Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Μια πρόταση για να νομιμοποιήσει την ψυχαγωγική χρήση της κάνναβης, απολαμβάνοντας τη διακομματική υποστήριξη περισσότερων από 200 νομοθετών, παρουσιάστηκε στο ιταλικό κοινοβούλιο.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
16 Ιουλίου 2015


Ο νόμος θα καταστήσει νομική την κατοχή έως και 15 γραμμάρια κάνναβης, για να καλλιεργηθεί σε μικρές ποσότητες, θα καπνίζεται ιδιωτικά, και θα επιτρέπει την πώλησή της σε εγκεκριμένα από την κυβέρνηση καταστήματα κάνναβης.

Υποστηριγμένο από τον Μπενεντέτο Ντελά Βεντόνα, υφυπουργό Εξωτερικών, το νομοσχέδιο καλύφθηκε από άλλα 217 μέλη της Ιταλίας του κοινοβουλίου, στην οποία μετρούν πάνω από 900 νομοθέτες στο σύνολο.

Οι υποστηρικτές του νομοσχεδίου παρουσιάστηκαν την Τετάρτη και περιλαμβάνουν τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος (PD) του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντζι, και των δύο κομμάτων της αντιπολίτευσης: των αριστερών Αριστεριστών, το Οικολογία και Ελευθερία (SEL) και το Κίνημα (M5S).

Ανατέθηκε μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου έρευνας Ipsos όπου δείχνει ότι το 60 τοις εκατό των Ιταλών θα στηρίξει τη μεταρρύθμιση.

Οι Ιταλοί, σε αντίθεση με την Ελλάδα έχουν καταλάβει τι σημαίνει η νομιμοποίηση της Ινδικής Κάνναβης και το πόσοι ασθενείς θα θεραπευτούν από την χρήση της ως έλαιο κατά του καρκίνου και πολλών άλλων ασθενειών.

Εδω και δύο χρόνια, μέσα από τα άρθρα που ανεβάζουμε στην Αθέατη γνώση ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει η κάνναβη σε πολλές ασθένειες που σήμερα από το ιατρικό κατεστημένο θεωρούνται ανίατες.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger