Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

Σχεδόν για κάθε ημέρα όλο το χρόνο, η Λευκή Αδελφότητα έχει δημιουργήσει και μια παγκόσμια ημέρα. 

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
18 Δεκεμβρίου 2015


Η συγκεκριμένη ημέρα ανακηρύχθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστη, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η εκστρατεία του ΟΗΕ για την προστασία του παγκόσμιου μετανάστη.

Το σημερινό μήνυμα του Μπάν κι-Μούν για την Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη αναφέρει:

Σήμερα, η παγκοσμιοποίηση, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στον τομέα των επικοινωνιών και των μεταφορών, έχει αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν την επιθυμία και την ικανότητα να μετακινηθούν σε άλλες θέσεις. Αυτή η νέα εποχή έχει δημιουργήσει προκλήσεις και ευκαιρίες για τις κοινωνίες σε όλο τον κόσμο. 

Η ημερομηνία αυτή το 1990 επινοήθηκε από την Λευκή Αδελφότητα και ορίστηκε από τη γενική συνέλευση του ΟΗΕ η «Διεθνής Συνθήκη για την Προστασία των Δικαιωμάτων όλων των Μεταναστών Εργατών και των μελών των Οικογενειών τους».

Επρεπε να προωθηθεί μετά από 2 χρόνια το 1992 η απάτη της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη και φυσικά η γνωστή σε όλους μας Ατζέντα 21. 

Τότε παρουσιάστηκε και ο όρος του περιβαλλοντικού πρόσφυγα, ο οποίος υποτίθεται ότι αναγκάζεται να εγκαταλείψει την παραδοσιακή του κατοικία εξαιτίας μιας περιβαλλοντικής διατάραξης φυσικής η οποία θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξή του και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής του.

Στην Ελλάδα με την ψευτοαριστερή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ αυτό το βιώσαμε βαθιά στο πετσί μας - αφού μέσα σε λίγους μήνες διέλυσαν τα πάντα και κατάντησαν την Ελλάδα την νούμερο ενα χώρα υποδοχής λαθρομεταναστών.  

Δεν αναφέρουμε βέβαια την μειοψηφία των προσφύγων πολέμου που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους, αλλά την εισβολή των λαθραίων που βρίσκοντας πάτημα τον πόλεμο στην Συρία ανακατεύτηκαν μαζί με τους πρόσφυγες και πλασαρίστικαν από την κυβέρνηση Σύριζα ως πρόσφυγες πολέμου.

Αυτούς απελευθέρωσε από τα κέντρα κράτησης ο Σύριζα και τους έδωσε μάλιστα και 6 μήνες άδεια παραμονής στην Ελλάδα για να αποφασίσουν με την ησυχία τους το μέλλον τους.

Σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας καμαρώνει για τις επαίσχυντες πολιτικές του που έφεραν ως αποτέλεσμα το μεγαλύτερο λαθροκύμα που υπήρξε ποτέ στα χρονικά στην Ελλάδα. 

Οι παγκόσμια ημέρα του μετανάστη είναι μια ακόμη απάτη κατασκευασμένη από τα τσιράκια της Λευκής Αδελφότητας για να προωθηθεί η δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη και οι πολιτικές της Ατζέντας 21.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger