Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Απαγόρευσαν συναυλία της Lady Gaga: Τα τραγούδια της προωθούν την λατρεία του σατανά και την ομοφυλοφιλία.Η αστυνομία της Ινδονησίας ανακοίνωσε σήμερα ότι αρνήθηκε να χορηγήσει άδεια για τη διοργάνωση συναυλίας της Αμερικανής ποπ τραγουδίστριας Lady Gaga στην Τζακάρτα, επικαλούμενη αντιρρήσεις συντηρητικών μουσουλμανικών οργανώσεων, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Αστέρες με διεθνή καριέρα συρρέουν στην Ινδονησία, τη χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό μουσουλμάνων, εκμεταλλευόμενοι την ισχυρή της οικονομία και την ανερχόμενη μεσαία τάξη που έχει επαρκές εισόδημα προς διάθεση για ψυχαγωγία,. Τον τελευταίο χρόνο, έχουν επισκεφθεί τη χώρα αστέρες της ποπ όπως η Κέιτ Πέρι, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κάιλι Μινόγκ.
Παρόλα αυτά, το Μέτωπο των Υπερασπιστών του Ισλάμ, μια οργάνωση γνωστή για τις συχνά βίαιες εκστρατείες της, απείλησε να παρεμποδίσει την διοργάνωση της προγραμματισμένης συναυλίας της Lady Gaga στις 3 Ιουνίου, υποστηρίζοντας ότι τα τραγούδια της προωθούν την λατρεία του σατανά και την ομοφυλοφιλία.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της εθνικής αστυνομίας Μπόι Ραφλί Αμάρ δήλωσε: «Λάβαμε την απόφαση αφού εξετάσαμε τις ενστάσεις διαφόρων μουσουλμανικών οργανώσεων που θεωρούν ότι οι σκηνικές εμφανίσεις της Λέιντι Γκάγκα δεν συνάδουν με τον πολιτισμό μας»
Η απόφαση αυτή αναμένεται να εξοργίσει το τοπικό κλαμπ των θαυμαστών της, που είναι γνωστό ως «Μικρά Τέρατα» αφού περισσότερα από 30.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί για την συναυλία, που ήταν προγραμματισμένο να δοθεί στο εθνικό στάδιο Μπουνγκ Καρνό, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

.iefimerida

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger