Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ ΚΑΙ ΜΠΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ: ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΡΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ;

Από τις 24 Δεκεμβρίου έως τον Ιανουάριο, σχεδόν 34 χιλιάδες άνθρωποι στην Ιταλία, εμβολιάστηκαν κατά του μηνιγγόκοκκου C μέσα σε λίγες εβδομάδες, "με αιχμή του 70% του αναμενόμενου στόχου".

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαρτίου 2020



"Στους Δήμους της επαρχίας Μπέργκαμο που επλήγησαν από το έκτακτο σχέδιο - είπε ο περιφερειακός σύμβουλος Γκαλέρα - 21.331 πολίτες έχουν εμβολιαστεί, εκ των οποίων 1680 φοιτητές απευθείας στα σχολεία και 2414 εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους. 40 πρωτοβάθμιοι ιατροί στην περιοχή έχουν συμμετάσχει σε αυτήν την πρωτοφανή πράξη, μέσω της προληπτικής έκκλησης των ασθενών τους.

Στην περιοχή της Μπρέσια, από την άλλη πλευρά, εμβολιάστηκαν 9200 άτομα μέσω ειδικών κλινικών, εκτός από 1700 άτομα μέσω συστήματος GPS και παιδιατρικούς ασθενείς με ελεύθερη επιλογή, 1000 σπουδαστές και 300 εργαζόμενους στην εταιρεία, για συνολικά 12.200 πολίτες ».

Προηγουμένως, από τον Νοέμβριο του 2019, υπήρξε ακόμη μεγαλύτερος εμβολιασμός κατά της γρίπης.

Ειδικά αφιερωμένοι σε άτομα άνω των 65 ετών, αλλά και σε παιδιά και ενήλικες που ανήκουν σε κατηγορία κινδύνου. Εάν η ASt του Μπέργκαμο είχε αγοράσει 154 χιλ. Δόσεις το προηγούμενο έτος και είχε χορηγήσει 141 χιλιάδες, εκ των οποίων "περίπου 129 χιλιάδες σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, με εμβολιαστική κάλυψη πάνω από 56%, φέτος διατάχθηκαν 185 χιλιάδες δόσεις », δήλωσε ο Δρ. Giancarlo Malchiodi, Διευθυντής της Προληπτικής Ιατρικής των Κοινοτήτων, Τμήμα Υγιεινής και Πρόληψης Υγείας, ATS του Μπέργκαμο.

Σχεδόν το 70% ήταν σοβαρές καρδιακές παθήσεις.

Σίγουρα με την καλύτερη πρόθεση, να προστατεύσουν  το ηλικιωμένο "ευπαθές" (όπως λένε τώρα) από τις σοβαρές επιπλοκές της γρίπης.

Το εμβόλιο της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο του κοροναϊού κατά 36%.


Το πρόβλημα είναι ότι μια μελέτη που διεξήχθη μεταξύ των Αμερικανών βετεράνων με αναπηρίες και ηλικιωμένους, που σχετίζονται με την εποχή της γρίπης 2017-18, έδειξε ότι ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης από τον κοροναϊό κατά 36%: απροσδόκητο φαινόμενο της παρεμβολής του ιού. "Οι εμβολιασμένοι βλέπουν έναν αυξημένο κίνδυνο άλλων ιών του αναπνευστικού συστήματος επειδή δεν έχουν αποκτήσει μη ειδική γενετική ανοσία σε άλλους περιβαλλοντικούς ιούς" στη σεζόν της γρίπης.

(Εδώ η πηγή:


Ένα εκπληκτικό επιστημονικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει την αφετηρία για μια ιταλική έρευνα: Πόσες από τις εκατοντάδες των ηλικιωμένων "ευπαθών" που σκοτώθηκαν από τον κοροναϊό μεταξύ του Μπέργκαμο και της Μπρέσια, είχαν λάβει τον εμβολιασμό κατά της γρίπης;

Μια μελέτη που δεν θα διεξαχθεί ποτέ, γιατί θα έδινε επιχειρήματα υπέρ του δαιμονικού "ΟΧΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ", δηλαδή των οικογενειών που αντιστέκονται στην ένεση των παιδιών τους με τους δεκάδες εμβολιασμούς που προβλέπονται από τα σκιερά προγράμματα που υπαγορεύονται από τα φαρμακευτικά προϊόντα και αναφέρουν τις περιπτώσεις του αυτισμού, όταν δεν είναι από αιφνίδιο θάνατο εμβολιασμένων βρεφών. 

Η προοδευτική ιδεολογία έλαβε το θέμα των εμβολίων, καθιστώντας το ένα από τα απαγορευμένα θέματα, ταμπού και εκδιώχθηκε από τη δημόσια συζήτηση.


Πηγή: Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger