Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΟΙ ΕΛΟΧΙΜ, Ο ΩΝ, Ο ΜΗ ΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΕΛ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ

Αποδεικτικά στοιχεία απο το χειρόγραφο του αγίου Ιουστίνου ανακάλυψε η Αθέατη γνώση και ο συνεργάτης του μπλόγκ Dimitris Papadight, που επιβεβαιώνουν τον Δημοσθένη Λιακόπουλο ότι η παλαιά διαθήκη είναι ενα σύνολο βιβλίων που άλλα έχουν οι χριστιανοί και άλλα οι εβραίοι, και τα κοινά βιβλία χριστιανών δεν λένε σε όλα τα σημεία τα ίδια, και φυσικά όλα αυτά, δεν έχουν καμια σχέση με την σωτηρία της ψυχής μας που έρχεται μόνο απο τα ευαγγέλια και το λόγο του Χριστού.





Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
20 Απριλίου 2015

Παρά ταύτα, δεν απορούν αυτά τα αγράμματα βοοειδή που τον αποκαλούν αιρετικό και λαοπλάνο γιατί η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία δεν έχει αναφερθεί ποτέ εναντίον του για να μας προστατεύσει

Οι Ελοχίμ, Ο ών, Ο Μή ών, και ο Σαμαέλ, είναι ονόματα που αναφέρει αυτός ο «αιρετικός» Αγιος ιουστίνος στο χειρόγραφο του.


Σας παραθέτω πρώτα το αρχαίο κείμενο και αμέσως μετά μια μετάφραση στην νεοελληνική.


ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΟΥ:

Οι πρότερον απατηθέντες , ότι ουχί τοις ούσιν , αλλά τοις μη ούσιν προσέχον . Επεί τοίνυν ο Θεός ηπίστατο τους πρός τοις ανθρώποις παλαιούς των προγόνων μεμνημένους απάτης,ων απατήσαι αυτοίς ο μισάνθρωπος δαίμων ο καλούμενος Σαμαέλ ός ηβουλήθη , φήσας πρός αυτούς ότι έσεσθε ως θεοίς , θεούς ονομάζων τους υπό τον Μη Όντα ευρισκομένους .


Διδάξει είπεν την διαφοράν του θεού του όντος και του μη όντος . Πεισθέντες τοίνυν τω ηπατικότη δαίμονι Σαμαέλ οι άνθρωποι , και θεού παρακούσαι τολμήσαντες,εξήλθον του παραδείσου , του ονόματων των πύρινων θεών μεμνημένοι,μηκέτι δε παρά Θεού μη είναι Θεούς εταίρους διδαχθέντες. Ου γαρ δίκαιον την πρώτην εντολήν διαφυλάξαντες οι άνθρωποι τότε εκβληθέντες τοίνυν του παραδείσου , και οιόμενοι δια την παρακοήν εκβλησθήσθαι μόνην , ου μεν ειδότες διότι και θεούς μη όντας επείσθησαν παρά του ψεύστου πατρός του διαβόλου.



Οι πρώτοι που εξαπατήθηκαν, δεν πρόσεξαν την ουσία, αλλά την άνευ ουσία. 


Ο Θεός γνώριζε καλά τους παλαιούς των προγόνων που θυμόντουσαν την απάτη του μισάνθρωπου δαίμονα που λέγεται Σαμαέλ και τους έπεισε οτι είστε σαν θεοί. 


Θεούς ονόμαζαν αυτούς που βρίσκονται με τον Μη όν.


Είπε οτι θα τους διδάξει τη διαφορά του Ον και του μη όν. 


Αφου πίστεψαν τον δαιμόνιο Σαμαέλ οι άνθρωποι, και τόλμησαν να παρακούσουν τον Θεό, Βγήκαν από τον παράδεισο και ξέχασαν τα ονόματα των πύρινων θεών (ελοχίμ) γιατί αρνήθηκαν τον Θεό και επέλεξαν να διδαχθούν από τους άλλους θεούς (δαίμονες).


Δεν δικαιώθηκαν να διαφυλάξουν την πρώτη εντολή οι άνθρωποι και τότε βγήκαν απο τον παράδεισο προσδοκώντας, και επειδή παράκουσαν εξορίστηκαν μόνοι, και δεν γνώριζαν καλά τα πράγματα διότι απο τους θεούς του Μή ον πείστηκαν, του ψεύτη πατέρα του διαβόλου.


atheatignosiAndromeda5 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger