Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ισπανία, ο Παλαιστίνιος Υπουργός Εξωτερικών και Υπουργός Συνεργασίας, Ριγιάντ αλ Μαλίκι, συνοδευόμενος από τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στη Μαδρίτη, Μουσά Αμέρ Οντεχ, πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στην έδρα της Γενικής Γραμματείας της Μεσογειακής Ενωσης στις 19 Ιανουαρίου, όπου είχαν συνομιλίες με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ Φατχάλα Σιτζίλμάσι.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
21 Ιανουαρίου 2016


Η προώθηση της Μεσογειακής Ενωσης προχωράει με γοργούς ρυθμούς και η επίσκεψη αυτή έδωσε την ευκαιρία να συζητηθεί η ευρωμεσογειακή συνεργασία οι περιφερειακές προκλήσεις, καθώς και η ενεργή συμμετοχή της Παλαιστίνης στην Μεσογειακή Ενωση με πρωτοβουλίες και σχέδια.

Ο Δρ Αλ Μαλίκι τόνισε την ισχυρή πολιτική στήριξη που παρέχεται από την Παλαιστίνη στην Ένωση για τη Μεσόγειο. Ο Γενικός Γραμματέας Σιτζίλμασι επαναβεβαίωσε τη δέσμευση της Γραμματείας της Μεσογειακής Ενωσης για την υποστήριξη της παλαιστινιακής κυβέρνησης στις κοινωνικο-οικονομικές πρωτοβουλίες της και τόνισε τη σημασία της Παλαιστίνης στην ευρωμεσογειακή ατζέντα.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν επίσης στο έργο της Μεσογειακής Ενωσης «Διευκόλυνση Αφαλάτωσης για τη Λωρίδα της Γάζας», το οποίο στοχεύει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης κλίμακας εγκατάστασης αφαλάτωσης και των συναφών υποδομών ύδρευσης της, που θα παρέχει πόσιμο νερό σε περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια Παλαιστινίους κατοίκους της Γάζας, παρουσιάζοντας έτσι μια μακροπρόθεσμη λύση για την μακροχρόνια έλλειψη νερού στη Γάζα.

Η Μεσογειακή Ενωση απορροφά ολοένα και περισσότερες χώρες με το μέρος της και μια από αυτές η οποία παίζει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις στην Μεσόγειο είναι και η Παλαιστίνη - στην οποία παρέχεται απόλυτη στήριξη στο θέμα αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους σχεδόν από όλα τα κράτη.

Κανέναν δεν αγαπούν και κανέναν δεν κάνουν μάγκα τα υποχθόνια και επιχθόνια λαμόγια. Το μοναδικό τους σχέδιο είναι να έχουν υπό τον έλεγχο τους κάθε κράτος και να διαλύσουν αυτούς που πηγαίνουν ενάντια στα σχέδια τους, ώστε όταν πιά θα είναι έτοιμοι να ενθρονίσουν τον παγκόσμιο ηγέτη Αντίχριστο.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger