Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο ΡΩΣΟΣ ΝΩΕ! {ΒΙΝΤΕΟ}Πηγή atheatignosi: Καθώς λιγοστεύουν τα ρωσικά χωριά, ένας τοπικός ταχυδρόμος είναι αποφασισμένος να παραδώσει ένα κομμάτι αγαθού σε εκείνους που ζουν μακριά από τα όρια των αστικών ανέσεων, και βλέπουμε πώς η ανιδιοτέλεια του έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ο κατασκευαστής μιάς σύγχρονης κιβωτού του Νώε.

Τα καταστήματα τροφίμων έχουν εξαφανιστεί από αυτές τις απομακρυσμένες περιοχές οι οποίες ως επί το πλείστον κατοικούνται πλέον από ηλικιωμένους, καθώς οι νεότεροι έχουν φύγει στις πόλεις. 
Ο Νικολάι μεταφέρει είδη παντοπωλείου, εφημερίδες και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης σε αυτές τις θέσεις. Έπίσης, βοηθά τους ανθρώπους με την επισκευή των στεγών, δαπέδων, την κηπουρική και άλλα πράγματα που χρειάζονται για βοήθεια. Δεν πρόκειται για κάτι εύκολο για τον Nikolay, καθώς οι δρόμοι σε αυτές τις περιοχές είναι συχνά σε κακή κατάσταση για να ταξιδέψει, και χρησιμοποιεί διάφορα μέσα μεταφοράς, όπως τρακτέρ, αυτοκίνητα, έλκηθρα και το άλογό του. Ένας έμπειρος τεχνίτης, ο Νικολάι κάνει ακόμη και σόμπες για τους ανθρώπους, έτσι ώστε να μπορούν να παραμείνουν ζεστοί στα κρύα. Το εισόδημα του είναι επίσης υπό απειλή, όπως το επάγγελμά του, και μπορεί να απολυθεί.
Ζει με τη γυναίκα και τα παιδιά του, και το σπίτι του είναι πάντα γεμάτο από ανθρώπους, κατοικίδια ζώα και άλλα ζώα. Ένα από τα λίγα άτομα που βγαίνει έξω στο δρόμο για να βοηθήσει τους ανθρώπους ανιδιοτελώς, Η βοήθεια του Νικολάι έχει εκτιμηθεί από όλους εκείνους των οποίων οι ζωές έχουν αγγιχτεί από τις υπηρεσίες του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger