Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΞΟΛΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ - ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ Ο ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ

Ενα ακόμη βήμα <<μπροστά>> προχώρησε η συγκυβέρνηση Συριζανελ στα πλαίσια του σχεδίου τους για τον διαχωρισμό κράτους και εκκλησίας.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Αυγούστου 2017



Αυτή την φορά αφαιρέθηκε η παρουσία των σημαιοφόρων στις δοξολογίες για τις Εθνικές επετείους. Κανένα πλέον σχολείο δεν θα επιτρέπει να παρίστανται οι σημαιοφόροι. 

Ο στόχος τους είναι να διαχωρίσουν την εθνική εορτή από το θρησκευτικό σκέλος - δηλαδή την μη παρουσία του σταυρού που απεικονίζεται στη σημαία μας από την καθιερωμένη δοξολογία.

Να είστε σίγουροι, ότι αν η σημαία μας δεν έφερε τον σταυρό επάνω της δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Σταυρός είναι αυτό που τους πονάει και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον εξαλείψουν. 

Συν τοις άλλοις, σχετικά με τις εθνικές εορτές, πλέον θα πραγματοποιείται εκκλησιασμός κατά την κρίση του Συλλόγου Διδασκόντων και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν. 

Οι σύλλογοι διδασκόντων κάθε σχολείου οι οποίοι αποτελούνται από όλους τους διδάσκοντες τους σχολείου και έχουν ως πρόεδρο το διευθυντή του σχολείου θα είναι αυτοί που θα αποφασίζουν κατά την κρίση τούς αν θα πραγματοποιείται εκκλησιασμός.

Με κλήρωση πλέον θα γίνεται και η επιλογή των σημαιοφόρων καταργώντας το κριτήριο της επίδοσης των μαθητών και γενικώς την συμπεριφορά τους.

Το νεοταξικό έκτρωμα της συγκυβέρνησης ακολουθεί πιστά τις εντολές των αφεντικών τους που τους κρατούν στην εξουσία και υλοποιούν κάθε τους επιθυμία με μεγάλη ευχαρίστηση. 

Ολα αυτά βέβαια τα οποία συμβαίνουν ήταν στην Ατζέντα της κυβέρνησης Σύριζα και τα είχαμε δημοσιεύσει σε σχετικό μας άρθρο στην Αθέατη γνώση με τίτλο:

ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger