Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΤΖΕΝΤΑ 21 - ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΚΥΜΑ ΕΙΣΡΟΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ

Η απάτη του Συριζα με πρόσχημα την ανθρωπιστική κρίση για να περάσει σε νομοσχέδιο την ηλεκτρονική κάρτα με το τσιπάκι και να προωθήσει την Ατζέντα 21 με μαζική εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα αποκαλύπτεται καθημερινά με νεα στοιχεία 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Μαρτίου 2015


Σε πρόσφατο άρθρο μας στην Αθέατη γνώση, εξηγήσαμε ότι τα κονδύλια για το υποτιθέμενο νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση που μας παρουσιάζει ο Σύριζα ήταν προβλεπόμενα να γίνουν βάση των όσων στοιχείων σας παρουσιάσαμε.

Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης δεν σημαίνει απλά βοηθάμε τους Ελληνες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα με στέγη, φαγητό, ρεύμα και νοσοκομειακή περίθαλψη, αλλά ...παροχή στέγης, παροχή ασθενείας, συσσίτιο, και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα σε όλους τους λαθρομετανάστες που θα εισέρχονται στην χώρα.

Μετά την εντολή που διέρρευσε για άνοιγμα των συνόρων σε όλους του λαθρομετανάστες φύλλο πορείας πρός την Αθήνα και 6 μήνες παραμονής εως μόνιμης στην Ελλάδα, το αναξέλεγκτο λαθροτσουνάμι που θα εισέρχεται θα κάνει πάρτι στην υγειά των κορόιδων στη χώρα μας.

Δεκάδες άτομα θα διασχίζουν τα σύνορα κάθε μέρα με AIDS, γρίπη των χοίρων, ψώρα, ψείρες και κοριούς. 

Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής φαίνεται ότι στρέφεται προς την κατεύθυνση της ενοικίασης χώρων (άδειων ξενοδοχείων, ιδιωτικών κλινικών, δημοτικών κτιρίων, ακόμη και διαμερισμάτων) προκειμένου να φιλοξενηθούν οι μετανάστες που αιτούνται άσυλο στη χώρα μας.

Σύμφωνα με δηλώσεις της αρμόδιας αναπληρώτριας υπουργού Αναστασία Χριστοδουλοπούλου στην Real news «συνήθως επειδή μιλάμε για οικογένειες σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε διαμερίσματα που δεν νοικιάζονται στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Έτσι ώστε να δημιουργήσουμε και ένα κοινωνικό καλό στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν εισόδημα και να μην υπάρχουν μεγάλες μονάδες που φοβίζουν την κοινωνία και να διευκολύνουν έτσι και την ένταξη των προσφύγων»

Αυτή την εβδομάδα, ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θέλει περισσότερες διαδρομές εισόδου στην ΕΕ για τους μετανάστες και επίσης να αυξήσει τον αριθμό των «θέσεων επανεγκατάστασης» για αυτούς.

Υποσχέθηκε, ότι τα κέντρα διεκπεραίωσης αιτήσεων ασύλου θα πρέπει να προστεθούν σε πρεσβείες και στα γραφεία της ΕΕ σε ολόκληρο τον κόσμο


Και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε περισσότερες νομικές οδούς για τους ανθρώπους να φτάσουν στην Ευρώπη με ασφάλεια.

Γιατί όμως μεταφέρονται οι λαθρομεταναστες σε μεγαλουπόλεις το σκέφτηκε κανείς αυτό;

Κάποιοι μπορεί να πούν ότι είναι το τέλειο σχέδιο λέει για την πρόκληση μιας πανεθνικής πανδημίας από μολυσματικές ασθένειες, και κάποιοι άλλοι θα πούν ότι θέλουν να πετύχουν την αχταρμοποίηση των λαών.

Μήπως όμως κρύβεται ενα πιό βρώμικο σχέδιο πίσω από όλα αυτα;

Η Ατζέντα 21, (βλέπε μνημόνιο στην Ελλάδα) όπως έχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση- απαιτεί να γίνει ανακατανομή των πληθυσμών ανάλογα με τους φυσικούς πόρους και τον οικολογικό κίνδυνο. Κουβαλούν στην ελλάδα και σε άλλα μέρη του πλανήτη τους λαθρομετανάστες για να τους μαντρώσουν, γιατί όλοι αυτοί, που φεύγουν από τα κράτη τους στην Ασία και στην Αφρική, δεν ήταν βολεμένοι σε μεγάλες πόλεις. 


Ήταν ο κοσμάκης, που έμενε στην ύπαιθρο και δεν ελεγχόταν. Βάλ' τους - λένε - μέσα στην Ελλάδα π.χ για να τους ελέγχουμε. Και όσοι μείνουν ζωντανοί, όσοι απ' τους άσπρους, τους μαύρους, τους κίτρινους επιζήσουν, θα εγκατασταθούν σε εδάφη που κατασχέθηκαν από την Ατζέντα 21, με την πρωτοβουλία της βιώσιμης ανάπτυξης.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger