Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ, ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΡΝΑΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ!TΗΝ ΑΝΤΊΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΦΡΆΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΎΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΕΞΈΦΡΑΣΕ Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΉΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΌΓΩΝ ΠΡΆΣΙΝΩΝ ΙΩΆΝΝΑ ΚΟΝΤΟΎΛΗ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΠΙΚΡΑΜΜΈΝΟ.

«Μας στενοχωρεί πολύ η παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του στρατηγού Φραγκούλη. Είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά που φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας», σημείωσε. 

Υπογράμμισε επίσης την αναγκαιότητα να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν ζητήσει μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%.

«Είμαστε πολιτικός χώρος που πιστεύουμε στην Ευρώπη, στην αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη θέση μας στο ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά και γνωστοποίησε ότι οι συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό επικεντρώθηκαν στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα.
Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger