Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΕΡΝ {ΒΙΝΤΕΟ}

Τα πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν το 2008, μέ στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου εκ του αποτελέσματος επιβεβαιώθηκαν πλήρως.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Ιουνίου 2017



Το τεράστιο αυτό μηχάνημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει τον οκτώβριο του 2008, και δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια αστρική ενεργειακή πύλη που θα έφερνε ενέργεια όχι απο κάποιο μακρινό άστρο, αλλά απο τον ίδιο τον ήλιο. Εκείνο που έλειπε ήταν η πλήρης ισχύς.

Τεράστια ποσά μαγνητικής ενέργειας θα έρρεαν στη γή και ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα κατέστρεφε κάθε ηλεκτρική συσκευή και κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα κατέρρεε σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς τίποτα δεν θα λειτουργούσε πάνω στη γή. 

Και τότε οι στρατοί των ανόμων σχεδίαζαν την μεγάλη τους επιστροφή στην επιφάνεια του πλανήτη. Ετσι αποφάσισαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν την αστρική πύλη που κατασκεύασαν στο C.E.R.N. 

Σύμφωνα όμως με την προφητεία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο απο τον Γέροντα Πορφύριο, κανένα απολύτως πείραμα δεν πραγματοποιήθηκε, διότι ο κύκλος διαιρέθηκε καθώς οι σωλήνες του ψυκτικού υγρού, αλλά και οι ηλεκτρικές συνδέσεις κοβότανε σαν αέρας απο το θεικό σπαθί του Πολέμαρχου. 

Το "κολοκύθι του Διαβόλου" είχε καταστραφεί.

Η καταστροφή του "πειράματος" απο τον Πολέμαρχο του Θεού ανακοινώθηκε απο την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου  ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 ημέρες πρίν επέλθη !

Το βίντεο που επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση είναι ολιγόλεπτο όπως και τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν και περιέχει διάφορα σημαντικά γεγονότα που επαληθεύτηκαν στο πέρασμα του χρόνου και αφορούν την πρώιμη ενημέρωση του Λιακόπουλου σε ειδήσεις που μετέπειτα «ακούστηκαν» στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger