Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ !!! - ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ { ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ }

Ανθρωποι που παριστάνουν τους Φωτογράφους, το παραιατρικό προσωπικό, τους εθελοντές διασώστες. γιατροί, αυτόπτες μάρτυρες, βουλευτές, μυστικές υπηρεσίες και πολλοί άλλοι, είναι αυτοί που απαρτίζουν τον εκπαιδευμένο θίασο ηθοποιών που συμμετέχουν (όταν αυτό τους ζητηθεί) σε διάφορα υποτιθέμενα τρομοκρατικά χτυπήματα του ISIS.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Μαρτίου 2017




Η Αθέατη γνώση, ύστερα από έρευνα που έκανε στο διαδύκτιο σας παρουσιάζει αποδείξεις οι οποίες επιβεβαιώνουν την απάτη του υποτιθέμενου τρομοκρατικού χτυπήματος που πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία του BREXIT.

Τελικά απ ότι φαίνεται υπάρχουν δύο ISIS: Οι μεν πιθηκάνθρωποι του ισλαμικού κράτους, που το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αποκεφαλίζουν και να σκοτώνουν Χριστιανούς - και που όντως γνωρίζουμε ότι συμβαίνει και επίσης γνωρίζουμε και ποιοι <<κρύβονται>> και τους εξοπλίζουν με όπλα ....... και οι δε Illuminati της νέας τάξης του Σαμαέλ, και τα παρακλάδια τους - οι οποίοι με το προσωπείο του ισλαμικού κράτους οργανώνουν τρομοκρατικά χτυπήματα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι οποίες είναι γι΄ αυτούς σημαντικές, με απώτερο σκοπό να καταργηθούν οι υποτιθέμενες "ελευθερίες" των ανθρώπων και να επιβάλλουν την επερχόμενη κομμουνιστική χούντα του Αντιχρίστου. 

Τα χτυπήματα γίνονται στοχευμένα και πραγματοποιούνται σε σημεία όπως αεροδρόμια, γέφυρες, κτίρια και άλλους δημόσιους χώρους, που φυλάσσονται και ελέγχονται υποτίθεται εξονυχιστικά. Κι όμως, παρά τα μέτρα προφύλαξης που υπάρχουν συνεχίζουν να υπάρχουν. 

Ας έρθουμε όμως τώρα στο περιστατικό που συνέβει στο Λονδίνο. 

Υπάρχει στο διαδύκτιο ένα βίντεο από την επίθεση στο Λονδίνο, το οποίο δείχνει θύματα πεσμένα στο έδαφος στην Γέφυρα του Ουεστμίνστερ μετά από την παραγωγή της στημένης τρομοκρατικής επίθεσης κοντά στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Εντελώς τυχαία (?) βρέθηκε στο σημείο του περιστατικού ένας μάρτυρας ονόματι Ράντοσλαβ Σικόρσκι, ο οποίος κατέγραψε το βίντεο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:



Ο Ράντοσλαβ Σικόρσκι είναι Εβραιοπολωνός πολιτικός - Υπουργός με σημαντική πορεία στην πολιτική και πρώην δημοσιογράφος ο οποίος δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter του, το οποίο δείχνει αρκετούς τραυματίες να βρίσκονται στο έδαφος.


Τώρα, θα μάθουμε αν όντως αυτός ο άνθρωπος βρέθηκε εκεί τυχαία η είχε εντολή να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό και να το παρουσιάσει στα Μ.Μ.Ε.

Ξεκινάμε με το γεγονός ότι o Ράντοσλαβ Σικόρσκι είναι Εβραίος, Πολωνός υπουργός Εξωτερικών και  μέλος της λέσχης Μπούλινγκτον της Οξφόρδης.

Φωτό: Το έμβλημα της λέσχης.



Ας δούμε όμως τι είναι αυτή η λέσχη, για την οποία σας παραθέτω ένα τρέιλερ της ταινίας: "Η λέσχη της κομψής αλητείας" η οποία προβλήθηκε το 2014 όπου ουσιαστικά είναι μια παραπομπή στην λέσχη Μπούλινγκτον χωρίς βέβαια να την κατονομάζει.



Μετά την αποφοίτηση του από το γυμνάσιο το 1981, o Ράντοσλαβ Σικόρσκι μετανάστευσε με τους γονείς του στη Βρετανία, όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Ο ίδιος, ήταν μέλος της λέσχης Μπούλινγκτον , μια κοινωνία που συγκαταλέγονται μεταξύ των μελών της ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον , και ο πρώην καγκελάριος Τζορτζ Όσμπορν , και ο νυν υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον .

Η Λέσχη Μπούλινγκτον είναι ένας αποκλειστικά - αλλά ανεπίσημα μόνο από άνδρες μαθητές σύλλογος με έδρα την Οξφόρδη. Σημειώνεται, ότι τα πλούσια μέλη του, διοργανώνουν μεγάλες δεξιώσεις, θορυβώδεις τελετουργίες και καταστροφικές συμπεριφορές, όπως βανδαλισμούς σε εστιατόρια και στα δωμάτια των φοιτητών.

Η λέσχη έχει προσελκύσει την προσοχή, λόγω των πρώην μέλων της που αργότερα έγιναν μέρος του βρετανικού πολιτικού κατεστημένου. 

Η Λέσχη Μπούλινγκτον είναι μια ελίτ στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, η οποία φαίνεται να πληρεί μια κάπως παρόμοια λειτουργία με την μασονική αδελφότητα κρανίο και οστά (στο Πανεπιστήμιο Yale ) με πολλά μέλη να διατηρούν σχέσεις από το πανεπιστήμιο κρατώντας μια υψηλή θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως πολιτικοί ή δημοσιογράφοι .

Κάποιοι από εσάς ίσως γνωρίζετε, ότι η 22 Μαρτίου κατέχει μια ιδιαίτερη σημασία για τους Skull & Bones (η οργάνωση Κρανίο και Οστά) και ορισμένοι άλλοι της παγκόσμιας ελίτ. 


Κατα την ημερομηνία αυτή, στις 22 Μαρτίου το 1980, αποκαλύφθηκαν οι Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας, υπέγραψαν το Obamacare - και 22/3/2013, ο Ομπάμα παρακολούθησε μια τελετή στην εκκλησία του Ισραήλ που φέρεται να χτίστηκε στο σημείο όπου γεννήθηκε ο Ιησούς. Αναφέρουμε μόνο μερικά από τα γεγονότα.

Η ημερομηνία υπάρχει ακόμα στο λογότυπο της οργάνωσης κρανίο και οστά, με τη μορφή του αριθμού 322. Υπενθυμίζουμε για όσους δεν γνωρίζουν, ότι οι Αμερικανοί γράφουν πρώτα στο ημερολόγιο το μήνα.

Πόσο πιθανό ήταν λοιπόν να χτυπήσουν οι Illuminati στις 22 Μαρτίου του τρέχοντος έτους; 

Κι όμως, έγινε πέρυσι στις Βρυξέλλες και φέτος στο Λονδίνο. Επίσης να θυμηθούμε και την διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία, στις 22/7/11 με τον 32χρονο Νορβηγό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ.

Όπως κάποιοι από εσάς γνωρίζετε, οι Illuminati δημοσιεύουν τα σχέδιά τους εκ των προτέρων, χρησιμοποιώντας το MSM. Το έκαναν με τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου , όπου συμβουλές δόθηκαν στους Σίμπσονς και το Μάτριξ, καθώς και σε ένα επεισόδιο του Lone Gunmen στις 4 Μαρτίου 2001.

Σε γενικές γραμμές, οι μασονικοί "κυρίαρχοι αριθμοί", όπως το 11 και το 22 είναι διαδεδομένοι σε "τρομοκρατικές επιθέσεις" που διαπράττονται από τους Illuminati. Όχι μόνο στις ημερομηνίες εκτέλεσης, αλλά και σε πράγματα όπως ο αριθμός των θυμάτων και άλλες λεπτομέρειες.

Η πρόσφατη αυτή εκδήλωση στο Λονδίνο, έλαβε χώρα στην επέτειο ενός έτους από τις  επιθέσεις των Βρυξελλών . Σύμπτωση?

Μια φωτογραφία από το 1970 δείχνει ότι ο Τόνι Μπλερ ήταν μέλος της λέσχης Μπούλινγτον (3ος από δεξιά, με αξιοσημείωτη χειρονομία).










Τα <<καλόπαιδα>> που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι προσωπικότητες, όπου οι περισσότεροι από αυτούς έπαιξαν η παίζουν αυτή την στιγμή τεράστιο ρόλο στην Βρετανία και πέρασαν από την συγκεκριμένη λέσχη:

1. Σεμπάστιαν Γκρίγκ
2. Ντέιβιντ Κάμερον
3. Ράλφ Πέρι Ρόμπινσον
4. Έγουεν Φέργκιουσον
5. Μάθιου Μπένσον
6. Σεμπάστιαν Τζέιμς
7. Τζόναθαν Φόρντ
8. Μπόρις Τζόνσον
9. Χάρι Ίστγουντ

































Φωτό κάτω: Τζορτζ Όσμπορν και Ναθάνιελ Ρότσιλντ, απεικονίζονται στο σύλλογο Μπούλινγκτον. Ο Ναθάνιελ Φίλιπ Ρότσιλντ, είναι Γόνος της εξέχουσας οικογένειας Ρότσιλντ.











Μέχρι εδώ είδαμε τον ρόλο του πρώην Υπουργού Ράντοσλαβ Σικόρσκι.

Παρακάτω βλέπετε ένα στιγμιότυπο οθόνης από το κανάλι του Fox News στο youtube από το χτύπημα στο Λονδίνο. 

Εδω παρατηρούμε ότι η χρονική διάρκεια του βίντεο που ανέβασαν οι υπεύθυνοι που διαχειρίζονται το κανάλι είναι 3 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα!






























Θα μου πείτε σύμπτωση κι αυτό;


Η <<φιλανθρωπική>> οργάνωση των Illuminati απέστειλαν το δώρο τους !!!

Ενα ελικόπτερο ασθενοφόρο, μια δωρεά των Illuminati προς το Ηνωμένο Βασίλειο για να μαζέψει τα υποτιθέμενα πτώματα η τραυματίες που έπαιξαν ως ρόλους οι ηθοποιοί κρίσης στο Ουέστμίνστερ στο Λονδίνο. 

Προσέξτε το σύμβολο των illuminati στο ελικόπτερο και την λέξη "ελευθεροτέκτονες" στο κάτω μέρος.






















Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου να αναγράφεται το γράμμα «G». Ένα από τα πιο συζητήσιμα σύμβολα των μασόνων το οποίο αντιπροσωπεύει τον Μέγα Αρχιτέκτων του Σύμπαντος Σαμαέλ.


























Τυχαίο κι αυτό εεε ;

"Νέα Σκότλαντ Γιαρντ" είναι η μετωνυμία της έδρας της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, αρμόδια για την επιβολή του νόμου στο μεγαλύτερο τμήμα του Λονδίνου. Η έδρα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας βρίσκεται στο Ουέστμινστερ.

Στο καπέλο του αστυνομικού υπάρχει το τεκτονικό άσπρο και μαύρο χρώμα το οποίο συναντούμε σε δάπεδα στις τεκτονικές στοές.






















Θα πρέπει να γνωρίζουμε επίσης, ότι η Βασίλισσα είχε προγραμματισμένο ταξίδι για να εγκαινιάσει την Νέα Σκότλαντ Γιαρντ στο Victoria Embankment την 23 μαρτίου, μία μέρα μετά το περιστατικό και μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο.



Χαρακτηριστικό επίσης, στην σκηνοθετική επιμέλεια της υποτιθέμενης τρομοκρατικής επίθεσης είναι να λείπει από τους τραυματίες το ένα τους παπούτσι.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό υποδηλώνει μια μασονική τακτική η οποία έχει τις ρίζες της από την Εβραική διαθήκη.

Εξ. 3,5 : Ο Θεός απήντησε· “μη πλησιάσεις εδώ· λύσε και βγάλε τα υποδήματά σου, διότι ο τόπος, όπου ίστασαι, είναι γη αγία”!

Η ιεροτελεστία της «αφαίρεσης των υποδημάτων» είναι μια πρακτική που συνηθίζεται στις μασονικές στοές και ονομάζεται: THE RITE OF DISCALCEATION.



«Η Ιεροτελεστία αυτή είναι ένα σύμβολο ευλάβειας. Αυτό σημαίνει, στη γλώσσα του συμβολισμού, ότι το σημείο που πρόκειται να προσεγγιστεί με αυτό τον ταπεινό και ευλαβικό τρόπο είναι αφιερωμένο σε κάποιο ιερό σκοπό.

Στο μεγάλο φως του τεκτονισμού μερικοί από τους συμβολισμούς είναι το βγάλσιμο του παπουτσιού κάποιου και του δοσίματος του σε άλλον, που σημαίνει εγκατάλειψη των δικαιωμάτων ή μεταφορά των δικαιωμάτων. 

Είναι ενδιαφέρον ότι όταν δόθηκε ένα παπούτσι για να δεσμεύσει μια συμφωνία, ή για να αρνηθεί ένα δικαίωμα, κάθε συμβαλλόμενο μέρος της συμφωνίας κράτησε ένα παπούτσι, γιατί η κατοχή του ενός παπουτσιού από το κάθε άτομο ήταν απόδειξη της συναλλαγής.

Για παράδειγμα στον υποψήφιο το απόν παπούτσι στους πρώτους δύο βαθμούς του τεκτονισμού «δείχνει ότι διαμορφώνει  νέους δεσμούς, και παίρνει επάνω του νέες υποχρεώσεις.»

Διαβάζοντας τα παραπάνω στοιχεία, και παρατηρώντας τις παρακάτω φωτογραφίες από τους τραυματίες στο Λονδίνο, θα διαπιστώσουμε το πραγματικό μέγεθος της απάτης.

























Λονδίνο: Υποτιθέμενοι τραυματίες, ψεύτικο αίμα παντού και το ένα παπούτσι βγαλμένο.




























Παρακάτω, βλέπουμε μια φωτό με τον δράστη που υποτίθεται ότι σκότωσε 4 ανθρώπους να του λείπει η μια κάλτσα από τα πόδια.






























Φωτό κάτω: Ηθοποιοί κρίσης παριστάνουν τους νοσηλευτές και τους γιατρούς. Ο τύπος στο έδαφος που υποδύεται τον τραυματία έχει κι αυτός ένα λειψό παπούτσι.



























Σήμα κατατεθέν το βγαλμένο παπούτσι. Αλήθεια τι μπορεί να σημαίνει αυτό;




















Φωτογραφία κάτω: Μια ηθοποιός κρίσης βρίσκεται ξαπλωμένη στο έδαφος περιτριγυρισμένη από ψεύτικο αίμα. 

Προσέξτε λίγο το βλέμμα της γυναίκας που κοιτάζει τον άνθρωπο που υποδύεται τον φωτογράφο, το οποίο βλέμμα δεν πείθει καθόλου για τραυματία μετά από επίθεση και πλημμυρισμένο στο αίμα.
























Και ένα πιο κοντινό πλάνο από την φωτογραφία.






















Φωτογραφία κάτω: Μια γυναίκα σκύβει το κεφάλι της κάτω από μια ταινία της αστυνομίας και μοιάζει να κατευθύνεται κάπου ; Το περιστατικό του χτυπήματος στο Λονδίνο όπως παρατηρούμε από την εικόνα έχει ήδη συμβεί. 

Ορισμένοι άνθρωποι μοιάζουν μεταξύ τους. 

Θα έλεγε κάποιος, ότι αυτή η γυναίκα θα μπορούσε να ήταν η δίδυμη αδερφή της γυναίκας της φωτογραφίας που βλέπουμε επάνω. ( ; )

Απλή σύμπτωση κι αυτό; η η γυναίκα αυτή ετοιμάζεται να επισκεφτεί το σημείο όπου θα παριστάνει την αιμόφυρτη κρατώντας μέσα στην τσάντα της τα απαραίτητα σύνεργα;


























Φωτό κάτω: Τι γυρεύει μια γυναίκα ξαπλωμένη κάτω από την ρόδα του λεωφορείου; Πως βρέθηκε ο φωτογράφος να αποθανατίζει το περιστατικό και γιατί αδιαφορεί ο τύπος που προχωράει δίπλα της;

























Αυτά και άλλα συνέβησαν στην απάτη που διοργάνωσαν στο Λονδίνο. Η Αθέατη γνώση σας κοινοποίησε τα πιο σημαντικά. Πολλά ακόμη γεγονότα έπεται να συμβούν στο μέλλον μέχρις ότου πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger