Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

CIA ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Πηγή atheatignosi:
Η CIA συνεργάζεται στενά με την κυβέρνηση της Τουρκίας απο το παρασκήνιο για να επιδεινώσει την κατάσταση στη Συρία και να δημιουργήσει τις συνθήκες για ένα περιφερειακό πόλεμο, ενώ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ κάνουν δημοσίως έκκληση για αυτοσυγκράτηση.
"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σίγουρα οι ένοπλες δυνάμεις, των αξιωματικών του στρατού μας, είναι σε επαφή", δήλωσε την Τρίτη ο Francis J. Ricciardone ο νεώτερος πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία. "Αυτή την εβδομάδα Ξέρω ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη εστίαση των στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων μας που μιλούν για τη Συρία. 
 "Ο Ricciardone είπε ότι «καμία πολιτική απόφαση δεν έχει ληφθεί" για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Συρία, αν και οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Τουρκία και το ΝΑΤΟ εργάζονται σε αυτό.
Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, και η εφημερίδα Washington Post ανέφερε την Παρασκευή, ότι την περασμένη εβδομάδα ενα αεροπλάνο βρίσκεται καθ 'οδόν από τη Μόσχα στη Δαμασκό. 
Η Τουρκία υποστήριξε ότι το αεροπλάνο μετέφερε ένα παράνομο φορτίο όπλων. 
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες δημοσίευσαν κατηγορίες ότι οι Ρώσοι είχαν οπλίσει κρυφά το δικτάτορα Bashar al-Assad.
Μετά από μια συντονισμένη εκστρατεία προπαγάνδας για να δαιμονοποιήσουν τη Ρωσία και τη Συρία, έγινε γνωστό ότι το φορτίο αποτελούνταν από διάφορα μέρη για τη γήρανση του συστήματος ραντάρ της Συρίας. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η αποστολή του "ηλεκτρικού εξοπλισμού για ραντάρ" ήταν ένα νόμιμο φορτίο σε συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο. Ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι ο εξοπλισμός είχε "διπλό σκοπό», με άλλα λόγια, είχε πολιτικές και στρατιωτικές εφαρμογές.
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger