Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ 1101: Η ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1101 ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

Ο γρίφος που προωθείται στο διαδύκτιο και αποκρύπτεται ως επτασφράγιστο μυστικό από τον επικεφαλής της νέας αυτής οργάνωσης Γιάννη Βαρουφάκη, αποκαλύπτεται σήμερα από την Αθέατη γνώση.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
10 Οκτωβρίου 2015


Η ιδέα των 1101 του Βαρουφάκη οι οποίοι προμηνύουν ότι θα αλλάξουν τον κόσμο, ως ιδέα δεν μοιάζει να είναι και κάτι τόσο καινούργιο. Ο Γιάννης Βαρουφάκης έκλεψε, η πιθανόν να συνεργάζεται ήδη με ενα Σουηδικό κίνημα με την ονομασία Το Πείραμα των 1101 το οποίο Ιδρύθηκε το 2000 και υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Ο αριθμός 1101 που επέλεξε για το κίνημα του ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, και η ημερομηνία 1η Νοεμβρίου ως επίσημη παρουσίαση του κινήματος δεν μπορεί να είναι τυχαία. 

Γνωρίζουμε όλοι την αριθμολογία των Illuminati και τον αριθμό 11 που τους διακρίνει, και αν κρίνουμε και από τις διασυνδέσεις Βαρουφάκη τότε πρέπει να είμαστε διπλά καχύποπτοι για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οχι ότι έχει κάποια άμεση σχέση με αυτούς, αλλά η επιλογή του αριθμού αυτού μας βάζει σε υποψίες ενδεχομένως για πράγματα τον έχουν διατάξει να προωθήσει στην Ελλάδα μέσω αυτού του κινήματος.

Ηδη με τις Νεοταξικές ενέργεις του ως Υπουργός στην Ελλάδα ο Γιάνης Βαρουφάκης, προώθησε: 

1. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

2. Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

3 Η LAZARD ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΟΛΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

4. ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

5. ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΗ Σουηδική ιστοσελίδα, η οποία όπως είπαμε και πρίν, πρέπει να ήταν το έναυσμα Βαρουφάκη για την διάδοση του κινήματος, η οποία Σουηδική ιστοσελίδα αναφέρει: 

Κάντε τον κόσμο να γίνει πιο όμορφος, πιο βιώσιμος, δίκαιος, προοδευτικός και πιο ευτυχισμένος. 

Είμαστε ένα γραφείο επικοινωνίας με πλήρη υπηρεσία που ειδικεύεται σε θεμελιώδεις αλλαγές του 21ου αιώνα.


Για παράδειγμα. Η Πρωτοβουλία Σουηδία 2022. 

Σουηδία. Ο ισχυρότερος καινοτόμος στην συν-δημιουργία για την αειφορία. Και γιατί το 2022; Το 2022 είναι στα μισά του δρόμου για το 2030 και τους στόχους της αειφόρου ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Σε αυτή την πρωτοβουλία προώθησης της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ συμμετέχουν και τα δύο άτομα του κινήματος Το Πείραμα των 1101.

Είμαστε οι εμπνευστές. Ως ομάδα εκκίνησης, είμαστε άνθρωποι από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα παθιασμένοι με τη συμβολή σε μια θετική αλλαγή για τη Σουηδία και για τον κόσμο.

Αν και οι Σουηδοί δημιουργοί του κινήματος αρνούνται ότι βρίσκονται πίσω από το κίνημα Βαρουφάκη, θα διαπιστώσετε μελλοντικά ότι η ιδέα, η ονομασία, και οι μελέτες που θα προωθούν θα συμβαδίζουν.

Το κίνημα Βαρουφάκη θα αποτελείται από διάφορα άτομα τα οποία θα ασχολούνται με κάθε είδος κοινωνικά θέματα όπως, το θέατρο, κινηματογράφος, μεταναστευτικό, διαλογισμός, προστασία του περιβάλλοντος (βλέπε Ατζέντα 21) κτλ, και πολύ πιθανόν με την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος που έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές σε άρθρα μας στην Αθέατη γνώση.

Θα θέτουν διάφορους στόχους για έναν καλύτερο κόσμο τους οποίους θα προσπαθούν να υλοποιήσουν με την βοήθεια του κόσμου. Μέσα σε αυτό το προτότυπο πράγμα που ετοιμάζεται θα προωθηθούν και Νεοταξικές ιδέες, πάντα για το καλό της ανθρωπότητας.

Ο Βαρουφάκης σε ομιλία του στο Βερολίνο έιπε ότι, είναι η αφετηρία ενός κινήματος για τη μεγάλη ανατροπή στο τραπεζικό και πολιτικό σύστημα.

Τα κόμματα, ως εθνικά όργανα, δεν θα έχουν καμιά θέση σε αυτό, δεδομένου ότι τα εθνικά κράτη έχουν χάσει τη σημασία τους.

Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι χρήστες του διαδικτύου, που θα προωθήσουν ένα «Plan B» όχι για την κατάργηση του ευρώ και την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, αλλά για τον εκδημοκρατισμό του κοινού νομίσματος και των πολιτικών θεσμών. 

Πολύ πιθανόν από τα λεγόμενα του να έρθει και η δημιουργία ενός τοπικού ψηφιακού νομίσματος από το κίνημα, η ακόμη και του Bitcoin. 

Πιστεύετε εσείς, ότι αυτοι οι 1101 τύποι (οι οποίοι δεν θα είναι πάντα τόσοι αφού θα αυξάνονται συνεχώς) θα επιδιώξουν να αλλάξουν την Ελλάδα και τον κόσμο προς το καλύτερο;

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger