Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ - ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΚΟΚΚΥΤΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Τα μη εμβολιασμένα παιδιά υποτίθεται ότι είναι η αιτία, σύμφωνα με τους κρατικούς αξιωματούχους υγείας, στην πρόσφατη επιδημία κοκκύτη που παρατηρήθηκε στην περιοχή Cape Cod της Μασαχουσέτης. 


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Δεκεμβρίου 2014


Αλλά, όπως αναφέρθηκε από το CBS της Βοστώνης ,όλα τα παιδιά που επηρεάστηκαν από το ξέσπασμα ήταν ήδη εμβολιασμένα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα εμβόλια στην πραγματικότητα δεν λειτουργούν.

Περίπου 15 παιδιά στο Γυμνάσιο Falmouth φέρεται να κόλλησαν την ασθένεια του κοκκύτη, πυροδοτώντας ένα κύμα πανικού για μια αντίστοιχη αύξηση της απαλλαγής του εμβολίου. 

Αλλά ως συνήθως, κανένας μη εμβολιασμένος δεν επηρεάστηκε από το ξέσπασμα, και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά τα ΜΜΕ προσπαθούν να περιστρέψουν το ζήτημα, εκείνοι που ήταν εμβολιασμένοι δεν προστατεύτηκαν.

Υποβάλλοντας έκθεση για το CBS της Βοστώνης, η ομάδα της ανταποκρίτριας Lauren Leamanczyk προώθησε τη γραμμή υπέρ-εμβολίων με τις κατηγορίες ότι αυτοί που δεν έκαναν εμβόλιο προκάλεσεαν το ξέσπασμα. Αγνωστα δεδομένα που προφανώς βρήκε αποκαλύπτουν ότι οι απαλλαγές του εμβολίου έχουν τετραπλασιαστεί τα τελευταία 25 χρόνια, και οι δημόσιοι αξιωματούχοι υγείας λένε ότι αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης της νόσου. 

Αυτή η υποτιθέμενη συσχέτιση δεν αποδεικνύει τίποτα, φυσικά, η συσχέτιση δεν συνεπάγεται την αιτιώδη συνάφεια. Αλλά όταν εμπλέκονται τα εμβόλια, οποιαδήποτε απόκλιση από το τυποποιημένο πρωτόκολλο των εμβολίων, το οποίο λέει η κυβέρνηση, ότι είναι καλό για σας, γίνεται αυτόματα ο αποδιοπομπαίος τράγος όταν εμφανίζεται ενα ξέσπασμα.

Στην ιστορία της, Leamanczyk παραθέτει τα λόγια της Δρ Σάρον Daly, επικεφαλής της Παιδιατρικής στο Cape Cod Νοσοκομείο, η οποία δηλώνει ότι τα κρούσματα αυξάνονται όταν μειώνονται τα ποσοστά εμβολιασμού. Η επίπτωση, φυσικά, είναι ότι η επιδημία στο Falmouth προκλήθηκε από τα μη εμβολιασμένα παιδιά. 

Αλλά μερικές παραγράφους αργότερα, η Leamanczyk παραδέχεται το γεγονός ότι το σύνολο των προσβεβλημένων παιδιών που ανέπτυξαν κοκκύτη είχαν εμβολιαστεί για αυτό. Με βάση αυτό το γεγονός και μόνο, είναι σαφές ότι τα κραυγαλέα εμβόλια του κοκκύτη δεν λειτουργούν, καθώς κάθε παιδί που είχε εμβολιασθεί έπρεπε να έχει προστατευθεί. 

Ακόμη και αν ορισμένα από τα μη εμβολιασμένα παιδιά στο σχολείο λειτούργησαν ως «φορείς» για την ασθένεια, ένας ισχυρισμός που συχνά αναφέρεται από τους φανατικούς υπέρ των εμβολίων, αυτό ενισχύει περαιτέρω ότι τα εμβόλια για τον κοκκύτη είναι μια αποτυχία. Αν τα μη εμβολιασμένα παιδιά δεν βρέθηκαν με κοκίτη, ενώ τα εμβολιασμένα παιδιά είχαν, τότε δεν υπάρχει καμία λογική βάση για τη συνέχιση του προγράμματος των εμβολίων.

Αν μη τι άλλο, τα εμβολιασμένα άτομα είναι στην πραγματικότητα οι μόνοι υπεύθυνοι για τη διάδοση της νόσου. Στην περίπτωση του κοκκύτη, μια μελέτη από την Ολλανδία διαπίστωσε ότι ο κοκκύτης έχει μεταλλαχθεί γενετικά και έχει γίνει πιο ισχυρός, ως αποτέλεσμα των εμβολίων του κοκκύτη, πράγμα που θα μπορούσε να μας εξηγήσει γιατί οι εστίες είναι κλιμακούμενες. 

Μια άλλη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Ελέγχοι Λοιμώξεων Σήμερα, παραδέχεται ότι η στρατηγική των εμβολίων "[δεν] έχει εξαλείψεί πλήρως τα στελέχη των βακτηρίων", αλλά μάλλον οδήγησε σε μια «αύξηση στην πολυμορφία», που σημαίνει ότι τα θανατηφόρα στελέχη που είναι πιο ισχυρά και πιο μεταδοτικά.

Στην Αθέατη γνώση έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην απάτη των εμβολίων μέσα από πολλά άρθρα μας, σχετικά με την προπαγάνδα που γίνεται παγκοσμίως για το εμβόλιο του κοκκύτη, ας δούμε κάποια από αυτά.

ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΚΚΥΤΗ


ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΟΚΚΥΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΛΗΡΩΣ

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger