Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

OBAMACARE ΕΝΤΟΛΗ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΣΕ 15ΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ


Πηγή Αθέατη γνώση: Από την 1η Αυγούστου, τα νεαρά κορίτσια στο Όρεγκον λαμβάνουν δωρεάν στειρώσεις χωρίς γονική συναίνεση χάρη σε μια ρύθμιση που περιέχεται στην προστασία των ασθενών και της οικονομικά προσιτής φροντίδας του νόμου (επίσης γνωστή ως Obamacare).

Η εντολή επιτρέπει στα κορίτσια από την ηλικία των 15 ετών να πηγαίνουν ενάντια στη γονική επιθυμία (ή απλά δεν τους το λέμε και καθόλου) και να στειρώνονται υπό την κάλυψη της υγειονομικής περίθαλψης τους.
Στην πραγματικότητα, οι έφηβες μπορούν να προχωρήσουν τη διαδικασία, ακόμη και αν οι γονείς τους έχουν ανοιχτά αντιρρήσεις.
Το νομοσχέδιο αναφέρει ειδικότερα ότι όλα τα σχέδια υγειονομικής περίθαλψης σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να παρέχουν 100% πλήρη κάλυψη, χωρίς τον επιμερισμό του κόστους, όχι μόνο για όλες τις μορφές στειρώσεις, αλλά και όλες τις μορφές αντισυλληπτικών που έχουν εγκριθεί από το FDA για τις γυναίκες "με αναπαραγωγική ικανότητα." Λαμβάνοντας υπόψη την εφηβεία και το ποσοστό της ραγδαίας επιτάχυνσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή η ηλικία είναι πάρα πολύ για συζήτηση. 

Κατά μέσο όρο, ωστόσο, ο όρος θα ισχύει για τα κορίτσια γύρω από την ηλικία των 12 ετών, τα οποία είναι η γενικά αποδεκτή ηλικία για τα κορίτσια που αρχίζουν να έχουν περίοδο.
Το έντυπο συγκατάθεσης επιτρέπει ακόμη και για το ενδεχόμενο ενός τρίτου υπογράφων που θα  ενεργεί ως «διερμηνέας» π.χ για όσους δεν μπορoύν να μιλήσουν τη γλώσσα. 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger