Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΡΚΟ

Μετά την πρωτοφανή στα χρονικά επίσκεψη του νεοσύστατου πρωθυπουργού της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα στον αποδεδειγμένα σατανιστή Πάπα Φραγκίσκο, τα πάντα έδειχναν ότι οι κοσμοεξουσιαστές έχουν δρομολογήσει τα γεγονότα ώστε να ολοκληρωθεί η αποστασία,και ο πλέον κατάλληλος για να το εφαρμόσει κατά τον βαθμό που έχει οριστεί στην Ελλάδα θα ήταν μια (ψευτο) αριστερή κυβέρνηση όπως αυτή του Σύριζα.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Ιανουαρίου 2015


Μετά το χρίσμα λοιπόν για πρωθυπουργός της Αθεείας- που πήρε από τον εκπρόσωπο του Σαμαέλ και Σατανιστή Πάπα Φράνσις, το ράντισμα του Τσίπρα από τον Ιερώνυμο στον Αγιασμό της Βουλής, το περιστέρι που ελευθέρωσε την ημέρα των Θεοφανείων και την επίσκεψη του το καλοκαίρι στο Αγιο Ορος όπου ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε μόνος για ένα τέταρτο με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Αξιον Εστί, συνενώνουν την απάτη που διαπράχθηκε από τον ίδιο προκειμένου να κερδίσει περισσότερες ψήφους για να γίνει πρωθυπουργός.

Αυτή η απάτη αποδεικνύεται από την επιλογή του να μην ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο όπως συνιθίζεται τόσα χρόνια.

Μάλιστα, για να δικαιολογήσει την απόφαση του μπροστά στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην ορκιστεί θρησκευτικά όπως κατά τον παραδοσιακό τρόπο γνωρίζουμε, δήλωσε ότι: 

"δεν έχω παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο, δεν έχω βαφτίσει τα παιδιά μου και δεν θα μπορούσα να ορκιστώ κόντρα στις απόψεις που τόσα χρόνια διατυπώνω.


Ο κ. Τσίπρας προσκάλεσε τον Ιερώνυμο να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας του στο Προεδρικό Μέγαρο, ευτυχώς ο Αρχιεπίσκοπος αρνήθηκε να παραστεί σε μια κρύα και γελοία ορκομωσία των 60 δευτερολέπτων που έγινε οχι ενώπιον του Θεού στο Ευαγγέλιο αλλά ενώπιον ενός ανθρώπου.

Πολύ σεβαστό, και κατανοητό να μην επιθυμεί να ορκιστει. Βλέπεις είναι και οι ενσωματωμένες ΣταλινοΜαρξιστροΛενινοΤροτσκιστικές συνιστώσες του Σύριζα οι οποίες περιμένουν στην γωνία να τον κατασπαράξουν.

Οταν όμως πηγαίνει ένας αριστερός, ο οποίος δεν πιστεύει στον Τριαδικό Θεό και την Παναγία, στο Αγιο Ορος, και κλείνετε μόνος του μέσα στον ναό επί ένα τέταρτο μαζί με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, τότε μπορεί να συμβαίνουν δύο πράγματα: η είναι κρυπτοχριστιανός που φοβάται να δηλώσει την πίστη του δημόσια επειδή ανήκει ιδεολογικά στην Αριστερά (πράγμα απίθανο) η κορόιδεψε μια μερίδα γιαλαντζί Χριστιανών ψηφοφόρων για να κλέψει ψήφους, πραγμα που φαίνεται πως κατάφερε.

Συμπέρασμα: Εντελώς άστοχη η προασπάθεια του να κερδίσει τις εντυπώσεις με αυτό το τρόπο. Ο θεσμός της ορκομωσίας του πρωθυπουργού ενώπιον του Θεού καταλύθηκε. Θα μου πείτε, μήπως και οι περισσότεροι πρωθυπουργοί που ορκίζονταν στο Ευαγγέλιο δεν πρόδοσαν τον όρκο τους;

Θα μπορούσε έστω και τυπικά να ορκιστεί- όπως τυπικά προσευχήθηκε στην Παναγία στο Αγιο Ορος, και άφησε ελεύθερο επίσης το περιστέρι την ημέρα των Θεοφανείων στην τελετή καθαγίασης των υδάτων. 

Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που τον ψήφισαν. Η Αθέατη γνώση είχε προειδοποιήσει κατά καιρούς τι θα έρθει στην Ελλάδα από μια αριστερή κυβέρνηση και δή τύπου Σύριζα.

Από την πρώτη ημέρα κιόλας άρχισε να προκαλεί με την στάση του.

Η ψευτιά και η υποκρισία πάει σύννεφο! 

Τα χειρότερα έρχονται.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger