Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ... ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ!!!Και για να μη ξεχνιώμαστε: Ναζιστικό Κόμμα στην Ελλάδα υπήρξε και Αρχηγός του ήταν ο θείος της Μελίνας Μερκούρη (αδελφός του μπαμπά της, Σταμάτη) Γεώργιος Μερκούρης!.. Το κόμμα λεγόταν «Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος» και ιδρύθηκε στην Αθήνα το καλοκαίρι του 1933, αμέσως μετά την άνοδο του Χίτλερ στην Εξουσία. Ο ναζιστής θείος της Μελινάρας, Γεώργιος Μερκούρης, πολιτεύτηκε με το «Λαϊκό Κόμμα» και το 1922 ορκίστηκε...


Υπουργός Επισιτισμού στην κυβέρνηση Γούναρη. Την περίοδο 1926-1927 (επί Δικτατορίας Παγκάλου) διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Οικονομίας. Την δεκαετία του 1930 εγκατέλειψε το «Λαϊκό Κόμμα» και ίδρυσε το «Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος».


Όμως, ο Ναζισμός δεν βρήκε ανταπόκριση στους Έλληνες και ο αγαπημένος θείος της Μελίνας βρέθηκε στο περιθώριο της πολιτικής σκηνής. Μετά την είσοδο των γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα (Απρίλιος 1941), ο Μερκούρης επανασύστησε το «Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος» του οποίου η λειτουργία είχε απαγορευτεί το 1936 από τον Μεταξά. Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν στο πλευρό του Μερκούρη για να τον βοηθήσουν ήταν και δύο άλλοτε βουλευτές του ΚΚΕ, οι Μιχάλης Τυρίμος και Μανώλης Μανωλέας. Το μόνο πολιτικό κόμμα που λειτούργησε νόμιμα στην περίοδο της Κατοχής (1941-1944) ήταν το «Εθνικοσοσιαλιστικόν Κόμμα Ελλάδος».

Ο Γεώργιος Μερκούρης δήλωνε ανοιχτά φανατικός οπαδός του Χίτλερ, ένθερμος υποστηρικτής του Ναζισμού και ήλπιζε ότι οι Γερμανοί θα τον διόριζαν Πρωθυπουργό. Όμως οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν: Τον Ιανουάριο του 1943 οι Κατοχικές Αρχές ανέθεσαν στον Μερκούρη την διοίκηση της Εθνικής Τραπέζης. Στην θέση αυτή, ο Μερκούρης παρέμεινε έως τον θάνατό του, τον Δεκέμβριο του 1943. Η Μελινάρα ήταν τότε 22 ετών κοπέλλα και το 1943 κυκλοφορούσε με υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Εθνικής Τραπέζης, ενώ χιλιάδες Έλληνες ψοφούσαν (στην κυριολεξία!) στους δρόμους από την πείνα. Επί Κατοχής, η Μελίνα έκανε γνωριμίες με υψηλόβαθμους Γερμανούς και Ιταλούς αξιωματικούς και έμαθε Ξένες Γλώσσες στο κρεββάτι με την μέθοδο «Γαμωφόν».


Αλλά και ο γνωστός Ήρωας της Αριστεράς, Γρηγόρης Λαμπράκης, διέπρεψε επί Γερμανικής Κατοχής: Ο γυναικολόγος – στο επάγγελμα – Λαμπράκης ήταν το δεξί χέρι του κατοχικού πρωθυπουργού και φανατικού Γερμανόφιλου γυναικολόγου Κωνσταντίνου Λογοθετόπουλου. Σχετικό άρθρο είχε γράψει πρίν λίγα χρόνια το περιοδικό της Γυναικολογικής Εταιρείας!.. Κατά τα άλλα, ναζιστής είναι ο Νίκος ο Μιχαλολιάκος της «Χρυσής Αυγής», ενώ η Μελίνα Μερκούρη και ο Γρηγόρης Λαμπράκης είναι Μεγάλοι Δημοκράτες!.. Αυτή είναι η Ελλάδα, που θα έλεγε κι ο Εβραίος Σημίτης…
"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger