Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΑΦΡΙΚΗ: ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΤΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΕΝΙΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΤΕΣ ΒΟΥΝΤΟΥ


Πηγή atheatignosi: Επιδρομείς βεβήλωσαν πάνω από 100 τάφους στο νεκροταφείο στο Μπενίν από το Σάββατο, και οι αρχές υποψιάζονται ότι προορίζονται για μαύρη αγορά εμπορίου ανθρωπίνων οργάνων και κρανία για φετίχ τελετουργικών βουντού.
Το περιστατικό είναι η πιο σοβαρή περίπτωση βεβήλωσης τάφων στο κράτος της Δυτικής Αφρικής, την παγκόσμια πρωτεύουσα του βουντού όπου οι περισσότεροι από τα 9 εκατομμύρια των κατοίκων της χώρας ασκούν μια καλοκάγαθη μορφή της επίσημης θρησκείας.
Οι αρχές στο Dangbo, ένα χωριό 10 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Πόρτο-Νόβο, ξεκίνησε έρευνα αφότου είπε ένας κτίστης που εργάζεται στο νεκροταφείο ότι εντόπισε αρκετούς μασκοφόρους άνδρες να ανασύρουν τους τάφους, από τους οποίους αφαιρέθηκαν όργανα και κρανία.

«Η βεβήλωση των τάφων γίνεται για τα χρήματα σε αυτή την περιοχή", δήλωσε ο Joseph Afaton, διευθυντής του νεκροταφείου. «Είναι για θυσίες, ή για μαγεία"
Τα μέρη του σώματος των ανθρώπων και των σπάνιων ζώων επιβραβεύονται από μερικούς ανθρώπους στην κεντρική Αφρική για τις υποτιθέμενες υπερφυσικές δυνάμεις τους, και χρησιμοποιούνται σε απόκρυφες τελετές. 
atheatignosi.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger