Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΠΙΟ ΠΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ IRON MOUNTAIN - ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 10.000 ΑΤΟΜΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Τι να την κάνω τη δικαίωση, όταν 10.000 άνθρωποι δεν άντεξαν τις απειλές της νέας τάξης και αυτοκτόνησαν.

Επιμέλεια άρθρου: Λιακόπουλος Δημοσθένης
Πηγή: prisonplanet
12 Ιουνίου 2015


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Σύμφωνα με συνέντευξη με τον διοικητή του νοσοκομείου Ελπίς, Θεόδωρου Γιάνναρου, που αναρτήθηκε στη διαδικτυακή έκδοση της «Κορριέρε Ντέλλα Σέρα» με τίτλο «Δέκα χιλιάδες αυτοκτονίες σε πέντε χρόνια, η τελευταία ήταν του παιδιού μου»

«Από την αρχή της κρίσης, το 2011, έχασαν την ζωή τους περίπου 10.000 άτομα, αυτοκτόνησαν. Είναι μια μεγάλη πόλη, όχι ένα χωριουδάκι. Μια μεγάλη πόλη εξαφανίσθηκε από τον χάρτη, ο γιος μου ήταν ένας από αυτούς», δηλώνει στη συνέντευξη ο διοικητής του νοσοκομείου και προσθέτει: «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο κάποιος μπορεί να εξηγήσει αυτό που συνέβη. 

Πολλά άτομα προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν, αλλά τους έσωσαν, ενώ δέκα χιλιάδες έχουν ήδη πεθάνει», προσθέτει. «Τώρα οι τράπεζες άρχισαν να παίρνουν τα σπίτια μας. 

Πόσους άλλους νεκρούς χρειάζονται για να καταλάβουν;» αναρωτιέται ο Θεόδωρος Γιάνναρος, αναφερόμενος στα χρέη των πολιτών, που είναι αποτέλεσμα της κρίσης, και συμπληρώνει: «Αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουμε όλοι την ίδια καρδιά, το ίδιο χαμόγελο, τα ίδια λυπημένα μάτια των ανθρώπων του υπόλοιπου κόσμου, αλλά είμαστε τόσο κλειστοί μέσα στην Ευρώπη». 

«Αν στην Γερμανία ένα σκυλί πεθάνει με άσχημο τρόπο η είδηση προβάλλεται στις τηλεοράσεις και στις εφημερίδες. Είδατε να γίνεται αναφορά σε δέκα χιλιάδες άτομα που αυτοκτόνησαν; Δεν νομίζω, διότι αυτή την στιγμή η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι τίποτα. Μπορώ μόνο να πω ότι ντρέπομαι που είμαι Ευρωπαίος» υπογραμμίζει, τέλος, στην συγκινητική του μαρτυρία, ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς.

Ακούσατε τα κανάλια να αναφερθούν στο εξωφρενικό αυτό νούμερο των 10.000 αυτοκτονιών;

Αν είχαμε πόλεμο, ένα γερό πόλεμο, πάλι τόσες απώλειες θα είχαμε και την ίδια οικονομική καταστροφή θα παθαίναμε.

Αυτό προβλέπει για ολόκληρη την υφήλιο το διαβολικό σχέδιο με τον τίτλο IRON MOUNTAIN (ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΒΟΥΝΟ), που αποκάλυψα στο ομώνυμο βιβλίο που είχα γράψει πριν από αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, πρέπει να σταματήσουν οι πόλεμοι που διεξάγουν τα δυτικά ελεγχόμενα από τη νέα τάξη κράτη, αλλά τόσο οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, όσο και σε υλικά αγαθά, πρέπει να είναι αντίστοιχες ενός σοβαρού πολέμου.

Αυτό το ζούμε από το 2010 μέχρι σήμερα που προχωρούμε ολοταχώς για το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο.

Άνθρωποι που δεν άντεξαν την απειλή της φυλάκισης για οικονομικούς λόγους, ή άνθρωποι που δεν άντεξαν το να διαλύεται η ζωή τους και να ξεφτυλίζονται από τα χρέη, αυτοκτόνησαν εξαιτίας αυτού του πολύ οργανωμένου σχεδίου στο οποίο μας έβαλε ο Ανδρέας Παπανδρέου που εξασφάλισε τα μεγάλα χρέη από την δεκαετία του ΄80 και στο οποίο συνεχίζουμε να συμμετέχουμε και σήμερα και να δούμε που θα βγάλει.

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger