Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΔΙΔΥΜΑ - ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ.... ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΙ

Πηγή atheatignosi: Η περιοχή Siaya της Κένυας, είναι ο τόπος γεννήσεως του πατέρα του Προέδρου Ομπάμα, και η 20 χρονη Millcent Owuor γέννησε δίδυμα αγόρια την Τρίτη, ονομάζοντάς τα, Μπαράκ Ομπάμα και Mitt Romney.
Όταν η τοπική εφημερίδα ρώτησε την Owuor γιατί αποφάσισε να δώσει αυτά τα περίφημα ονόματα, είπε στους δημοσιογράφους ότι ελπίζει να «θυμούνται τις ιστορικές εκλογές στις ΗΠΑ για μεγάλο χρονικό διάστημα,και τον νικητή και τον ηττημένο".
Owuor μεταφέρει νεογέννητα δίδυμα αγόρια της, το όνομά του από τον Ομπάμα και Romney σε Siaya
Τα γύρω χωριά στην περιοχή βρήκαν, επίσης, μοναδικούς τρόπους για να αποδόσουν φόρο τιμής σε αυτό το σημαντικό γεγονός, και πήραν ακόμη και τη μοίρα της εκλογής στα χέρια τους.
Στην περιοχή Khayega το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο ταύρους με ονόματα από τους υποψηφίους, με τον "αγαπημένο" Ομπάμα, να κατακτά την κορυφή.
Στο χωριό Owuor, ένα μάγος 105-χρονων έριξε κόκκαλα και όστρακα στον αέρα, ελέγχοντας τον τρόπο που προσγειώθηκαν, και υποστήριξε ότι η τελική θέση που προέβλεψε ήταν ότι ο Ομπάμα θα κερδίσει τον αγώνα.
Όποιες και αν ήταν οι προβλέψεις, οι υποψήφιοι έχουν επιλεγεί από τον αμερικανικό λαό, και ο συνονόματός του, θα συνεχίζει να ζει στο χωριό της Κένυας απ όπου προήλθε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger