Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (31/12/2016) ΔΟΘΗΚΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Ένα χρόνο παράταση, έδωσε ο εν δυνάμει παγκόσμιος δικτάτορας στους Ιλλουμινάτι, για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία του.

Επιμέλεια άρθρου: Λιακόπουλος Δημοσθένης
Πηγή: prisonplanet
25 Δεκεμβρίου 2015


Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Η καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31-12-2015, για να έρθει η παγκόσμια δικτατορία, μέσα από την οποία θα έδιναν τροφή σε όλους τους πεινασμένους και στέγη σε όλους τους αστέγους, όπως είχε δηλώσει και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, σε δήλωσή του εδώ και χρόνια.

Θυμίζω, ότι η πρώτη καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31-12-2000, μετά η 31-12-2012, μετά η 31-12-2015 και τώρα η 31-12-2016.

Οι στόχοι για την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού και οικονομικού ιστού σε Αμερική και Ευρώπη μέσω της μαζικής μετανάστευσης πληθυσμών και την στημένης τρομοκρατίας απέτυχαν.

Έτσι, πλήρης απογοητεύσεως χθες το βράδυ, με την αλλαγή της ημέρας, σε έκτακτη σύσκεψη, ο παγκόσμιος δικτάτορας έδωσε στους υποτακτικούς του, ένα χρόνο παράταση, για να "βελτιώσουν" την εικόνα του πλανήτη, προωθώντας την φτώχεια, την υπερφορολόγηση και αυξάνοντας την μεθοδευμένη μετανάστευση μουσουλμανικών πληθυσμών μέσα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Εφόσον μάλιστα δεν καταρρεύσει οικονομικά η Ρωσία του Πούτιν, τότε, ή θα έρθει ο μεγάλος πόλεμος, ή αν δεν είναι σίγουρη εκ των προτέρων η νίκη, θα έρθει το 4ο σενάριο, εφαρμόζοντάς το κατά γράμμα, με την έλευση των δήθεν εξωγήινων, που ουσιαστικά θα είναι οι αρχαίοι θεοί, οι Νεφελίμ, που υποτίθεται θα σώσουν τον πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα θα φέρουν την ποθητή για αυτούς,  παγκόσμια δικτατορία.

Ο Πάπας είπε ότι είναι αυτά τα τελευταία Χριστούγεννα, ίσως εννοούσε τα τελευταία ήσυχα Χριστούγεννα. Απολαύστε τα λοιπόν.

Ωστόσο, υπάρχει η πολύ σοφή ρήση του αγίου Παϊσίου που λέει, ότι όλοι οι μεγάλοι και τρανοί έχουν τα δικά τους σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του θεού.

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger