Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ !!! ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΕΥΛΟΓΕΙ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΓΑΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η Ελισάβετ και η Σερενέλλα αύριο παντρεύονται, όμως ο Πατέρας Κόσιμο Σκορντάτο έχει ήδη παρουσιάσει το ζευγάρι στην εκκλησία.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Σεπτεμβρίου 2016



Η Ελισάβετ και η Σερενέλλα, αύριο, θα παντρευτούν στο Παλέρμο στον όμορφο κήπο της Βίλα Τράμπια - και θα το πράξουν υπό τον δήμαρχο Λεολούκα Ορλάντο. 

Ομως το πρώτο συναίσθημα "ισχυρό και απρόσμενο», το έζησαν την περασμένη Κυριακή, στην εκκλησία του αγίου Φραγκίσκου του Χαβιέρ. 


Ο πατέρας Κόσιμο Σκορντάτο, παρουσίασε το ζευγάρι, ανακοινώνοντας την ημερομηνία της πολιτικής ένωσής τους, και ζητώντας από τους πιστούς «να τους καλωσορίσουμε στην κοινότητα και να προσευχηθούμε όλοι μαζί για τη ζωή τους" .

Είναι μια επιλογή »που βλέπει προς το μέλλον», είπε. 


Μια «ευλογία» που κάνει το γύρο του Δικτύου, και βιντεοσκοπείται από τις κάμερες της εταιρείας παραγωγής Stand By Me που ακολουθεί το ζευγάρι από τις 26 Αυγούστου για ένα ντοκιμαντέρ με θέματα Συμβίωσης - το οποίο θα μεταδοθεί από το Rai 2 μέσα στους επόμενους μήνες. 

Η 49-χρονη Ελισάβετ και η 46-χρονη Σερενέλλα Φιασκονάρο, ζούν κοντά στην εκκλησία του αγίου Χαβιέρ. "Πριν από λίγες ημέρες, - αναφέρει ο ιερέας - είχαν έρθει σε μένα και μου ζήτησαν να τους ευλογήσω τις βέρες. 



Η Εκκλησία δεν επιτρέπει αυτό το μυστήριο σε ζευγάρια του ίδιου φύλου, όμως τις κάλεσα να έρθουν στην εκκλησία για να τις παρουσιάσω στην κοινότητα, γιατί η Εκκλησία πρέπει να τους καλωσορίζει όλους.



"Η ελπίδα μου είναι ότι μια μέρα η εκκλησία θα δεχτεί να ευλογήσει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις», λέει ο πατέρας. 

Επίσης ανακοίνωσε ότι θέλει να επαναλάβει το ίδιο πράγμα και με άλλα ομόφυλα ζευγάρια: "τα πράγματα - είπε - δεν θα αλλάξουν άμεσα, ένα βήμα τη φορά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger