Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ


Μπορεί στην Ελλάδα ο πολυπολιτισμός να ανακοινώνει μέχρι και έναρξη πολέμου κατά των γηγενών κατοίκων, 
μπορεί οι λαθρομετανάστες παραδόξως να μας προτιμούν ως χώρα παραμονής τους αντί άλλων ισλαμικών κρατών στα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πολύ εύκολα λόγω θρησκείας, μπορεί η ελευθερία ζωής και σκέψης να είναι αγαθά που προσφέρονται πλουσιοπάροχα ακόμη και σε αυτούς που καταδυναστεύουν την ζωή, την σκέψη και τα πιστεύω μας, όμως τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με χώρες στις οποίες ο ισλαμισμός αποτελεί την κυρίαρχη τάξη, η οποία αποφασίζει -εν ψυχρώ- για την ζωή και τον θάνατο όσων τολμούν να τον αμφισβητήσουν ή να τον απαρνηθούν.
Η φωτογραφία αποτελεί απόδειξη της αγάπης προς τον χριστιανισμό, εκείνων που προστρέχουν στην χώρα μας για να… σωθούν. Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν πολίτη της Υεμένης, ο οποίος είχε το θράσος να βαπτισθεί χριστιανός! Κι επειδή αμφισβήτησε το Ισλάμ, τον σταύρωσαν!!!
Τί είπατε; Ο πολιπολιτισμός και η πανθρησκεία αποτελούν το σκοπό της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να επιβάλει την ισότητα, την ισονομία, την ελευθερία και τον εν γένει πλούτο στους ανθρώπους; Ξανακοιτάξτε την φωτογραφία, πάρτε τη Νέα Τάξη σας και πάτε στο καλό… για να μην σας πούμε να πάτε εκεί από όπου ήρθατε!

1 σχόλιο :

 1. ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑ .
  ΔΙΑΒΑΣΙΣ ΚΥΡΙΟΥ - ΕΞΟΔΟΣ ΚΥΡΙΟΥ.

  ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ.

  Ω ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ( ΔΙΟΤΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑ μικρὸν, καὶ τῶν μικρῶν ).

  ΠΑΣΧΑ ΕΝ ΧΑΡΑ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΩΜΕΘΑ.

  ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΣΕΠΤΟΝ.

  ΠΑΣΧΑ ΙΕΡΟΝ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΝΑΔΕΔΕΙΚΤΑΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger