Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΑΜΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ;

Η χριστιανική παράδοση κατά κανόνα αντιμετωπίζει ως αμαρτία τη σεξουαλική επαφή που πραγματοποιείται μόνο για την απόλαυση και όχι για τεκνοποιία.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Αυγούστου 2015



Και είναι απόλυτα σωστό αυτό. Ο Χριστός δεν μίλησε ποτέ για σαρκική επαφή με γνώμονα την απόλαυση. Οτιδήποτε, από το πιό μικρό πράγμα μέχρι την πίο μεγάλη επιθυμία που απολαμβάνουμε μέσα στον ψεύτικο κόσμο και που δεν σχετίζεται με τον σκοπό της ύπαρξής μας είναι αμαρτία. 

Ο Θεός, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη και την Γένεση,  δημιούργησε και ευλόγησε κατ εντολήν του τους ανθρώπους λέγοντάς τους να τεκνοποιούν, να γίνουν πολλοί μέχρι να γεμίσουν όλη την γή και να γίνουν κυρίαρχοι τής.

Γεν. 1,28: καὶ εὐλόγησεν αὐτοὺς ὁ Θεός, λέγων· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὴν γῆν καὶ κατακυριεύσατε αὐτῆς.

Το ίδιο συνέβει και με τα ζώα. Γεν. 1,22: καὶ εὐλόγησεν αὐτὰ ὁ Θεός, λέγων· αὐξάνεσθε καὶ πληθύνεσθε καὶ πληρώσατε τὰ ὕδατα ἐν ταῖς θαλάσσαις, καὶ τὰ πετεινὰ πληθυνέσθωσαν ἐπὶ τῆς γῆς.

Ο θεός λοιπόν δίνει επίσης και στα ζώα την χάρη να αυξάνονται και να πληθύνονται, και με το λιγοστό αλλά απαιτούμενο μυαλό που έχουν σε σύγκριση με το ανθρώπινο, ενστικτωδως αναπαράγονται διαιωνίζοντας το καθένα το είδος του. Δεν είπε ο Θεός χρησιμοποιείτε προφυλάξεις και απολαύστε το σέξ με όποιον τρόπο θέλετε.

Οι σαρκικές σχέσεις φυσικά και είναι αποτέλεσμα της πτώσης των ανθρώπων, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί ούτε αναιρεί τα λόγια του ευαγγελίου. Άλλο είναι γάμος, και άλλο πορνεία. Γάμος είναι όταν αυτή η ένωση γίνεται με σκοπό την οικογένεια. Πορνεία είναι όταν γίνεται για αμοιβαία ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των θελγήτρων του άλλου φύλλου.

Α Κορ. 6,13: τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει. τὸ δὲ σῶμα οὐ τῇ πορνείᾳ, ἀλλὰ τῷ Κυρίῳ, καὶ ὁ Κύριος τῷ σώματι·

Εδω ο Απόστολος Παύλος μας αναφέρει ότι, τα φαγητά είναι για την κοιλία και η κοιλία για τα φαγητά, και ο Θεός θα τα καταργήσει. Το σώμα μας δεν έχει γίνει για να πορνεύει, αλλά για τον Κυριον, που είναι η κεφαλή του πνευματικού σώματος της Εκκλησίας.

Το σώμα μας λοιπόν, όπως ξεκαθαρίζει στο ευαγγέλιο ο Απόστολος Παύλος δεν έχει γίνει για να πορνεύει. 

Α Κορ. 6,15: οὐκ οἴδατε ὅτι τὰ σώματα ὑμῶν μέλη Χριστοῦ ἐστιν; ἄρας οὖν τὰ μέλη τοῦ Χριστοῦ ποιήσω πόρνης μέλη; μὴ γένοιτο.

Α Κορ. 6,15: Δεν γνωρίζετε ότι τα σώματά σας είναι μέλη του Χριστού; Να αποτραβήξω, λοιπόν, και να πάρω τα μέλη του Χριστού και να τα κάνω μέλη πόρνης; Δεν γίνεται.

Α Κορ. 6,19: ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν Ἁγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν;


Α Κορ. 6,19: Η δεν γνωρίζετε ότι το σώμα σας είναι ναός του Αγίου Πνεύματος, που κατοικεί μέσα σας, και το έχετε λάβει από τον Θεόν και άρα δεν ανήκετε στον εαυτόν σας;

Α Κορ. 7,5: μὴ ἀποστερεῖτε ἀλλήλους, εἰ μή τι ἂν ἐκ συμφώνου πρὸς καιρόν, ἵνα σχολάζητε τῇ νηστείᾳ καὶ τῇ προσευχῇ καὶ πάλιν ἐπὶ τὸ αὐτὸ συνέρχησθε, ἵνα μὴ πειράζῃ ὑμᾶς ὁ σατανᾶς διὰ τὴν ἀκρασίαν ὑμῶν.

Α Κορ. 7,5  Μην στερείστε ο ένας τον άλλον, εκτός εάν αυτό το κάνετε κατόπιν κοινής συμφωνίας, δια να επιδίδεσθε στην νηστεία και την προσευχή. Και πάλιν να επανέρχεσθε στις συζυγικές σας σχέσεις, για να μην σας πειράζει ο σατανάς.

Α Κορ. 7,6: τοῦτο δὲ λέγω κατὰ συγγνώμην, οὐ κατ᾿ ἐπιταγήν.

Α Κορ. 7,6: Αυτό που σας είπα, να μην στερείστε δηλαδή ο ένας τον άλλον, το λέω ως υποχώρηση (για την πνευματική σας αδυναμία). Δεν σας το επιβάλλω ως εντολή.

Ο Απόστολος Παύλος είναι σαφής. Επιτρέπει την συνεύρεση του ανδρογύνου ως "πνευματική αδυναμία"και όχι ως πράξη που πρέπει να διαπράτεται εντός του γάμου για την προσωπική απόλαυση του καθενός. Η δημιουργία μιας ζωής είναι το πιό πολυτιμότερο δώρο του Θεού πρός τον άνθρωπο και ο ίδιος ο άνθρωπος την έχει απαξιώσει. 

Ταιριάζουμε στο σέξ; Με ποιό ζώδιο ταιριάζω καλύτερα; Πως θα παντρευτώ κάποιον/κάποια που δεν έχω κάνει σέξ μαζί του/της; αυτές, και άλλες νεοταξικές αρλούμπες απασχολούν σήμερα τον κόσμο. Καταλαβαίνω, ότι οι απόψεις μου ακούγονται ακραίες σε αυτό το θέμα, όμως θα ήθελα να σας δώσω ακόμη ενα παράδειγμα. 

Σε μια Χριστιανική κοινωνία, όταν ακούμε ότι κάνουν σέξ δυο ομοφυλόφιλοι οι περισσότεροι φυσιολογικοί άνθρωποι, και μόνο στο άκουσμα της λέξη αντιδρούν, και φυσικά απεχθάνονται τέτοιου είδους ανώμαλες συνευρέσεις. Γιατί όμως αυτοί που καταδικάζουν όλο αυτό .... να σιχαίνονται, και να θεωρούν βρώμικη και αντιχριστιανική πράξη (που σαφώς είναι) π.χ την σεξουαλική επαφή ενός ζευγαριού ομοφυλόφιλων, αφού και οι ίδιοι συνευρίσκονται για να ικανοποιήσει ο καθένας ξεχωριστά τον εαυτό του όπως επίσης και οι ομοφυλόφιλοι;

Συμπέρασμα. Η ίδια η πράξη, είτε πραγματοποιείται μεταξύ δυο γυναικών η δυο ανδρών, η ενός άνδρα και μιας γυναικας, η με την κατά μόνας αμαρτία εντός η εκτός γάμου- από την στιγμή που γίνεται για ατομική σεξουαλική ικανοποίησή, δεν παύει να είναι αμαρτία, και πάνω σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνήσει κανένας Χριστιανός μαζί μου.

Εκκλησία και Επιστήμη, απαγορεύουν την ερωτική επαφή (και τον εκκλησιασμό αντίστοιχα) κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης, αφού ο κίνδυνος για τη μετάδοση μικροβίων και νοσημάτων είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Η γυναίκα θα πρέπει να επισκεπτεί για πρώτη φορά το γυναικολόγο από την αρχή της σεξουαλικής της ζωής. Αν υποθέσουμε, ότι δεν υπήρχε σεξουαλική ζωή σε ενα ζευγάρι παρά μόνο σωματική επαφή για αναπαραγωγή, σαφώς και δεν θα υπήρχαν και ολες αυτές οι αρρώστιες που προέρχονται από το σέξ.

Το σέξ από την εκκλησία απαγορεύεται:

50 ημέρες πριν το Πάσχα
15 ημέρες πριν τον Δεκαπενταύγουστο
Μερικές ημέρες πριν την εορτή των 12 Αποστόλων (δεν είναι σταθερή)
40 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα
Παραμονές επίσημων αργιών (Φώτων, Σταυρού κτλ)
Κάθε Τετάρτη (επειδή Τετάρτη συνελήφθη ο Ιησούς)
Κάθε Παρασκευή (επειδή Παρασκευή σταυρώθηκε)
Κάθε δεύτερη Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο όταν ο χριστιανός πρόκειται να μεταλάβει την Κυριακή (κάθε καλός χριστιανός μεταλαμβάνει τουλάχιστον κάθε 15 ημέρες)

Αν πέραν των παραπάνω ληφθούν και τα έμμηνα της γυναίκας (περίοδος), τότε από τις 365 ημέρες του χρόνουν απομένουν διαθέσιμες μόνον 100 ημέρες για ερωτική συνεύρεση του παντρεμένου ζευγαριού..

Γνωρίζω ότι ακούγομαι εντελώς ακραίος, αλλά αυτό είναι και το σωστό - ασχέτως αν δεν το πράτει κανένας θεωρώ ότι κάποια πράγματα θα πρέπει να τα γνωρίζουμε.

Τελειώνοντας το άρθρο στην Αθέατη γνώση, θεώρησα απαραίτητο να σας παραθέσω μια πληθώρα νοσημάτων που μεταδίδονται από άτομο σε άτομο κατά την σεξουαλική επαφή.

Σύφιλη

Η σύφιλη προξενείτε από ένα μικρό βακτηρίδιο που ονομάζεται ωχρά σπειροχαίτη.
Μετάδοση: Η σύφιλη μεταδίδεται συνήθως με την σεξουαλική επαφή ή κατά το τοκετό στο νεογνό αλλά μπορεί επίσης να εμφανισθεί έπειτα από μετάγγιση αίματος.

Βλεννόρροια

Η βλεννόρροια είναι μια από τις πιο συνηθισμένες μορφές των σεξουαλικά μεταδιδόμενων ασθενειών που οφείλεται στο γονόκκοκο Ναισσέρια (Neisseria).
Μετάδοση: Η βλεννόρροια μεταδίδεται με κάθε είδους σεξουαλική επαφή.
Συμπτώματα: Προσβάλλει κυρίως την πρόσθια ουρήθρα στον άνδρα και την ουρήθρα και τον τράχηλο της μήτρας στη γυναίκα.

Έρπητας γεννητικών οργάνων

Ο έρπης των γεννητικών οργάνων οφείλεται στον ιό του απλού έρπητα (Herpes Virus Hominis). Υπάρχουν 2 τύποι ιού έρπητα. Ο τύπος I που είναι πιο συχνός στα χείλη του στόματος και ο τύπος II που είναι πιο συχνός στα γεννητικά όργανα.
Μετάδοση: Ο έρπης των γεννητικών οργάνων μεταδίδεται κυρίως με την άμεση σεξουαλική επαφή με μολυσμένα γεννητικά όργανα και έχει χρόνο επώασης 2-5 μέρες. Επίσης ο έρπητας μπορεί να επιζήσει για λίγες ώρες στα πλαστικά καθίσματα της τουαλέτας αυξάνοντας έτσι την πιθανότητα μόλυνσης την γεννητικών οργάνων από μη σεξουαλική μετάδοση.
Συμπτώματα: Στην αρχή εμφανίζονται μικρές φυσαλίδες που σπάνε σε 24 ώρες σχηματίζοντας μικρά έλκη που συνοδεύονται με κνησμό και πόνο. Συνήθως τα έλκη αυτά εξαφανίζονται μετά από 3-20 μέρες. Οι λεμφαδένες είναι διογκωμένοι και συχνά επώδυνοι.

Τριχομονάδωση

Οφείλεται στο πρωτόζωο Trichomonas vaginali. 
Μετάδοση: Μεταδίδεται κύρια με την σεξουαλική επαφή και έχει χρόνο επώασης 4-28 μέρες.
Συμπτώματα: Τα συμπτώματα της είναι φαγούρα, συχνοουρία, και έκκριση κίτρινου δύσοσμου υγρού.

Ιογενής ηπατίτιδα

Η ιογενής ηπατίτιδα είναι μια μολυσματική ασθένεια του ήπατος. Το άτομο που νοσεί μπορεί να μην έχει κανένα σύμπτωμα ή μπορεί να παρουσιάσει ήπιες γαστρεντερικές ενοχλήσεις ή ακόμα πιο έντονα συμπτώματα και περιστασιακά πολύ σοβαρότερες ιατρικές επιπλοκές συμπεριλαμβανομένου και του θανάτου.
Ηπατίτιδα Β
Η  ηπατίτιδα Β μεταδίδεται συνήθως με το αίμα, μπορεί όμως να μεταδοθεί με το σάλιο, το σπέρμα, τις κολπικές εκκρίσεις και άλλα υγρά του σώματος.
Ηπατίτιδα C
Η ετεροφυλοφιλική μετάδοση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξάπλωση αυτής της μορφής ηπατίτιδας η οποία ευθύνεται σήμερα για το 90% των κρουσμάτων. Η ηπατίτιδα C  αναπτύσσεται επίσης ύστερα από μετάγγιση αίματος και είναι ιδιαίτερα καταστροφική, επειδή μισοί τουλάχιστον από αυτούς που μολύνονται μπορεί να πεθάνουν τελικά από κίρρωση ή καρκίνο του ήπατος, αν δεν θεραπευτούν εκγαίρως.


AIDS ή Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας

Το AIDS είναι το αποτέλεσμα της μόλυνσης από τον ιό της ανθρώπινης ανοσοεπάρκειας (HIV). Το HIV προκαλείται από την μόλυνση από τους ανθρώπινους ρετροϊούς HIV1- HIV2.


Μετάδοση: Αυτοί μεταδίδονται από την σεξουαλική επαφή, επαφή με αίμα – παράγωγα ή άλλα σωματικά υγρά. Κατά την εγκυμοσύνη ή με το μητρικό γάλα κατά τον θηλασμό. 
Το σήμα κατατεθέν είναι η έκδηλη  ανοσοανεπάρκεια που προκύπτει από μια προοδευτική  ποσοτική – ποιοτική ανεπάρκεια της υπομονάδας των Τ λεμφοκυττάρων που αναφέρονται ως βοηθητικά κύτταρα Τ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger