Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΕ BITCOIN

Η BitPremier, είναι μια αγορά Bitcoin που παρέχει μοναδικά, προϊόντα πολυτελείας και ευκαιρίες για τους αγοραστές στην κοινότητα του Bitcoin.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Ιουλίου 2015



Η εταιρεία αυτή κατέχει ήδη μια Ελληνική Βίλα προς πώληση. Το σπίτι διατίθεται στην τιμή των 5.000 bitcoins περίπου, ή € 1.200.000. 

Με έλεγχους κεφαλαίων στην Ελλάδα, οι πλούσιοι μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το Bitcoin ως μέθοδο πληρωμής για να σώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ο Alan Silbert, Διευθύνων Σύμβουλος της BitPremier όταν ξεκίνησε την εταιρεία το 2013 δήλωσε :

"Αναζητούμε πολύ πλούσιους, και έξυπνους ανθρώπους που θα μπούν στο παιχνίδι του Bitcoin. Νομίζω ότι ως το οικοσύστημα ωριμάζει, και νομίζω ότι πρόκειτε να δούμε πολλά περισσότερα από αυτό."



Το ακίνητο βρίσκεται στη Βέργα Μεσσηνίας, και βρίσκεται σε 4.025 τμ οικόπεδο μόλις πέντε λεπτά από την παραλία της Καλαμάτας. Το σπίτι χτίστηκε το 2006 και έχει πολλές ανέσεις. Αν πωληθεί για Bitcoin, θα είναι μια ακόμη μεγάλη πώληση ακίνητης περιουσίας που γίνεται σε κρυπτονόμισμα και ολοκληρώθηκε μέσω της αγοράς BitPremier.



Η βίλα είναι ένα από τα πρώτα μεγάλα αντικείμενα που διατίθενται προς πώληση στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χρόνου της κρίσης , μετά την παραίτησή του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, στις 6 Ιουλίου, και μετά από τους πολίτες που ψήφισαν «όχι» στο δημοψήφισμα.

Είστε προετοιμασμένοι να ζήσετε την νέα εποχή μιας αχρήματης κοινωνίας; Το 90% των Ελλήνων δεν γνωρίζει ούτε κάν τι σημαίνει ψηφιακό νόμισμα. Για όλα οσα σας έχουμε προειδοποιησει πέρυσι από την Αθέατη γνώση τα βλέπετε ήδη να συμβαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς μέσα στο 2015.

Το πάθημα του Ελληνα που θα γίνει μάθημα! Το ψηφιακό νόμισμα θα είναι αυτό που θα προωθηθεί ως το πλέον ΑΣΦΑΛΕΣ νόμισμα που δημιουργείται χωρίς κάποια κεντρική αρχή (κυβέρνηση, τράπεζα) σε σχέση με το ευρώ!

Η μήπως ΟΧΙ ?

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger