Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ: Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΑ ΒΥΖΙ@ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ

Τα Νεοταξικά πιόνια Angelina Jolie και Μπράντ Πίτ, είναι δύο απο τα πρόσωπα που κατασκεύασαν οι Illuminati προσφέροντας τους δόξα και χρήμα για να περάσουν τα σατανικά τους μηνύματα στο αγελαίο πλήθος των ανυποψίαστων γκοίμ. Δηλωμένη λεσβία η Jolie, και για όσους δεν το γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε ομοφυλοφιλική σχέση επί αρκετά χρόνια με την ηθοποιό και μοντέλο Jenny Shimizu. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Μαρτίου 2015


Η Αντζελίνα Τζολί έχει υποστεί προληπτική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των ωοθηκών της και τις σάλπιγγες.

Πρίν δυο χρόνια είχαμε δημοσιεύσει άρθρο στην Αθέατη γνώση για την απόφαση της ηθοποιού που τότε υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, εμπνέοντας μια συζήτηση σχετικά με την υγεία των γυναικών  και τη γενετική εξέταση.

Ο Πρέσβης των Ηνωμένων Εθνών, είπε ότι έκανε αυτή την επιλογή επειδή φέρει το γονίδιο BRAC1. Αυτό σημαίνει ότι έχει το 50 τοις εκατό του κινδύνου για εκδήλωση καρκίνου των ωοθηκών - την ίδια ασθένεια που σκότωσε τη μητέρα της, Marcheline Bertrand, το 2007. Ήταν 56.


«Την περασμένη εβδομάδα, έκανα μια λαπαροσκοπική αμφοτερόπλευρη σαλπιγγοωοθηκεκτομή. Υπήρξε ένας μικρός καλοήθης όγκος σε μια από τις ωοθήκες, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις καρκίνου σε κανένα από τους ιστούς, "δήλωσε στην εφημερίδα New York Times.

Η Αντζελίνα Τζολί πρίν δυο χρόνια ανακοίνωσε ότι είχε και τα δύο της στήθη και τα αφαίρεσε χειρουργικά . Ακόμα κι αν δεν είχε καρκίνο του μαστού, φέρει το γονίδιο BRCA 1, και έχει εξαπατηθεί στο να πιστέψει ότι ο γενετικός της κώδικας είναι κάποιο είδος απόλυτου σχεδιαγράμματος για την έκφραση της νόσου - - το οποίο σίγουρα δεν είναι. 

Αμέτρητα εκατομμύρια γυναικών φέρουν το γονίδιο BRCA1 και δεν παρουσιάζουν καρκίνο του μαστού. 

Ο αντικαρκινικός τρόπος ζωής βασίζεται στην έξυπνη διατροφή, την άσκηση, την λογική έκθεση στον ήλιο και την αποφυγή καρκινογόνων χημικών ουσιών. 

Η Τζολί, όπως και πολλές άλλες γυναίκες που έχουν εξαπατηθεί από την αγυρτεία του καρκίνου, αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη του κινδύνου του καρκίνου του μαστού δεν ήταν να ακολουθήσουν έναν υγιή, αντικαρκινικό τρόπο ζωής, αλλά μάλλον να αφαιρέσουν χειρουργικά το στήθος τους και όποιο άλλο όργανο τους προτείνει η σατανική ιατρική της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Με τη βιομηχανία του καρκίνου τρομάζουν οι γυναίκες κατά το ήμισυ ότι θα πεθάνουν. "Το στήθος μου θα με σκοτώσει!" " πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου" φαίνεται να είναι κάποια από τα συνθήμετα πολλών γυναικών αυτές τις μέρες, και όλες τους είναι θύματα της σκανδαλώδης προπαγάνδας της βιομηχανίας του καρκίνου και φοβούνται. 

Η βιομηχανία του καρκίνου είναι πολύ πιο πιθανό να σας σκοτώσει παρά το στήθος σας. 

Σαν πιστό τσιράκι των παγκοσμιοποιητών, και ενα απο τα πιο ξακουστά ονόματα παγκοσμίως η Αντζελίνα Τζολί, πείστηκε να αφαιρέσει τα δυο της στήθη και τις ωοθήκες της για να προωθήσει την προπαγάνδα να ακολουθήσουν την διεστραμμένη πρακτική της και άλλες γυναίκες.  Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! Λες και ο καρκίνος δεν μπορεί να εμφανιστεί κατα την διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου σε άλλα σημεία του σώματος....

Τότε τι γίνεται; κάθε φορά που έχουμε μια νέα ιατρική ανακάλυψη για πρόληψη, αφαιρούμε προληπτικά όλα μας τα όργανα που έχουμε την υποψία ότι μπορει να δημιουργηθούν στο μέλλον κακοήθεις όγκοι; 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger