Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΠΑΙΔΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ

Σε όποιο κράτος έχει ψηφιστεί το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια έχει ακολουθήσει και νόμος υπέρ της παιδοθεσίας.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Μαρτίου 2016

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, δήλωσε ότι η εποτροπή αναθεώρησης του οικογενειακού δικαίου θα εξετάσει το θέμα της παιδοθεσίας για λεσβίες και ομοφυλόφιλους. 

Μάλιστα καρφώνει στεγνά την επίσημη θέση της εκκλησίας αποκαλύπτοντας το βρώμικο ρόλο που παίζει λέγοντας ότι «Εγώ τη θέση που άκουσα, της επίσημης Εκκλησίας, και στην επίσημη διαβούλευση στο Κοινοβούλιο, έλεγε πως μπορεί εμείς να έχουμε τις αντιρρήσεις μας, αλλά να προχωρήσει η πολιτεία όπως νομίζει και να νομοθετήσει».

Η Τρίτη Αποστασία καλά κρατεί και ακόμη φαίνεται πως δεν είδαμε τίποτα να συμβαίνει σε σχέση με αυτά που έχουν λάβει διαταγή να υλοποιήσουν οι εντολοδόχοι της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ.

Σας είχαμε αποκαλύψει από πέρυσι τον καθοριστικό ρόλο που θα έπαιζε η εκκλησία και ιδιαίτερα το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και της φιλίας που τον συνδέει με τον πρωθυπουργό.

Οπως γνωρίζουμε, η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. Ο Απόστολος Παύλος το λέει:

ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger