Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΜΙΑ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ"

Τους τελευταίους μήνες του 2014, στην Αθέατη γνώση είχαμε προειδοποιήσει τους αναγνώστες μας ότι είναι κανονισμένο να προωθηθεί εντατικά και σε παγκόσμια κλίμακα το ψηφιακό νόμισμα και η σταδιακή κατάργηση των χρημάτων από όλες τις κυβερνήσεις. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Ιανουαρίου 2015


Θα τα βλέπετε μέρα με την μέρα μπροστά σας, όσα είπαμε σχετικά με το ψηφιακό νόμισμα και την προώθηση του από όλα τα μέσα ενημέρωσης μεσα στο 2015.

Το πίο τρανταχτό παράδειγμα, έρχεται από τον κυβερνήτη της Αποθεματικής Τράπεζας της Ινδίας (RBI) Raghuram Rajan, ο οποίος μίλησε για το Bitcoin σε τηλεοπτική εκδήλωση που διοργανώθηκε από το δίκτυο NDTV στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια της  συζήτησης , η οποία εξέτασε τις πτυχές της ινδικής οικονομίας, ζητήθηκε η γνώμη του κυβερνήτη σχετικά με το Bitcoin. Εκείνος απάντησε λέγοντας ότι το ψηφιακό νόμισμα είναι «συναρπαστικό».

Ωστόσο, ο Rajan ήταν επίσης επιφυλακτικός σχετικά με τους κινδύνους της νέας τεχνολογίας.

«Νομίζω ότι είμαστε ακόμα θεατές στην εξέλιξη αυτού του είδους των νομισμάτων», είπε. «Ένα από τα προβλήματα που οραματιζόμαστε για το Bitcoin είναι τα θέματα ασφάλειας. Γνωρίζετε ότι δεν είναι τόσο ασφαλές όσο οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήταν και έχουν κλαπεί bitcoins και ούτω καθεξής. "

Ο Rajan συνέχισε, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι  «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μελλοντικα θα πρέπει να κινηθούμε προς την κατεύθυνση πρωτίστως μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά"

Υποστήριξε ότι τα ψηφιακά νομίσματα θα εξελιχθούν ώστε να γίνουν καλύτερα και ασφαλέστερα στο μέλλον.

Τα γεγονότα τρέχουν με συναρπαστικά γοργούς ρυθμούς. Η Αθέατη γνώση ενημερώνει τους αναγνώστες της για όλες τις συμαντικές εξελίξεις σχετικά με το ψηφιακό νόμισμα, για ενα και μόνο σκοπό:

Να σταματήσουμε αυτή την βιαστική ροή των γεγονότων και να καθυστερήσουμε έστω και προσωρινά τις εξελίξεις που προωθούνται παγκοσμίως από τα εκτελεστικά όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger