Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Οι υπεραγορές έχουν κατηγορηθεί για τη συνέχιση μιας «αντι χριστιανικής ατζέντας» μετά την άρνησή τους να πουλήσουν αυγά του Πάσχα με ένα θρησκευτικό μήνυμα.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Μαρτίου 2015



Μερικά από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Βρετανίας γιορτάζουν το πιό ουσιώδες γεγονός στο ημερολόγιο της Εκκλησίας προσφέροντας κεράσματα που χαρακτηρίζουν το οτιδήποτε, από τον Νταρθ Βέιντερ μέχρι τον Postman Pat (τηλεοπτικοί ήρωες) - αλλά απέρριψαν τα προϊόντα που αναφέρονται στον Ιησού.

Μια αλυσίδα καταστημάτων ρώτησε ακόμη και: «τι σχέση έχει το Πάσχα με την Εκκλησία;», σύμφωνα με τους δημιουργούς του "Πραγματικού Αυγού Πάσχα", το οποίο διαθέτει χριστιανικούς σταυρούς στο κουτί και περιέχει ένα φυλλάδιο που αναγράφει την ιστορία της Ανάστασης.

Ο Αρχιεπίσκοπος Τζον Σεντάμου έχει παρέμβει - προτρέποντας τις Sainsbury, Asda και το συνεταιρισμό να εφοδιάσει τα αυγά φιλανθρωπίας  - ενώ ο πρώην Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Τζώρτζ Κάρευ είπε ότι είναι «λυπημένος» με την απόφαση των τριών γιγαντιαίων σούπερ μάρκετ ».

Ο Carey, δήλωσε: «Ολα τ΄άλλα είναι ανοησίες. Αυτά τα αυγά του Πάσχα, που δεν έχουν καμία σχέση με το Πάσχα, το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να λάβουν περισσότερα χρήματα από τους ανθρώπους. Δεν έχουν κανένα νόημα. Νομίζω ότι αυτό δείχνει άγνοια εκ μέρους αυτών των σούπερ μάρκετ.

«Με το να μην προσφέρουν μια εναλλακτική λύση για τα κοσμικά πασχαλινά αυγά υπονομεύουν πραγματικά το πραγματικό μήνυμα του Πάσχα. Με λυπεί, επειδή ζούμε σε μια χώρα που έχει χάσει εντελώς την επαφή με τις θρησκευτικές ρίζες της και δεν έχει επαφή με το χριστιανικό μήνυμα ».

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger