Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Οι Αμερικανοί, μίσθωσαν ενα τεράστιο μεταφορικό σκάφος από την Νεβάδα επειδή οι κίονες του ναού του Σολωμόντως δεν χωρούσαν στο Galaxy των Αμερικανών, γι αυτό χρησιμοποίησαν το Ρωσικό Αντόνοφ, όπου το φόρτωσαν και τα μετέφεραν στο Ισραήλ όπου τα έχουν εκεί στοκαρισμένα.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim

Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Δεκεμβρίου 2014



Απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από την ραδιοδιαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου στο Prisonplanet.

Υπάρχουν τα στοιχεία 300.000 Ισραηλινών, οι οποίοι θα κληθούν με SMS να προσφέρουν εθελοντική εργασία για να στηθεί μέσα σε τρείς ημέρες ο ναός.

Αυτός ο ναός όμως για να στηθεί, θα πρέπει στην περιοχή να υπάρχει ΕΙΡΗΝΗ. 

Αυτή η ειρήνη όμως,  δεν θα μπορει να επιτευχθεί μόνο με τον Εβραικό στρατό- όσο ισχυρός και να είναι. Πρέπει να εισέλθει εκεί μια πανίσχυρη ειρήνη, όπως π.χ να πάει εκεί όλος ο στρατός του ΝΑΤΟ.

Στον ναό που θα γίνει θα πρέπει να καλέσουν όλους τους αρχηγούς όλων των θρησκειών, γι αυτό και γίνονται όλες αυτές οι πανθρησκειακές εκδηλώσεις, όπού εκεί συζητούν ότι πρέπει να πάμε όλοι μαζί σε μια θρησκεία και να προσκυνούμε τον ένα Θεό.

Τώρα θα μου πείτε, ποιός είναι ο ένας Θεός; 

είναι ο Μανιτού των Ινδιάνων; 

είναι ο Βούδας; 
ο Χάρε Κρίσνα; 
είναι ο Γιαχβέ; 
είναι ο Αλλάχ;

Ποιός είναι τελικά αυτός ο ένας Θεός;

Εμείς οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, δεν πιστεύουμε αόριστα στον ένα Θεό. Ενας Θεός υπάρχει, ο Τριαδικός Θεός. Ο ΩΝ. Ο Υπάρχων. Ο Δημιουργός των πάντων! Ορατών τε πάντων και αοράτων, και πιστεύουμε εἰς ἕναν Κύριον Ἰησοῦν Χριστόν, τόν Υἱόν τοῦ Θεοῦ τόν μονογενῆ, τόν ἐκ τοῦ Πατρός γεννηθέντα πρό πάντων τῶν αἰώνων.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!!

Εχει πρόσωπο, και συγκεκριμένες ιδιότητες ο δικός μας Θεός, και δεν υπόσχεται, όπως ο Αλλάχ - δεν ξέρω΄γω πόσες δεκάδες παρθένες να τις έχεις για σκληρό σέξ στον παράδεισο, ούτε ποτάμια από γάλα και μέλι όπως αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη και ο Αλλάχ, ούτε βουνά από πιλάφι.

Ο ένας και πραγματικός Θεός, ο οποίος εννοείται δεν είναι "δικός μας" αλλά τον λέω δικό μας επειδή έχει πρόσωπο, και είναι ο Ιησούς Χριστός. Εκείνος μας είπε, ότι για να πάμε κοντά του δεν θα είναι εύκολο. Δεν μας τάζει "δωράκια", ούτε βουνά από πιλάφι, ούτε ποταμούς με γάλα και μέλι, ούτε παιδίσκες που λέει ο Αλλάχ. 

Μας λέει, ότι είναι δύσκολο να ρθείτε, αλλά ταυτόχρονα και πολύ εύκολο. 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φέρεστε στους άλλους όπως θέλετε οι άλλοι να φέρονται σε εσάς. 

Εύκολο! Πόλύ απλό. Και για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να πιστέψεις ότι υπάρχει, ότι κάποτε ήρθε και μας το είπε, και ότι αυτός είναι η οδός, η ζωή και η αλήθεια.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger