Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ


Research scientists have noticed severe mutations in Pale Grass Blue butterflies collected in the Fukushima prefecture of Japan. After collecting and breeding the butterflies, the scientists also noted that some...

Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει σοβαρές μεταλλάξεις στις Pale Blue Grass πεταλούδες που συλλέγονται στο νομό Φουκουσίμα της Ιαπωνίας. Μετά τη συλλογή και την αναπαραγωγή των πεταλούδων, οι επιστήμονες επίσης σημείωσαν ότι μερικές γενετικές μεταλλαγές μεταφέρθηκαν προς την επόμενη γενεά των πεταλούδων.
Η σύγκριση στις  Pale Blue Grass πεταλούδες από διάφορες περιοχές έδειξε ότι η ακτινοβολία από το σεισμό και το τσουνάμι τον Μάρτιο του 2011 που προκάλεσε  τους πυρηνικούς αντιδραστήρες σε κατάρρευση επηρεάζει την άγρια ​​ζωή.
Μερικά από τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν αναλογικά μικρότερα φτερά και ανάπτυξη των οφθαλμών διαφορετικά από τα ίδια είδη των πεταλούδων που δεν επηρεάστηκαν από την ακτινοβολία. "Αυτές οι παρατηρήσεις των μεταλλάξεων και μορφολογικών ανωμαλιών μπορεί να εξηγηθούν μόνο ως αποτέλεσμα από την έκθεση ραδιενεργών ρύπων," ένα πανεπιστήμιο βιολογίας της νότιας Καρολίνας είπε στο BBC.
Άλλα ζώα που επηρεάστηκαν από την ακτινοβολία πάρα πολύ, είναι ο Τόνος που αλιεύεται στο Σαν Ντιέγκο, της Καλιφόρνια που μέτρησαν τα επίπεδα των ραδιενεργών υλικών, δέκα φορές υψηλότερα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά εξακολουθούν να τηρούνται οι κρατικοί κανονισμοί για τα επίπεδα της ακτινοβολίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger