Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ο ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΚΙΜ ΝΤΟΤΚΟΜ ΛΕΕΙ:« ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ; - ΑΓΟΡΑΣΤΕ BITCOIN ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ»

Σε ένα τιτίβισμα του στις 20 Ιουνίου, ο 41χρονος επιχειρηματίας του Διαδικτύου Κίμ Ντότκομ συμβούλευσε τους οπαδούς του να επενδύσουν είτε σε Bitcoin είτε σε χρυσό, υποστηρίζοντας ότι οι τιμές θα αυξηθούν μόλις προτρέψει ξανά η Ελλάδα την παγκόσμια αγορά για κατάρρευση.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Ιουνίου 2015΄





Είναι πιθανό ότι μια χρεωκοπία της # Ελλάδας θα προκαλέσει κατάρρευση της αγοράς. 

Η συμβουλή μου: Αγοράστε # Bitcoin & # Χρυσό 

Και θα αυξηθούν όταν καταρρεύσουν οι αγορές.


Ο Ντότκομ υποστηρίζει αρκετό καιρό τώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη χρήση του ψηφιακού νομίσματος.

Το τιτίβισμά του ακολουθήθηκε αργότερα από ενα άλλο, χλευάζοντας περαιτέρω την Ελλάδα για την αφερεγγυότητα της.
















Οι αγορές είναι μια εύθραυστη φαντασία που τροφοδοτείται από τυπωμένα χρήματα που δεν συνδέονται με την πραγματική αξία. Η Ελλάδα είναι ένα γεμάτο πυροβόλο όπλο. Θα πυροδοτήσει;

Όταν πρόκειται για κατάρρευση της αγοράς, η ιστορία δείχνει ότι η επένδυση σε πολύτιμα μέταλλα δεν είναι τόσο σοφή, όσο νομίζει ο Ντότκομ. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του κραχ του 2008, οι τιμές του χρυσού » μειώθηκαν κατά περίπου 25% », σύμφωνα με την Seeking Alpha, μια ιστοσελίδα ανάλυσης του χρηματιστηρίου.

Επίσης, ενώ το Bitcoin μπορεί να είχε αυξηθεί σε τιμή κατά τη διάρκεια της κρίσης στην Κύπρο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η οικονομική αβεβαιότητα στην Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει μια ακόμη φούσκα του Bitcoin.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger