Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΞΑΝΑ...!!! ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ 120 ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟΠερισσότερες από 120 μαθήτριες και τρία μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού δηλητηριάστηκαν στο βόρειο Αφγανιστάν κατά τη δεύτερη επίθεση αυτού του είδους που σημειώνεται στη χώρα έπειτα από περίπου ένα μήνα και η οποία αποδίδεται σε συντηρητικούς φανατικούς, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία και εκπαιδευτικοί αξιωματούχοι.

Η επίθεση σημειώθηκε στην επαρχία Τάχαρ, όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, οι φανατικοί που αντιτίθενται στην εκπαίδευση των γυναικών χρησιμοποίησαν μια άγνωστη τοξική σκόνη για να μολύνουν τον αέρα στις τάξεις. Πάρα πολλές μαθήτριες έχασαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με την υπηρεσία πληροφοριών του Αφγανιστάν NDS, οι Ταλιμπάν δείχνουν να αποσκοπούν στο κλείσιμο των σχολείων ενόψει της αποχώρησης των ξένων στρατευμάτων από τη χώρα το 2014.

"Ένα μέρος της επιχείρησής τους Αλ Φαρούκ την άνοιξη είναι να κλείσουν τα σχολεία. Θέλουν να προκαλέσουν φόβο δηλητηριάζοντας κορίτσια. Προσπαθούν να κάνουν τις οικογένειες να μην στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο", δήλωσε ο εκπρόσωπος της NDS Λουτφούλα Μάσαλ. enikos.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger