Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ 2015: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Η 1η Γιορτή Κάνναβης στην Ελλάδα είναι γεγονός, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαίου στις 13:00 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Μαίου 2015



Ισως έφτασε η στιγμή να αφυπνιστεί επιτέλους και ο Ελληνικός λαός και να κατανοήσει τις θεραπευτικές ιδιότητες της Κάνναβης κατά του Καρκίνου, αλλά και πολλών ακόμη ασθενειών. 

Η Αθέατη γνώση, έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει αρκετά και πολύ συμαντικά άρθρα σχετικά με το λάδι κάνναβης τα οποία μπορείτε να αναζητήσετε στην ενότητα του μπλόγκ μας "ΥΓΕΙΑ".

Η ομάδα στο Facebook, η οποία διοργανώνει αυτό το κάλεσμα στο Σύνταγμα, διεκδικεί την αποποινικοποίηση της Κάνναβης ως Ναρκωτικό αλλά και ως φάρμακο πολλών ασθενειών και ιδιαίτερα για την θεραπεία του καρκίνου.

Εμεις στο μπλόγκ Αθέατη γνώση στα άρθρα που έχουμε αναρτήσει, έχουμε ασχοληθεί αποκλειστικά με την φαρμακευτική χρήση της κάνναβης και οχι φυσικά με τη χρήση της ως ναρκωτικό.

Τα ΜΜΕ πρέπει να προωθήσουν την είδηση με σοβαρότητα ενημερώνοντας τον κόσμο για τη χρήση της και τις επιστημονικές αποδείξεις που υπάρχουν για την θεραπευτική της ιδιότητα.

Ελπίζουμε να πάνε όλα κατ ευχήν, να καταννοήσει αυτό το κράτος επιτέλους - ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν δικαίωμα οι ίδιοι να επιλέγουν τον τρόπο της θεραπείας τους.

Ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος στις 9 Μάη (13:00 το μεσημέρι με 01:00 το βράδυ) για να το κάνουμε νόμιμο και να πιέσουμε την Κυβέρνηση να ακολουθήσει σύντομα. 

Διάδωσέ το παντού, γίνε πρεσβευτής της κάνναβης στην περιοχή σου, οργάνωσε ένα λεωφορείο για μαζική μεταφορά στην Αθήνα, μοίρασε πληροφορίες και ενημέρωση. Φέρε μαζί σου πολύχρωμη και ευρηματική διάθεση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger