Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΟΓΔΟΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ» - Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Σήμερα, κάτω από τον μανδύα του απορρήτου, πραγματοποιείται η προετοιμασία της Ογδόης Οικουμενικής Συνόδου του αντιχρίστου, για την οποία οι Ορθόδοξοι γέροντες της Ορθοδοξίας μας έχουν πεί ότι κρυφά ή φανερά θα παρακολουθήσουν τον Αντίχριστο, και ότι μετά το Συμβούλιο στη Θεία Λειτουργία, τα μυστήρια της Εκκλησίας θα αλλάξουν.


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Φεβρουαρίου 2016



Στον Ναό του Αντίχριστου όλες οι θρησκείες θα ενωθούν σε μια. Δεν θα δούμε μόνο την ένωση των «εκκλησιών», αλλά και την παγκόσμια αποκήρυξη της ανθρωπότητας από τον Τριαδικό Θεό. Θα γίνει αποδεκτή η δογματική νομιμότητα του Οικουμενισμού, και οι πατριάρχες μας θα τιμήσουν τον Πάπα.

Στην Αγία Σύνοδο θα είναι συνολικά τρεις ορθόδοξοι επισκόποι, και οι υπόλοιποι θα καλυφθούν από τον Αντίχριστο με ανοιχτές αγκάλες.


Τα παραπάνω λόγια αποτελούν προφητείες Ρώσων Γερόντων της Ορθοδοξίας τις οποίες αποκαλύπτει η Αθέατη γνώση για τους αναγνώστες της που θα διαβάσουμε στην συνέχεια του άρθρου.


Ορισμένα από αυτά τα σχέδια του Αντιχρίστου, ο οποίος έχει εισχωρήσει για τα καλά στην εκκλησία μας, βλέπουμε ήδη να προωθούνται από τον αιρεσιάρχη Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τις πανθρησκευτικές συγκεντρώσεις και τις ιδιαίτερες σχέσεις του με τον άλλο αιρεσιάρχη Πάπα Φραγκίσκο.


Ο Βαρθολομαίος αν θυμάστε, είχε επισκεφτεί το ΣΕΡΝ και τους επιστήμονες για να μάθει σχετικά πράγματα με το υποτιθέμενο σωματίδιο του Θεού, και έχει συμπροσευχηθεί μαζί με ηγέτες άλλων θρησκειών μπροστά από μια γυάλινη σφαίρα. 


Επίσης παρουσίασε το Δεκέμβριο του 2014 μαζί με τον Πάπα, μια κοινή διακήρηξη που δημοσιεύσαμε και αναλύσαμε από την Αθέατη γνώση η οποία παρουσίαζε την προσπάθεια τους να προωθήσουν την πανθρησκεία συνεργαζόμενοι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί με το πρόσχημα της δικαιοσύνης και της ειρήνης.


Οπως καταλαβαίνετε, αυτή η σύνοδος θα είναι η τελευταία μέχρι τον Αντιχριστο και γι αυτό θα πρέπει να ληφθούν και οι ανάλογες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην αποδοχή και την υποδοχή του Αντιχριστου.


Παρακάτω θα δείτε συνοπτικά ορισμένα μόνο από τα θέματα που θα συζητηθούν στην υποτιθέμένη «Αγία» Οικουμενική Σύνοδο αφού τα «πικάντικα» τα φυλάνε επτασφράγιστό μυστικό. 


1. Το ζήτημα της Ορθοδόξου Διασποράς.


2. Το Αυτοκέφαλο και ο τρόπος ανακηρύξεώς του.


3. Το Αυτόνομο και ο τρόπος ανακηρύξεώς του.


4.  Τα Δίπτυχα.


5. Το ζήτημα του κοινού ημερολογίου και του κοινού εορτασμού του Πάσχα.


6. Κωλύματα γάμου.


7. Αναπροσαρμογή των εκκλησιαστικών διατάξεων περί νηστείας.


8. Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπό χριστιανικό κόσμο


9. Ορθοδοξη Εκκλησία και Οικουμενική Κίνηση



10. Η συμβολή της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην επικράτηση της ειρήνης, της δικαιοσύνης της ελευθερίας, της αδελφοσύνης και της αγάπης μεταξύ των λαών και στην άρση των φυλετικών και άλλων διακρίσεων. 

Ας σχολιάσουμε τώρα μερικές από αυτές τις διατάξεις που θα συζητηθούν στην Οικουμενική Σύνοδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Ορθόδοξη Ακαδημία της Κρήτης από 16 - 27 Ιουν, 2016 υπό την προεδρία του Οικουμενικού Πατριάρχη. 


Με μια πρώτη ματιά ο αναγνώστης μπορεί να μην εμβαθύνει το μέγεθος της αποστασίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας η οποία θα συνεδριάσει στην Κωνσταντινούπολη στην αποκαλούμενη όγδοη Οικουμενική Σύνοδο, αλλά αν ερευνήσουμε λίγο περαιτέρω το θέμα και σκεφτούμε την πανθρησκεία που προωθείται τα τελευταία χρόνια αλλά και τις προφητείες των Γερόντων, θα διαπιστώσουμε την σοβαρότητα των θεμάτων που έχουν τεθεί.

10. Στις φυλετικές διακρίσεις οι οποίες αναφέρονται ως άρση των φυλετικών και άλλων διακρίσεων, είναι ασαφές αν θα συμπεριληφθούν και οι ομοφυλόφιλοι. Στο σημείο που αναφέρει <<άρση των φυλετικών και άλλων διακρίσεων>> αναρωτιέμαι τι σημαίνει «άλλες» μορφές διακρίσεων;

3. Ο θεσμός του Αυτόνομου εκφράζει κατά κανονικό τρόπο το καθεστώς της σχετικής η μερικής ανεξαρτησίας ενός συγκεκριμένου εκκλησιαστικού τμήματος από την κανονική δικαιοδοσία του Αυτοκέφαλης Εκκλησίας στην οποία κανονικά αναφέρεται. Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να τεθεί το ζήτημα του Αγίου Ορους και κατάργηση του άβατου.


6. Στα κωλύματα γάμου, πιθανόν να συμπεριληφθεί και η απόφαση να τελείται και δεύτερος γάμος στους Κληρικούς - πράγμα που το Ευαγγέλιο καταδικάζει:

Α ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ 3,12  Οι διάκονοι ας είναι σύζυγοι μια γυναικός και να μην έχουν έλθει εις δεύτερον γάμον. να προΐστανται και να παιδαγωγούν καλώς τα παιδιά των και όλην των την οικογένειαν.

Το θέμα αφορά κωλύματα γάμου που αφορούν κληρικούς και λαϊκούς, καθώς και η πιθανή έκδοση της επιλεξιμότητας του έγγαμου κλήρου για την επισκοπή, όπου απαιτεί συζήτηση επί τη βάσει μιας ρητά διατυπωμένης θεολογίας του γάμου. Άλλα συναφή θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι η ανθρώπινη σεξουαλικότητα γενικότερα, η αγαμία και ο μοναχισμός.

5. Προώθηση του κοινού ημερολογίου για όλες τις εκκλησίες και του κοινού εορτασμού του Πάσχα. Ευτυχώς που υπάρχει και η Ρώσικη Ορθόδοξη Εκκλησια που δεν αποδέχεται τον κοινό εορτασμό του Πάσχα ούτε να αλλάξει το ημερολόγιο της σε νέο.


4. Το Δίπτυχο, είναι μια λίστα με ονόματα που μνημονεύονται, κατά την Θεία Λειτουργία στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Τα Δίπτυχα είναι τριών ειδών: Δίπτυχα αγίων, Δίπτυχα των ζώντων και Δίπτυχα των κεκοιμημένων. Σε αυτά των ζώντων μπορεί να προστεθεί και το όνομα του Πάπα Φράνγκίσκου ο οποίος είναι πνευματικοπαίδι του Αντιχρίστου.


7. Λένε ότι θα κάνουν αναπροσαρμογή των περί νηστείας εκκλησιαστικών διατάξεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι η συζήτηση για τις πρακτικές της νηστείας θα πρέπει να συμβαδίζουν με τον σύγχρονο καταναλωτισμό, τη διαθεσιμότητα των τροφίμων, τον σύγχρονο ηδονισμό, την οικολογία, τη θρησκευτική πειθαρχία στη σύγχρονη κοινωνία, και άλλα.


8. Επίσης αναφέρεται στα θέματα πρός σηζήτηση οι Σχέσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας προς τον λοιπό χριστιανικό κόσμο. Τον πιό σημαντικό ρόλο σε αυτο παίζει εδω και χρόνια το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών το οποίο προωθεί τέτοιες απόψεις. 

Ο Οικουμενισμός είναι μια νέα θρησκεία που σβήνει όλα τα θρησκευτικά όρια του τι είναι απαραίτητο για την προσχώρηση του Αντίχριστου. Ο Οικουμενισμός - είναι η πίστη στον Αντίχριστο και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ξέρει να την υποστηρίζει καλά.

Όσον αφορά το ζήτημα της σχέσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας με τις άλλες χριστιανικές εκκλησίες και κοινότητες, θα αποφασιστεί να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην προώθηση στενότερων σχέσεων με τις Ανατολικές Εκκλησίες, την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, την Παλαιά Καθολική Εκκλησία, και την Αγγλικανική Κοινωνία. 


Παρακάτω θα δούμε ενα Υπόμνημα του Αγίου Ιουστίνου του Πόποβιτς Πρός την Ιερά Σύνοδο της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας το οποίο αφορά την Οικουμενική Σύνοδο η οποία προωθείται έδω και σχεδόν εναν αιώνα.

Αγιος Ιουστίνος ο Πόποβιτς 1971: Προς την Ιερά σύνοδο της Ιεραρχίας της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας «Υπόμνημα » με τίτλο: «Περί την μελετωμένην “Μεγάλη Σύνοδο” της Ορθοδόξου Ἐκκλησίας. Υπόμνημα πρός την Σύνοδο της Ιεραρχίας της Σερβικής Ορθοδόξου Εκκλησίας»

Εἰς τὴν Ἐκκλησίαν, διὰ τὴν ὁποίαν ὁ Θεάνθρωπος εἶναι τὸ πᾶν καὶ τὰ πάντα, οὐδὲν ἐπιτρέπεται νὰ ρυθμίζεται “κατὰ ἄνθρωπον”, “κατὰ τὴν παράδοσιν τῶν ἀνθρώπων, κατὰ τὰ στοιχεῖα τοῦ κόσμου καὶ οὐ κατὰ Χριστόν”... Ἐὰν καὶ τὰ σύγχρονα προβλήματα τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας δὲν λύωνται μὲ τὸν Θεάνθρωπον καὶ κατὰ τὸν θεανθρώπινον, ἀποστολικόν, ἁγιοπατερικὸν τρόπον, εἶναι ἀδύνατον νὰ λυθοῦν ὀρθοδόξως καὶ  θεαρέστως…Προσωπικῶς δὲν βλέπω, ὅτι κατὰ τὰς σημερινὰς περιστάσεις ὑπάρχει πράγματι ἀναπόφευκτος ἀνάγκη διὰ τὴν σύγκλησιν τῆς Οἰκουμενικῆς Συνόδου. Ἐὰν ὅμως ὑπάρχῃ, ἡ παροῦσα στιγμὴ εἶναι ἡ πλέον ἀκατάλληλος εἰς τὴν ἱστορίαν τῆς Ἐκκλησίας μας… Πᾶσα  νέα Οἰκουμενικὴ Σύνοδος δὲν θὰ εἶναι οὔτε Ἁγία, οὔτε Οἰκουμενική, οὔτε Ὀγδόη, ἐὰν πρωτίστως δὲν δεχθῇ τὰς προγενεστέρας οἰκουμενικὰς καὶ ἀσαλεύτους ἀποφάσεις των».

Ας διαβάσουμε και ενα σχετικό απόσπασμα για την 8η Οικουμενική Σύνοδο από την προφητεία του Νείλου του Μυροβλύτου, Αγιορείτου.

Οι άνθρωποι εκείνοι που θα περπατούν εις τα μέσα του ογδόου αιώνος (7.500 από κτίσεως κόσμου) θα συγκαταβαίνουν εις την φθοράν της πορνείας, τότε θέλει γίνη ταραχή μεγάλη να φιλονικούν ακαταπαύστως, και δεν θέλουν εύρη ούτε την αρχήν ούτε το τέλος.

Ύστερον θέλει γίνη η ογδόη Σύνοδος..., και τότε θα ειρηνεύσουν ολίγον καιρόν οι άνθρωποι, και πάλιν θέλουν να μετατρέψουν την γνώμην τους εις το πονηρόν, εις την απώλειαν, και να μη γνωρίζουν τι εστι το στέφανον του γάμου, μόνον θα έχουν μίαν απώλειαν και συγκατάβασιν εις την ασωτείαν χειρότεροι από τα Σόδομα και Γόμορρα...,και άλλα μύρια κακά θα πολιτεύωνται, και όσαι κακίαι θα πολιτεύωνται, τόσαι δυστυχίαι θα έλθουν, ... και τας κακίας οπού έκαμνον οι παλαιοί άνθρωποι πριν του κατακλυσμού, διπλασίως θα εργάζωνται αυτοί χειρότερα.

Ύστερον από αυτήν την δυστυχίαν θα γεννηθή ο ακάθαρτος από την κοιλίαν της ακαθαρσίας, και θα ποιή σημεία και τέρατα με δαιμονικάς φαντασίας, υποκρινόμενος εις τον κόσμον πως είναι πράος και ταπεινός τη καρδία, αλλά θα είναι αλώπηξ εις την καρδίαν και λύκος εις την γνώμην. Και τροφή του θα είναι η ταραχή των ανθρώπων, όταν θα ταράσσωνται οι άνθρωποι, τότε θα ζωοτρέφεται ο αντίχριστος.

Η Αθέατη γνώση έψαξε, βρήκε και σας παρουσιάζει κι άλλες προφητείες από Ρώσους Γέροντες που αφορούν την Ογδοη Οικουμενική σύνοδο.

"Οσιος Κουκσά της Οδησσού

« Οι έσχατες μέρες έρχονται. Σύντομα θα υπάρξει μια Οικουμενική Σύνοδος που θα ονομάζεται «Αγία». Ομως θα είναι η «όγδοη Σύνοδος", η οποία θα είναι μια συνάντηση από ασεβείς.


Θα ενωθούμε όλοι σε μια πίστη. Στη συνέχεια, θα καταργηθούν οι ηθικοι φραγμοί, Ο μοναχισμός θα καταστραφεί ολοσχερώς, οι επίσκοποι θα παντρεύονται.


Οι παλιοημερολογίτες θα ακολουθήσουν το νέο ημερολόγιο και θα εισαχθούν στην Οικουμενική Εκκλησία. Να είστε σε εγρήγορση.


Προσπαθήστε να επισκεφθείτε τους ναούς του Θεού, ενώ εξακολουθούν να είναι δικοί μας. Σύντομα θα είναι αδύνατο να επιστρέψουμε, όλα θα αλλάξουν.


Οι άνθρωποι θα αναγκαστούν να πάνε στην εκκλησία, αλλά εμείς δεν θα πρέπει να βρεθούμε εκεί, σε καμία περίπτωση. Σας ικετεύω, μείνετε σταθεροί στην Ορθόδοξη πίστη μέχρι το τέλος της ζωής σας και σωθείτε!



Γέρων Ανδριανός:

"Έχει προγραμματιστεί η όγδοη Οικουμενική Σύνοδος. Εάν το συμβούλιο λάβει χώρα, η Κίνα θα επιτεθεί στην Ρωσία ...

Νικολάι Ραγκοζίν:

Η ογδοη Οικουμενική σύνοδος θα αποτελείται απο ασεβείς. Ο Αντίχριστος δεν θα ψάλλει "Το Πιστεύω". Και τότε πολλοί θα τον λατρέψουν αμέσως, αλλά όχι όλοι. Πολλοί ορθόδοξοι ιερείς θα τον λατρέψουν βλέποντας το θαύμα.



Ηγούμενος της Γκουρία:

«Το Οικουμενικό Συμβούλιο VIII=8 δεν θα είναι Ορθόδοξο, και θα παραστεί κρυφά ο Αντίχριστος. Στην Αγία Σύνοδο θα είναι συνολικά τρεις ορθόδοξοι (επίσκοποι), και οι υπόλοιποι θα τον καλωσορίσουν με ανοιχτές αγκάλες"

Η Αίρεση του Οικουμενισμού και η προώθηση της πανθρησκείας την οποία υποστηρίζει με πάθος εδω και χρόνια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ώστε να προετοιμαστεί η μάζα για την έλευση του Αντιχρίστου, φτάνει η στιγμή πλέον να επικυρωθεί με την αποκαλούμενη 8η Οικουμενική Σύνοδο η οποία θα φέρει μέγα πλήγμα στην Ορθοδοξία.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν στο συμβούλιο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την Ορθοδοξία και πιθανόν να δημιουργηθούν σχίσματα στην εκκλησία.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger