Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ

Λητούς και δεμένους έχει βάλει το Τουρκικό κράτος προκειμένου να μην αποκαλύψει τα κρούσματα Κορωνοϊού που πλήττουν αυτή την στιγμή την Τουρκία και που αποκρύπτονται τεχνηέντως από τον Ερντογάν που βομβαρδίζεται από παντού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Μαρτίου 2020





Ο υπουργός Υγείας αναγκάστηκε να αποκαλύψει ένα κρούσμα του ιού στην Τουρκία. 

O ασθενής είναι Τούρκος υπήκοος ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από την Ευρώπη, όμως σύμφωνα με τις δηλώσεις ενός Τούρκου εμπειρογνώμονα, ο κορωνοϊος που εμφανίστηκε στην Γουχάν της Κίνας εξακολουθεί να επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο αλλά όχι την Τουρκία. 



Tο ξέσπασμα του κορωνοϊού δεν θα έρθει στην Τουρκία, δήλωσε ένας Τούρκος εμπειρογνώμονας, εκφράζοντας την άποψη ότι οι Τούρκοι πολίτες πρέπει να είναι άνετοι με τον ιό. 



Ο Έρμπας δήλωσε ότι ακόμα κι αν έρθει, μπορεί να τον δούμε το πολύ σε 10-20 περιπτώσεις. Ο Δρ Οϊτούν Έρμπας είπε ότι είναι απαραίτητο να πλένουμε τα χέρια μας και το πρόσωπο ενάντια στον ιό, και επίσης τόνισε ότι η χρήση μάσκας δεν μας προστατεύει.

«Δεν κολλάει λόγω των γονιδίων που έχουν οι Τούρκοι.»

Αναφέρει επίσης, ότι οι Τούρκοι είναι ασιατική φυλή και ελάχιστοι από την Μεσόγειο έχουν αναμειχθεί σε μας.Είμαστε μια πιο σύνθετη ομάδα γονιδίων. Νομίζω ότι η Τουρκία θα επηρεαστεί ελάχιστα «, είπε.

"Η χρήση μάσκας μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολη την διαδικασία να κολλήσουμε τον ιό".

« Η χρήση μάσκας δεν θα αποτρέψει την ασθένεια αλλά υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να κολλήσουμε λόγω της υγρασίας.

Ο Δρ Έρμπας είπε: "Όσοι έχουν ανοσοποιητικά προβλήματα δεν πρέπει να βγαίνουν από το σπίτι και είναι πολύ σημαντικό να πλένουν τα χέρια τους, πλένω τα χέρια μου 3-4 φορές και πλέον 5-6. 

Επειδή η μάσκα μουσκεύει από υγρασία όταν την φοράμε απορροφάει ευκολότερα τον ιό.

Αθέατη γνώση


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger