Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

H Conference of State Bank Supervisors (CSBS) είναι μια εθνική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1902 για να προωθήσει περαιτέρω τις ιδέες και τον επαγγελματισμό για τα τμήματα των κρατικών τραπεζικών εργασιών. Η διάσκεψη των εποπτών της κρατικής τράπεζας (CSBS) είναι επίσης ένας συνήγορος για τα συμφέροντα της κρατικής τράπεζας στις αντίστοιχες κρατικές νομοθετικές και ρυθμιστικές αντιπροσωπείες.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Δεκεμβρίου 2014



Ένας από τους κύριους στόχους της CSBS είναι να προωθήσουν και να προστατεύσουν το διπλό τραπεζικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών και να αποτρέψουν οποιοδήποτε ομοσπονδιακό ρυθμιστικό δικαίωμα προτίμησης των κρατικών νόμων που θα μπορούσε να διακινδυνεψει το διπλό τραπεζικό σύστημα. Ενεργώντας ως ενιαία φωνή στο Κογκρέσο για τις κρατικές τράπεζες, η CSBS ενισχύει επίσης τη συνεργασία μεταξύ κράτους και ομοσπονδιακών ρυθμιστικών αρχών για τη βελτίωση της εποπτείας.

Αφού αναλύσαμε με λίγα λόγια ποιά είναι αυτή η CSBS, ας δούμε τώρα τι προτείνουν σχετικά με το ψηφιακό νόμισμα. 

Η Διάσκεψη των κρατικών τραπεζικών εποπτών (CSBS) έχει κυκλοφορήσει ένα σχέδιο πρότασης για τη ρύθμιση των επιχειρήσεων στα ψηφιακά νομίσματα.

Η ομάδα μελών, η οποία αντιπροσωπεύει τις ρυθμιστικές αρχές στην τράπεζα των ΗΠΑ από τις κρατικές υπηρεσίες, παρουσίασε μια σειρά από τομείς στους οποίους θεωρεί ότι οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με τα ψηφιακά νομίσματα θα πρέπει να επιτηρούνται, συμπεριλαμβανομένων των προσεγγίσεων για την προστασία των καταναλωτών, τη χορήγηση αδειών και την ασφάλεια.

Η CSBS σημειώνει, ότι οι υφιστάμενες ρυθμίσεις μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία ώστε να καλύψει τις εταιρείες και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν το εικονικό νόμισμα. 

Επιπλέον, τόνισαν ότι η προτεινόμενη κρατική ρύθμιση του εικονικού νομίσματος, δεν θα περιορίσει τις χρήσεις της τεχνολογίας της αλυσίδας του ψηφιακού νομίσματος.

Ποιό συμπέρασμα βγάζουμε από αυτό που διαβάσαμε; 

Οτι, η Κεντρική Τράπεζα των Ηπα, με το σχέδιο που θα υλοποιήσει άμεσα στις αρχές του 2015 όπως ισχυρίζεται, σημαίνει ότι αποδέχεται το ψηφιακό νόμισμα ως νομίσμα του αύριο - δήθεν με την επιτηρηση των επιχειρήσεων που συνεργάζονται με τα διάφορα ψηφιακά νομίσματα που υφίστανται σήμερα, στο όνομα της "ασφάλειας του καταναλωτή". Ουσιαστικά, εμέσως πλήν σαφώς αποδέχεται το ψηφιακό νόμισμα και βοηθάει στην προώθηση μιας αχρήματης κοινωνίας επακολουθούμενη ως απώτερο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων με το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Οπως σας έχουμε αναφέρει προσφάτως σε πολλά άρθρα μας στην Αθέατη γνώση, είμασταν οι πρώτοι που ενημερώσαμε το κοινό μας για το σχέδιο της ελίτ να προωθήσει με γοργούς ρυθμούς το ψηφιακό νόμισμα εντός του 2015 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ηδη στην Ελλάδα, έχει πέσει "σήμα" να κάνει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα το Ελληνικό ψηφιακό νόμισμα. http://atheatignosi.blogspot.gr/2014/11/blog-post_23.html

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger