το σύστημα ηλεκτρονικού χρήματος του Εκουαδόρ είναι ανόμοιο από το Bitcoin. Ενώ τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα του κόσμου είναι ένα ψηφιακό κουπόνι που εκτελείται σε ένα αποκεντρωμένο (ακόμα κρυπτογραφικά ασφαλούς) ηλεκτρονικό δίκτυο, νέο έργο του Ισημερινού θα ελέγχεται από την κυβέρνηση και θα συνδέεται άμεσα με το τοπικό νόμισμα, το δολάριο.


Προσοχή!!! Το Κρυπτονόμισμα προωθείται με ύπουλο τρόπο ήδη στην Ελλάδα με την ονομασία Hellas Coin. Στην ενότητα BITCOIN στην αρχική σελίδα θα ενημερωθείτε για παλαιότερα μας άρθρα σχετικά με την πορεία του ψηφιακού νομίσματος.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger