Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΑΟΝ ΤΗΣ ΒΙΛΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ ΚΑΝΙΕΒΣΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ!

Ο Ελιγιά μπεν Σολομών Ζαλμάν, γνωστός  ως Βίλνα Γκαόν, ήταν ένας ιδιοφυής λόγιος στη Βίλνα της Λιθουανίας και θεωρείται το μεγάλο μυαλό μεταξύ των Εβραίων σοφών. 

Επιμέλεια άρθρου:  Vagedim / Dimitris Papadoudis
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιουλίου 2015


Ελιγιά μπεν Σολομών Ζαλμάν, γνωστός  ως Βίλνα Γκαόν, ήταν ένας ιδιοφυής λόγιος στη Βίλνα της Λιθουανίας

Οι σύγχρονοι μελετητές της Βίβλου παρομοιάζουν την δύναμη της σκέψης του με τη μνήμη RΑΜ (Random Access Memory) των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η επιρροή του στην εξέλιξη της εβραϊκής διανόησης και της θρησκευτικής σκέψης είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ δεν είχε καμία επιρροή στον μη εβραϊκό κόσμο. 

Ο Γκάον της Βίλνα (1720-1797) είχε πεί μια προφητεία που περνάει προφορικά από γενιά σε γενιά η οποία αναφέρει ότι: «Αν τα πλοία του Βασιλείου της Ρωσίας θα διασχίσουν τα Στενά του Βοσπόρου (Δαρδανέλια) θα πρέπει να φοράμε ρούχα Σαμπάτ (επίσημη ένδυση των Εβραίων) κάτι που σημαίνει ότι η ώρα πλησιάζει για τον ερχομό του Μεσσία.

Η παραπάνω προφητεία μοιάζει με αυτή του Αγίου Παισίου που είπε ότι: "Όταν θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλλια , για την επέκταση των μιλίων από 6 σε 12 μίλια , τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Μετά την πρόκληση των Τούρκων , θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά"

Yπάρχει σαφής συσχετισμός των προφητείων και αποτελεί αυτό σαφέστατο παράδειγμα του γεγονότος ότι αρκετές προφητείες από διάφορους λαούς του κόσμου συσχετίζονται μεταξύ τους και αποτελεί σημαντικό κομμάτι αυτό , για το πως ερευνά κανείς τις γραφές , βλέποντας τα κοινά σημεία πχ μεταξύ διαφόρων κειμένων.


Η κόρη του Ραβίνου Chaim Kanievsky αποκαλύπτει τι είπε στην μητέρα της ο πατέρας της.

Επιπλέον , η Μπατσέβα Κανίεβσκι (1932 - 2011) ήταν η σύζυγος του 87 χρονου σήμερα Ραβίνου Chaim Kanievsky για τον οποίο όπως είχαμε δημοσιεύσει σε άρθρο μας αναμένει την έλευση του Μεσσία στο Ισραήλ μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο.

Τα λόγια της γυναίκας του ήταν τα εξής.

Μπατσέβα Κανίεβσκι : ο Μεσσίας αποκάλυφθηκε στον σύζηγο μου και του είπε ότι ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει και ότι η σωτηρία πλησιάζει.

Η κόρη του ραβίνου Chaim Kanievsky (Lea Koldtzki) παρακαλούσε να ενημερώσουν όλους τους ανθρώπους του Ισραήλ της οποίας ο πατέρας Ραβίνος Kanievski είχε γνωρίσει το Μεσσία ο οποίος του είπε ότι επρόκειτο να γινει ένας μεγάλος πόλεμος και είμαστε πολύ κοντά και η όλη διαδικασία είναι θέμα ολίγων μηνών !!

Μόλις προχθές αναφερθήκαμε σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση για την μεγάλη αποκάλυψη που έκανε η Λαγκάρντ του 2014 αλλά και σε παλαιότερο για τους ραβίνους του Ισραήλ και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες τους που παρακινούν τους Εβραίους να είναι σε αναμονή για την έλευση του πολυαναμενόμενου Μεσσία τους στην περίοδο του Σεμιτάχ της άφεσης δηλαδή όλων των χρεών κατά την οποία περίοδο όπως έχουμε ήδη αναφέρει γίνονται κοσμοιστορικά γεγονότα.

Τα γεγονότα λοιπόν προχωράνε.

Θα δούμε σίγουρα πολλά να συμβαίνουν στον κόσμο μας στο επόμενο διάστημα και στο αμέσως προσεχές διάστημα των ετών που θα ακολουθήσουν μέχρι το 2017-2018 που πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι και το πραγματικό 2012 καθώς το ημερολόγιό μας έχει λάθος σχετικά με την γέννηση του Χριστού , η οποία έγινε στο δικό μας μείον 5 και κατά συνέπεια έχουμε τώρα 2010 μ.Χ .

Οι εξελίξεις τρέχουν.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger